Neznam više što da igram,igrao sam naslove poput:AC2,PoP5,SC:C,MAFIA 2,GTA IV,THE SIMS 3 i slićno.....gledam po ostalim temama igre,ali skoro sam sve to igrao već....možete li mi vi preporučiti nešto,ali da je samo avantura ili akcija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam više što da igram,igrao sam naslove poput:AC2,PoP5,SC:C,MAFIA 2,GTA IV,THE SIMS 3 i slićno.....gledam po ostalim temama igre,ali skoro sam sve to igrao već....možete li mi vi preporučiti nešto,ali da je samo avantura ili akcija?
*ebote kolko ti slobodnog vremena imaš, da tolko igraš.....Igraj Star Wars: The Force Unleashed 2, najsličnije je POP-u, iako nije toliko naglasak na akrobacijama, neg šibanju hordi troopera.
Preporučam DeathSpank:)
Gledo,i nema ništa zanimljivo.....
*ebote kolko ti slobodnog vremena imaš, da tolko igraš.....Igraj Star Wars: The Force Unleashed 2, najsličnije je POP-u, iako nije toliko naglasak na akrobacijama, neg šibanju hordi troopera.
Ne ide mi to na komp....
Preporučam DeathSpank:)
Igra mi je bezveze....
Koju online MP igru igrati?Što mi preporućujete(ali da je nešto tipa AC:Brotherhood,James Bond 007:Blood Stone(obe sam već igrao) i slićno...
Očito imate visoke zahtjeve,kolega:)
Najbolje da si sami potražite igru koja bi vas oduševila 
Očito imate visoke zahtjeve,kolega:)
Najbolje da si sami potražite igru koja bi vas oduševila 
Tražim,ali nikako da pronađem..... :)
AC 1, POP:WW,MAFIA 1,GTA:San Andreas, The Sims 2
Udri brigu na veselje...
AC 1, POP:WW,MAFIA 1,GTA:San Andreas, The Sims 2
AC1-igrao,PoP-igrao sam sve dijelove,pa tako i Warior Within(ako na njega misliš),GTA:San Andreas bi mogao probati,ali i IV mi je bezveze bilo(Igrao ja i III,ali mi je sve to nekako bezveze napravljeno),Sims 2 još i dalje igram pošto sam veliki fan simsa pa onda imam skoro sve dijelove osim možda nemam pokoju ekspanziju......a izgleda da nemam ništa za igrat' tako da slobodno možete LOCK!
Udri brigu na veselje...
Ne igram iz prvog lica....ne morate više pisati,nema veze,već ću si ja naći nešto....hvala puno svima :)