Evo kao što vidite iz naslova teme zani ma me koje se sve igre mogu igrati preko Xfirea?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo kao što vidite iz naslova teme zani ma me koje se sve igre mogu igrati preko Xfirea?
Za cod2 i 4 znam, a 5? I znate li još koje igre?
I ja igram cod 4.
idi na xfire pod tool-options-games i klikni na not installed. tamo ti je cijeli popis igara koje se mogu preko xf igrati.....naravno skupa sa instaliranim na računalu
Za cod2 i 4 znam, a 5? I znate li još koje igre?
idi na xfire pod tool-options-games i klikni na not installed. tamo ti je cijeli popis igara koje se mogu preko xf igrati.....naravno skupa sa instaliranim na računalu
Ma možeš sve igrati.Samo rasturaj.

A ove druge bez jojstika, morem preko hamachia ili?
A ove druge bez jojstika, morem preko hamachia ili?
A pitanje: treba li za cod5 instalirati koji patch ili se moze igrati bez njih? hitnoooooooooooooo
Ajde, ajde?
A pitanje: treba li za cod5 instalirati koji patch ili se moze igrati bez njih? hitnoooooooooooooo
ljudi ja sam xfire instalira i radi mi u redu
imam dosta igara na kompu jedne od njih su cod4 i swat4 i football manager 2009 itd
sljedece pitanje je kako ucitati da mogu igrati sve igre koje imam a moguce ih je igrati jer sam pogledao pod tools and games
jel postoji neki nacin pomozite please
thanks for help
imaš na xfire stranici šta možeš
ajde decki moze mi neko obajsnit kak mogu igrat nfs most wanted u preko xfire-a
a meni nece niti jedan server da igram cod 2
ja nemogu igrati cod2 na nijednom serveru,kako
Ako imaš orginal, gotovo svaku igru možeš pokrenuti preko xFirea.
Ako imaš onu Jogurt verziju onda moraš nabavit odgovarajuče updateove da ti on detecta igru.
Jel mi mos rec koji pach trebam skinut da mogu igrat pes 2012