Tanoth

poruka: 18
|
čitano: 6.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
tanoth
pitanje

igram tanoth neko vrijeme

i sad sam napravio savez a ne znam kako pozvati prijatelje u njega

da li netko zna?

Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tanoth
autorov komentar

pa nije moguće da nitko ne zna odgovor?!

Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tanoth
Gamer-gts kaže...

pa nije moguće da nitko ne zna odgovor?!

NIkad cuo za tu igru, ali google is your friend!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 14:05 (Fowix).
16 godina
neaktivan
RE: tanoth
prihvaćeno rješenje

komandom: /invite ime u donjoj liniji dok si u prozoru Saveza

nakon što je invite poslan, prijatelj mora potvrditi to upisom imena saveza u svoj "Savezi" prozorčić na dnu

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 16:39 (markbodin).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
markbodin kaže...

nakon što je invite poslan, prijatelj mora potvrditi to upisom imena saveza u svoj "Savezi" prozorčić na dnu

evo uspio sam
Hvala na pomoći!
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
markbodin kaže...

evo uspio sam
Hvala na pomoći!
puno sreće i dobrih itema!
Hm, ovo je tek prva tema o Tanothu!!! tražim po arhivi ali se još nije pisalo o ovoj igri... inače je ovo Gameforgeov browser game i totalno je fora, pogotovo ak ste u savezu... kratki opis: 5 besplatnih avantura na dan + 1 tamnica, skupljate i opremate se itemima, borite se protiv drugih igrača, dižete atribute, donirate i svoj jačate savez (ako ste u jednom) a sve je vrlo jednostavno... možete i, naravno, kupovati kamenje pa koristiti ekstra pogodnosti... ukupni dojam je jedna laganini igra za prikratit vrijeme, chatat s frendovima u prozorčiću saveza, i napredovat iz dana u dan... nadam se da će se netko zainteresirat...
moj char moj char
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 17:04 (markbodin).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
markbodin kaže...
Gamer-gts kaže...
markbodin kaže...

evo uspio sam
Hvala na pomoći!
Hm, ovo je tek prva tema o Tanothu!!! tražim po arhivi ali se još nije pisalo o ovoj igri... inače je ovo Gameforgeov browser game i totalno je fora, pogotovo ak ste u savezu... kratki opis: 5 besplatnih avantura na dan + 1 tamnica, skupljate i opremate se itemima, borite se protiv drugih igrača, dižete atribute, donirate i svoj jačate savez (ako ste u jednom) a sve je vrlo jednostavno... možete i, naravno, kupovati kamenje pa koristiti ekstra pogodnosti... ukupni dojam je jedna laganini igra za prikratit vrijeme, chatat s frendovima u prozorčiću saveza, i napredovat iz dana u dan... nadam se da će se netko zainteresirat...
 majke ti kakav si : D
koliko si kupio tih kamenja?
ja sam samo jednom za sada(12 kom)
16 godina
neaktivan

hehehe, već mjesecima ovo igram i puuuno kamenja trošim i kupujem da bi napravio ovakav lik... preporučio bih ti da ne trošiš još kamenje, nema potrebe dok ne uđeš bar u top 500 ili top 1000, onda počneš dobivat iteme koji vrijede kamenja, sve ostalo dobiš u avanturama ionako...

16 godina
neaktivan
Tanoth

Ma evo probao sam tanoth i mogu vam reći da veću glupost u svom životu nisam vidio.

http://tionline.ru/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
skyrider kaže...

Ma evo probao sam tanoth i mogu vam reći da veću glupost u svom životu nisam vidio.

moraš imati strpljenja i volje za tekve igre
slične su 
gladijatus
bitefight
i još neke
meni je super zato jer sam polako podizao lvl
sad sam 10lvl  a razbijam i neke koji su 15!
16 godina
neaktivan

E a jeli moras biti određeni lvl da napravis svoj savez ili???  jer ja sam imao 100 zlatnika i nije mi htio...

17 godina
neaktivan
autorov komentar
Nelec kaže...

E a jeli moras biti određeni lvl da napravis svoj savez ili???  jer ja sam imao 100 zlatnika i nije mi htio...

Ne

nije bitan lvl

treba 1000  zlatnika

ono je greška

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 10:37 (Gamer-gts).
16 godina
neaktivan
Tanoth

eto da se predatavim i ukljucim u raspravu. Igram tanoth 1mj i razvaljujem. nNapredovati se moze na razlicite nacine. Obavljajuci avanture, Tamnice u kojima se susrecete s raznim cudovistima. Najbolje kroz borbe. Osnovao sam svoj savez i ako je netko unutar igre zainteresiran neka se javi porukom pod acc sam blackmoon. Savez marmal-gurg sto bi znacilo vukovi marmala. Marmal je planina na sjeveru Afganistana. Gurg je vuk na pashtu jeziku. Sto se tice saveza imam i dosta osiguranoga zlata tako ako vas i napadnu imati cete kod sebe dovoljno za razvijanje skilova ili kupnju opreme. Mozete se i javiti na sljedeci mail ako ste zainteresirani za igru mladen.feric@gmail.com Najvaznije je obiljezje saveza da nema vrijedjanja i svadjanja. Donacije su prema mogucnostima i savez je jedan igrac. znaci tko nas macem mi ga rasturimo kad tad. Igraj posteno i razvaljuj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kasnije bi ti mogao biti problem sto si manji lvl ja sam morao podizati lvl radi bolje opreme itd.. Skontati ces ja sam razbijao lvl koji su po 10lvl iznad mene i vise rasturio sam jednom lika 20 lvl jacega. skontao sam nedostatak jer kada ojacas treninzi ti postanu skupi zato je bolje biti veci lvl vise para i bolje nagrade.

16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
skyrider kaže...

moraš imati strpljenja i volje za tekve igre
slične su 
gladijatus
bitefight
i još neke
meni je super zato jer sam polako podizao lvl
sad sam 10lvl  a razbijam i neke koji su 15!

Probaj ti do 10 lvla u TOTAL INFLUENCE (tionline.ru) pa se čujemo. Uostalom u tanothu sam bio lvl 20 (nick radioactiv)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 8:05 (skyrider).
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
markbodin kaže...
Gamer-gts kaže...
markbodin kaže...

evo uspio sam
Hvala na pomoći!
 majke ti kakav si : D
koliko si kupio tih kamenja?
ja sam samo jednom za sada(12 kom)
Gdje i kako nabavljaš kamenje?

15 godina
neaktivan

odeš na savezi :

upišeš: / invite i ime prijatelja

13 godina
neaktivan