Svi koji imaju xFire!

poruka: 53
|
čitano: 11.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Svi koji imaju xFire!
Thanatos kaže...

valjda si mislio da u RH završava u 21h... evo ti jedan cool i od mene, sretno

p.s ostali u top 5 su dobili po jedan lameNamigiva

Ne u RH zavrsava u 9 ujutro 17. sijecnja :)

Hvala na glasovima!
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Evo i ja sam glasal

Cool naravno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

I?

Koji si?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Čestitam drugi si .

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Svi koji imaju xFire!

Bude kakva nagrada?

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Ne znam. Još mi se nisu javili.

EDIT: http://www.xfire.com/video/66d99/ ovo je vid mojeg frenda. Glasajte.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 16:59 (c4lyps0).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

glasao sam za cool

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

evo i ja sam glaso da te ne akinem

e kad ste već tu da ne otvaram novu temu

jel meko zna kak se zove ona igra di umetnes svoju juzu i onda u ritmu nje ide ono po traci pa skupljas bodove

one kocke u boji se kreću u ritmu muzike

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Guitar hero ili frets on fire

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

kak se zove ona igra di umetnes svoju juzu i onda u ritmu nje ide ono po traci pa skupljas bodove

one kocke u boji se kreću u ritmu muzike

Audiosurf.
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Dosla je grafa u Zagreb pa ce valjda kod mene u Ponedjeljak. Ali morao sam platiti carinu 644 kn sto je stvarno jadno(po meni) jer ako sam vec nesto osvojio pa neka to bude besplatno. Neshvatljivo mi je sto oni (xFire) nikako ne mogu platiti carinu ili da posalju to nekako da ne uzmu carinu. Ipak, sretan sam sto je vec ovdje(neki lik je cekao 7 mjeseci za nesto sto je osvojio na xFireu).

Pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Drago mi je za tebe ali stvarno je glupo što si morao platit carinu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Izgleda da je kartica u kraće vrijeme prešla Atlantski ocean nego što će put od Zagreba do mene(još nisam dobio karticu) i sad ako je to normalno...  Viče

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

isuse ako ti jos nije dosla grafa onda stvarno tuzi ih a jos si moro carinu platit to ti je skoro pola cijene graficke a mozda i vise mislim taj xifre krade

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Nisu oni krivi(xFire). Ne mogu oni to platit uopce. I oni su brzo poslali(mislim kad sam im potvrdio sve podatke). Ali u HR je problem. Prvo uzmu carinu a sad nista ne rade. Ono u izvjescu(preko AWB broja od paketa koji primas vidis izvjesce na njihovom webu):

ponedjeljak - kasnjenje u carinjenju (a taj su me dan nazvali i rekli da sad carine i salju robu TAJ dan pa znaci da je to u redu i mogu ocekivat grafu sutradan)

utorak - kasnjenje u carinjenju (ajde dobro, bumo cekali do sutra)

srijeda - kasnjenje u carinjenju (pa ko tu koga?! a jos sam im poslao sve papire u vezi carine potpisane i zato su me u ponedjeljak i kontaktirali)

pogadjam sto ce bit sutra u izvjescu :(

da ja sam njih danas isto zvao ali ne vjerujem da oni ista poduzimaju - stvarno sramota

a to da nije xFire kriv to znam jer isto tako kad i neku drugu nagradu dobijes(ne od xFirea) moras platit carinu(a to je valjda roba+PDV(na robu naravno)+16%od(roba+PDV) -previse:), znam iz iskustva(ne mojeg(zapravo sad i mojeg:))    

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 21:58 (c4lyps0).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Cool!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Svi koji imaju xFire!

e glasa san i što sad

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Svi koji imaju xFire!

ajte vi mene dodajte www.xfire.com/profile/kenprooo

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Evo danas grafa dosla :))))) S njom dobio i 3D mark vantage advanced edition(ili tako nes:) i Far Cry 2. SUPER!

0 0 hvala 0
17 godina
c4lyps0 kaže...

Evo danas grafa dosla :))))) S njom dobio i 3D mark vantage advanced edition(ili tako nes:) i Far Cry 2. SUPER!

O kojoj grafičkoj je rječ.
EDIT:
Vidim GTX260, luck, nadam se da imas dobar proc. da je moreš iskoristit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 20:30 (markoal).
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

haha sretno sa grafom nemoj je sj**at hah salim se malo mislim nemoj meni ide far cry 2 na high onda ces ti iskoristit svaki detalj lol na far cryu(kad bi ja stavio takav neki video i da dobijem taku grafu ili nes tako pa stari bi me zadavio platio bi 600 kn lol)

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Svi koji imaju xFire!

ocu i jaaaa ova 9600 GT ne valjaa

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji imaju xFire!

Ne GTX260 nego GTX260 sa 216 SP :)

Valjda je E8400 dovoljno, a razlike u odnosu na staru 9800GTX su vrlo vidljive(igro sam Warhead - kako lijepa igra:)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice