Što da igram?

poruka: 13
|
čitano: 1.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što da igram?

Neznam više što da igram,igrao sam naslove poput:AC2,PoP5,SC:C,MAFIA 2,GTA IV,THE SIMS 3 i slićno.....gledam po ostalim temama igre,ali skoro sam sve to igrao već....možete li mi vi preporučiti nešto,ali da je samo avantura ili akcija?

proxpgamer_world's best gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što da igram?

Tu možda nešto nađeš :

KLIK

I tu:

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 1:58 (Skizzy).

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Što da igram?
proxpgamer kaže...

Neznam više što da igram,igrao sam naslove poput:AC2,PoP5,SC:C,MAFIA 2,GTA IV,THE SIMS 3 i slićno.....gledam po ostalim temama igre,ali skoro sam sve to igrao već....možete li mi vi preporučiti nešto,ali da je samo avantura ili akcija?

*ebote kolko ti slobodnog vremena imaš, da tolko igraš.....Igraj Star Wars: The Force Unleashed 2, najsličnije je POP-u, iako nije toliko naglasak na akrobacijama, neg šibanju hordi troopera.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
Što da igram?

Preporučam DeathSpank:)

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

Tu možda nešto nađeš :

KLIK

I tu:

KLIK

Gledo,i nema ništa zanimljivo.....

FlyBoy kaže...
proxpgamer kaže...

*ebote kolko ti slobodnog vremena imaš, da tolko igraš.....Igraj Star Wars: The Force Unleashed 2, najsličnije je POP-u, iako nije toliko naglasak na akrobacijama, neg šibanju hordi troopera.

Ne ide mi to na komp....

fromcelltohell kaže...

Preporučam DeathSpank:)

Igra mi je bezveze....

Koju online MP igru igrati?Što mi preporućujete(ali da je nešto tipa AC:Brotherhood,James Bond 007:Blood Stone(obe sam već igrao) i slićno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 18:23 (proxpgamer).
17 godina
Što da igram?

Očito imate visoke zahtjeve,kolega:)

Najbolje da si sami potražite igru koja bi vas oduševila {#}

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja ti preporucam da malo izadjes vani na zrak. No offence.
15 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Očito imate visoke zahtjeve,kolega:)

Najbolje da si sami potražite igru koja bi vas oduševila {#}

Tražim,ali nikako da pronađem..... :)

16 godina
proxpgamer kaže...

AC 1, POP:WW,MAFIA 1,GTA:San Andreas, The Sims 2

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
Minolovac.
Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
proxpgamer kaže...

AC 1, POP:WW,MAFIA 1,GTA:San Andreas, The Sims 2

AC1-igrao,PoP-igrao sam sve dijelove,pa tako i Warior Within(ako na njega misliš),GTA:San Andreas bi mogao probati,ali i IV mi je bezveze bilo(Igrao ja i III,ali mi je sve to nekako bezveze napravljeno),Sims 2 još i dalje igram pošto sam veliki fan simsa pa onda imam skoro sve dijelove osim možda nemam pokoju ekspanziju......a izgleda da nemam ništa za igrat' tako da slobodno možete LOCK!

16 godina
protjeran
Mafia2? Red ocean 2?
Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mafia2? Red ocean 2?

Ne igram iz prvog lica....ne morate više pisati,nema veze,već ću si ja naći nešto....hvala puno svima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice