imao san steam racun blackprince3 i nisan mu zna šifru jer mi je uvik bija auto log in i sada radi coda 6 san bija napravija drugi racun na isti mail i sada kad ocu logg off da uden blackprince3 nemogu jel nz sifru a kad trazin sifru od blackprince3 posalju mi od 2 racuna kojeg san za cod napravija ali vjrtovatno nema šanse da naden sifu za bp3 ali u steam folderu su mi ostali fajlovi od igrica i iman org. serial za sve jel ih kako mogu sad bp3 racuna pribacit na ovaj moj 2 racun ? (iman serial i fajlove u folderu)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko ja znam nemoze se prebacit igra iz jednog racuna u drugi,ja imam isti slucaj al sa half-lifeom,tak da i ja imam 2 racuna na steamu.
a jel bar mogu da ponovno insataliran na 2 racun sa serialon oce radit?
mislim da i to nece,napisat ce da je kljuc u upotrebi i da je nevaljal.ja vec svasta probal al eto nejde nista,i dalje imam 2 racuna pa se konektiram ovisno o igri koja mi treba.
Složia si rečenicu u 1. postu svaka ti čast
A zašto si napravio novi steam acc ako već imaš jedan sa igrama na njemu?
jesan a triba mi sad ovaj sa igama....a na istom su mailu
pa jel iko ima ikakvu ideju?
da ne otvaram novu temu.kupil sam fallout 3 prije nekih 6-7 mjeseca i nisam ga igral unatrag 3 mjeseca i sad dok ga hocu pokrenuti opče ne reagira.stavim launch game i onda dojde od fallouta za play i kliknem play i ništ se ne događa!!!ima ko kakvu ideju o rješenju tog problema?
nema nikog ko je imal takav problem?cital sam da je problem u nekakvim codecima ali nisam uspjel nist rjesiti.
ajde budem probal ali mislil sam da opet sve ne instaliravam ispocetka da ustedim vrijeme.
da ne otvaram novu temu.kupil sam fallout 3 prije nekih 6-7 mjeseca i nisam ga igral unatrag 3 mjeseca i sad dok ga hocu pokrenuti opče ne reagira.stavim launch game i onda dojde od fallouta za play i kliknem play i ništ se ne događa!!!ima ko kakvu ideju o rješenju tog problema?
Možda da pokušaš u Steamu izbrisati igru (prije toga iskopiraj savegame negdje drugdje), i nakon toga ga ponovno skinuti i instalirati.
Meni se nešto slično bilo događalo sa HL2:Ep2, pa sam jednostavno izbrisao i ponovno instalirao i sve radi.
ili mozda jednostavnije, desni klik na igru i onda tamo u properties nadi nesto kao "check for fragmentation" ili check local files tako nekako i onda pusti da ti to odvrti.... vjerovatno fali neki fajl pa ce ti steam to lijepo skinut.
ili mozda jednostavnije, desni klik na igru i onda tamo u properties nadi nesto kao "check for fragmentation" ili check local files tako nekako i onda pusti da ti to odvrti.... vjerovatno fali neki fajl pa ce ti steam to lijepo skinut.
ovo sam probal ali ne šljaka.idem ponovo instalirati pa budem onda videl dal bude ok.
ovako,danas sam upalio steam sve radilo normalno igro igre.. i ugasim kompjuter pa ga kasnije upali a ono steam nece da se pokrene, u task manageru pise da je pokrenut ali ja ga nigdje nevidim neznam kak da uopste pokrenem ista,kako da napravim da vidim steam prozor? (probao sam reinstalirati steam u neki drugi folder da nemoram ponovno skidati igre i opet neradi)
ovako,danas sam upalio steam sve radilo normalno igro igre.. i ugasim kompjuter pa ga kasnije upali a ono steam nece da se pokrene, u task manageru pise da je pokrenut ali ja ga nigdje nevidim neznam kak da uopste pokrenem ista,kako da napravim da vidim steam prozor? (probao sam reinstalirati steam u neki drugi folder da nemoram ponovno skidati igre i opet neradi)
Provjeri antivirusom računalo.
evo ocistio od virusa sa avirom free ,bilo je 14malwarea ali jos uvijek neradi opet isto, sad sam probao na visti i pise ono dont send dok na xpu ona poruka sa slike iz mog proslog posta
rjesio sam problem tako da nisam nista radio pa se sam rjesio od dosade