Dečki, chill.
Da, trebali bi se naći, po meni može sad :)
Dečki, chill.
Da, trebali bi se naći, po meni može sad :)
Danas smo igrali Bboy Tony, dr. House, Nick, Domhage, Dorjan i ja. Ja sam se konačno vratio u formu sa soldierom (vježbao sam malo druge klase pa sam njega zapostavio) kad sam kasnije sam igrao s domhogom.
@reservoir dog: Domhage je heavy, i to jako dobar. Ja sam ga liječio, lik rastura
Evo par slika:
Mogu se i ja pridruziti ako jos ima mjesta =)
Stim da se prijaviti mogu tek od sutra-preksutra iz tehnickih razloga =/
Koje klase su vez zauzete?
Heavy on duty, kill, eat and destroy
edit: nije domhog, nego Domhage i taj sam
Mogu se i ja pridruziti ako jos ima mjesta =)
Stim da se prijaviti mogu tek od sutra-preksutra iz tehnickih razloga =/
Koje klase su vez zauzete?
Ima taman još jedno mjesto :) Vidiš da imamo 13 igrača tako da su sve klase zauzete, ali kroz runde ćemo se izmijenjivati tako da će svi dobiti priliku igrati.
evo meni bi frend također igrao ako može da se i on snama pridruži...
klase s kojima zna dobro igrat su: medic, pyro, soldier, demo to mu najbolje ide, malo gore engineer i spy...
Usput navedi tko će igrat koju klasu u prvoj postavi ( updateaj ponovo, tj novi post ), ja sam ti heavy. I stavi zamjenske igrače koje će mijenjat klasu za nekog, ako ima više klasa s kojim zna igrat slobodno ga stavi na više mjesta kog može mijenjat...
evo meni bi frend također igrao ako može da se i on snama pridruži...
klase s kojima zna dobro igrat su: medic, pyro, soldier, demo to mu najbolje ide, malo gore engineer i spy...
Usput navedi tko će igrat koju klasu u prvoj postavi ( updateaj ponovo, tj novi post ), ja sam ti heavy. I stavi zamjenske igrače koje će mijenjat klasu za nekog, ako ima više klasa s kojim zna igrat slobodno ga stavi na više mjesta kog može mijenjat...
Luxy?
Danas smo igrali Bboy Tony, dr. House, Nick, Domhage, Dorjan i ja. Ja sam se konačno vratio u formu sa soldierom (vježbao sam malo druge klase pa sam njega zapostavio) kad sam kasnije sam igrao s domhogom.
@reservoir dog: Domhage je heavy, i to jako dobar. Ja sam ga liječio, lik rastura
Evo par slika:
Lol koje si ti govedo :-D
Priklali su te par puta, pa si presao na medic/heavy par da se osvetis... looll
Hoce li bit koga danas navecer poslje pol 10 - 10?
Evo par slika:
Lol koje si ti govedo :-D
Priklali su te par puta, pa si presao na medic/heavy par da se osvetis... looll
Ne. Prvo smo igrali pl_upward, sami (prvo Dorjan (sniper) i ja (scout), a kasnije i Tony (scout)). BTW oni su goveda, ja sam imao scouta, pa su oni oba uzeli engije (ali su popušili protiv mog spya) :) Kasnije se ostatak naše družine našao na cp_granaryu (bilo je još ljudi osim nas) pa sam igrao s Dompom heavy-medic jer je on dobar heavy, a i nije bilo drugog healera u nas. Onda sam išao na ručak, vratio se i bio prvi u timu sa soldierom.
Hoce li bit koga danas navecer poslje pol 10 - 10?
Ja ću vjerojatno biti. Poslije 23 sigurno.
negdje je stalo,nista se ne javljate?
btw highlander challenge se igra kao arena ili?
negdje je stalo,nista se ne javljate?
btw highlander challenge se igra kao arena ili?
Nisam bio u mogućnosti biti ovih dana na računalu. Ne igra se kao arena, već sam negdje naveo mape koje se igraju pa pogledaj :)
Kojeg datuma to pocinje?
