I skinuo se engineer update... Sad u skupljanje novih oružja. Lol, već vidim na svakom serveru 24 od 24 igrača igraju engineera. Ovo će biti zanimljivo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nižu se ljepo crit killovi s novom shotkom.
Dobio sam novi kljuc i novu sacmaricu, nije da ih nisam zelio, no...
I ovi sto mi daju Thumb Down, moram reci da sam ja ponekad sam u kuci.
Nisam upućen pa me zanima: Što znače ti šeširi?
Nisam upućen pa me zanima: Što znače ti šeširi?
Vesele
A tek destruction-i sa demoman-om :)
Što je lijepo biti demoman! :)
A tek destruction-i sa demoman-om :)
Istina, zapravo u zadnje vrijeme još najviše igram s Demomanom i Spyom jer ima svakih deset metara nešto za srušiti ili sabotirati.
dva put za redom dobim onu novu sačmu kod engi-a, omg
Imam sve iz Engineer update-a.
Bravo, ja sam s jednim milestone-om dobio dva itema, onu ruku i pusku, sad trenutno pokusavam dobit wrangler.
ovo kaj kad umres i dobis neki item, to je na srecu i nema nikakve veze s nicim( mislim igram jednu clasu, dobim nesto za neku 3. clasu)? i jel znate koi je postotak te "srece" i dal se moze kak povecati/ utjecati na nju?
Možeš dobiti oružje za točno određenu klasu tako da ispunjavaš achievement milestone. Npr. za Engineera dobiš svaki put jedno novo oružje kad napraviš 5, 11 i 17 achievementa. Zato sam ja imao sva oružja već nakon nekoliko sati igre s engineerom jer achievementi zbilja nisu teški.
dobio sam 2 sačme od engi-a a imam 3-4 zadatka rijesena, a ostalo nista od njega. Malo je glupo, jer je valjda to sve random. i jucer dobio 2 jatare a igrao na serveru gdje je zabranjen sniper ^^
Lol na novi achivment za snajpera. Shrimp on a Barbie: Stick a jumping Scout to the wall with a Flaming arrow. Ovo će biti laganica napraviti.
joj,jedva cekam to :)
Yep, ovo je official. Koliko sam ja shvatio, to je bila neka vrsta natjecanja i pobjednički itemi će biti dostupni u igri. Izbacit će uskoro neki update koji će sadržavati ovo. Doduše, ne vjerujem da će biti oni achievementi za snipera, oni "plakati" su vjerojatno user-made. Pogledaj post na blogu.
Onaj rocket launcher za Soldiera je savršen :)
danas sam lijepo prvo 30 min proucavao craftanje i skuzio sam ga,te sam si craftao nekoliko itema, bas sam hepi i sad tih idem isprobat
ajme, predobar filmic
jel ima gdje kupiti orange box u bosni i koliko bi me to kostalo, znaci ne online, nego u kutiji?
kupio orange box i pridruzujem vam se u rokacini... malo sam nesto gledao ali mi nije nista jasno