igram tanoth neko vrijeme
i sad sam napravio savez a ne znam kako pozvati prijatelje u njega
da li netko zna?
igram tanoth neko vrijeme
i sad sam napravio savez a ne znam kako pozvati prijatelje u njega
da li netko zna?
pa nije moguće da nitko ne zna odgovor?!
komandom: /invite ime u donjoj liniji dok si u prozoru Saveza
nakon što je invite poslan, prijatelj mora potvrditi to upisom imena saveza u svoj "Savezi" prozorčić na dnu
nakon što je invite poslan, prijatelj mora potvrditi to upisom imena saveza u svoj "Savezi" prozorčić na dnu
hehehe, već mjesecima ovo igram i puuuno kamenja trošim i kupujem da bi napravio ovakav lik... preporučio bih ti da ne trošiš još kamenje, nema potrebe dok ne uđeš bar u top 500 ili top 1000, onda počneš dobivat iteme koji vrijede kamenja, sve ostalo dobiš u avanturama ionako...
Ma evo probao sam tanoth i mogu vam reći da veću glupost u svom životu nisam vidio.
Ma evo probao sam tanoth i mogu vam reći da veću glupost u svom životu nisam vidio.
E a jeli moras biti određeni lvl da napravis svoj savez ili??? jer ja sam imao 100 zlatnika i nije mi htio...
E a jeli moras biti određeni lvl da napravis svoj savez ili??? jer ja sam imao 100 zlatnika i nije mi htio...
Ne
nije bitan lvl
treba 1000 zlatnika
ono je greška
eto da se predatavim i ukljucim u raspravu. Igram tanoth 1mj i razvaljujem. nNapredovati se moze na razlicite nacine. Obavljajuci avanture, Tamnice u kojima se susrecete s raznim cudovistima. Najbolje kroz borbe. Osnovao sam svoj savez i ako je netko unutar igre zainteresiran neka se javi porukom pod acc sam blackmoon. Savez marmal-gurg sto bi znacilo vukovi marmala. Marmal je planina na sjeveru Afganistana. Gurg je vuk na pashtu jeziku. Sto se tice saveza imam i dosta osiguranoga zlata tako ako vas i napadnu imati cete kod sebe dovoljno za razvijanje skilova ili kupnju opreme. Mozete se i javiti na sljedeci mail ako ste zainteresirani za igru mladen.feric@gmail.com Najvaznije je obiljezje saveza da nema vrijedjanja i svadjanja. Donacije su prema mogucnostima i savez je jedan igrac. znaci tko nas macem mi ga rasturimo kad tad. Igraj posteno i razvaljuj.
kasnije bi ti mogao biti problem sto si manji lvl ja sam morao podizati lvl radi bolje opreme itd.. Skontati ces ja sam razbijao lvl koji su po 10lvl iznad mene i vise rasturio sam jednom lika 20 lvl jacega. skontao sam nedostatak jer kada ojacas treninzi ti postanu skupi zato je bolje biti veci lvl vise para i bolje nagrade.
Probaj ti do 10 lvla u TOTAL INFLUENCE (tionline.ru) pa se čujemo. Uostalom u tanothu sam bio lvl 20 (nick radioactiv)
odeš na savezi :
upišeš: / invite i ime prijatelja
a covece ispada mi slash komande nisu dozvoljene
pomozi molim te