Evo sad idem pogledati kakav mi je komp za Overlord kad ono pod Cpu speed mi piše:you have 1.81 ghz performance rated at 3.00 ghz.Šta to sad znači?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
slušaj otiđi na yougamers i skeniraj komp i reče ti koju igru možeš a koju nemožeš i reče ti šta ti fali npr. ram ili procesor
Pa jednstavno instaliraj i vidi kako ga vrti,ako ga uopce mozes instalirat. Ako nemozes onda neznan sta bi to moglo bit ali ako je sve u redu sa ostalinigrama onda se netribas zabrinjavat.
Pa jednstavno instaliraj i vidi kako ga vrti,ako ga uopce mozes instalirat. Ako nemozes onda neznan sta bi to moglo bit ali ako je sve u redu sa ostalinigrama onda se netribas zabrinjavat.
A onda instaliraj i gotovo,ako nemoze deinstall i nema problema, potrosit ces sveukupno manje od 20 min vremena...
Koju konfu imaš?
Koju konfu imaš?
Evo c/p iz readme:
----------------------
Minimum Specification:
----------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
- 512 mb RAM
- Graphics Card: GeForce FX5900 / Radeon 9500 or above
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 4.5 Gb Hard Drive Space
- 2x DVD-ROM Drive
TCP/IP mode (2 player) requirements:
Broadband Internet connection required - 512Kbps recommended for hosting. TCP/IP network.
Probaj možda će ti moći.
Ja upravo prelazim. Predobra igra.
Mislim da bi trebalo ić na 640x480 low-med.Šta misliš?
Neznam.
Na mojoj konfi radi na 800x600 high.
Ugl. mislim da bi ti trebalo potegnut ga nekako.
Pa za TDU su još teži zahtjevi pa na 640x480 igram bez štekanja.
Probaj vjerojatno može.
Slušaj glede tih online sknere
moj je prijo na nekon takvon išta
i sad gleda igru kojoj je preporučena grafa od 64 ( on ima X1650 - 512 ) i kaže mu da mu ne može ić ta igra
WTF
ovakvih tema je bilo podosta, a sada da se ja vratim malo na forum, sto se tice tih stranica, to ti je kao lutrija, ja sam na pentium I isprobao pa da vidim jeli tacan, konfa je bila najgora moguca grafa 16 mb itd... e sad, ja gledao za undercover on kaze PASSED ako ovo ima logike onda neka, tacne su, ali posto nema logike, te stranice nisu tacne, npr isto tako, na konfi iz potpisa sam gledao to za CoD 5 i kaze da nemam ni minimum