Morali bi se nać' sutra ili koji već dan navečer pa da se dogovorimo.
Ja sam ću biti online, Horagio, samo kaži i ja se spajam
Danas craftao 3 refined metala i dobio onaj cilindar za demomana. Gibus za gospodu, hehe. Dobar je hat, ali već imam Hustler's Hallmark, pa ako se netko želi tradeati (bilo koji od ova dva)...
Molio bih da se skupite u nedjelju u 20:00 h, na chatu u grupi za Highlander. Luxy je rekao da možemo koristi njegov (i domhageov onda, pretpostavljam) privatni ts kanal.
Molio bih da se skupite u nedjelju u 20:00 h, na chatu u grupi za Highlander. Luxy je rekao da možemo koristi njegov (i domhageov onda, pretpostavljam) privatni ts kanal.
Šta igramo ili neki dogovor?
Šta igramo ili neki dogovor?
Dogovor.
Upravo mi je jedan prijatelj na Steamu sve objasnio (isto će se natjecati, ali sa svojim klanom (nije hrvatski klan)). Ima 956 teamova pa im treba vremena da se sve posloži. Uglavnom - oni odrede protiv koga igramo, a mi se s protivnicima dogovorimo kad igramo. Imamo tjedan i pol da odredimo kada, a ako ne uspijemo izabrati dan koji nam odgovara, igra se u subotu u 20:00 h (naša vremenska zona).
U vezi glasine da igramo protiv guruovaca u prvoj rundi (netko mi je rekao da igramo protiv njih zbog geografskog položaja, radi pinga, pa onda protiv prvog iz BiH-a i sl.) - nije istina, mogu nam i Amere staviti.
Nevezano uz Highlander - preporučam ovu stranicu (ako ju već ne koristite). Da bi vam mogla ispravno raditi, profil na Steamu trebate imati na public (ako nemate, promjenite i pričekajte pokoji sat). Ovdje možete gledati svoj i tuđe backpackove i dogovarati zamjene itema kad izađe update koji će omogućiti trading. S obzirom da je Valve najavio tu mogućnost u nadolazećem Polycount updateu (izlazi ovaj ili slijedeći mjesec), mislim da je ova stranica prilično korisna. Ja sam već dogovorio zamjenu svojeg Hustler's Hallmarka za Hound Dog. Meni je pomoglo, nadam se će i vama.
A i dobiti ćeš humanitarnu pomoć od mene :)
Inače dečki sorry ako sam neaktivan, izbrisao sam sve igre sa kompa jer ovaj mjesec moram zagristi na faksu i dati preostale ispite. Bolje mjesec dana patnje pa onda upis 4. godine, nego merda cijelu godinu zbog igara. Dakle nemojte računati na mene ovaj mjesec. :O
Odlično je što ćemo moći igrati i subotom jer mi nedjelja nikako ne odgovara zbog škole itd.
A i dobiti ćeš humanitarnu pomoć od mene :)
Inače dečki sorry ako sam neaktivan, izbrisao sam sve igre sa kompa jer ovaj mjesec moram zagristi na faksu i dati preostale ispite. Bolje mjesec dana patnje pa onda upis 4. godine, nego merda cijelu godinu zbog igara. Dakle nemojte računati na mene ovaj mjesec. :O
:)
Igrat ćemo 2-3 puta ovaj mjesec, mislim da par sati možeš izdvojiti. A ako ne, snaći ćemo se :)
Stvar je u tome da kad sjednem na TF2 ne mičem se satima, a čim sam ga izbrisao dao sam 3 ispita u 3 dana.
Ovaj mjesec sam off, sa ovim nema šale.
Ja danas nabavljam original pa se nadam da ćemo moć pokoji puta zaigrati svi skupa.
Inače igram 90% vremena ili medica ili heavya.
Kad je sastanak?
koliko kosta na steam i moze li se mozda mjesto toga "onom " verzijom igrat
koliko kosta na steam i moze li se mozda mjesto toga "onom " verzijom igrat
Mora se kupiti, nema sanse da igras piratom.
http://store.steampowered.com/app/440/
Kosta 15 eura.