Steam problem

poruka: 19
|
čitano: 3.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Steam problem

imao san steam racun blackprince3 i nisan mu zna šifru jer mi je uvik bija auto log in i sada radi coda 6 san bija napravija drugi racun na isti mail i sada kad ocu logg off da uden blackprince3 nemogu jel nz sifru  a kad trazin sifru od blackprince3 posalju mi od 2 racuna kojeg san za cod napravija ali vjrtovatno nema šanse da naden sifu za bp3 ali u steam folderu su mi ostali fajlovi od igrica i iman org. serial za sve jel ih kako mogu sad bp3 racuna pribacit na ovaj moj 2 racun ? (iman serial i fajlove u folderu)

jA sAn LeGeNdA
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
RE: Steam problem

kolko ja  znam nemoze se prebacit igra iz jednog racuna u drugi,ja imam isti slucaj al sa half-lifeom,tak da i ja imam 2 racuna na steamu.

sniper only
16 godina
neaktivan
Steam problem

a jel bar mogu da ponovno insataliran na 2 racun sa serialon oce radit?

jA sAn LeGeNdA
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

mislim da i to nece,napisat ce da je kljuc u upotrebi i da je nevaljal.ja vec svasta probal al eto nejde nista,i dalje imam 2 racuna pa se konektiram ovisno o igri koja mi treba.

sniper only
16 godina
neaktivan
Steam problem

Složia si rečenicu u 1. postu svaka ti čast

ceRina:)
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam problem

A zašto si napravio novi steam acc ako već imaš jedan sa igrama na njemu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 13:29 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam problem

jesan a triba mi sad ovaj sa igama....a na istom su mailu

jA sAn LeGeNdA
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam problem

pa jel iko ima ikakvu ideju?

jA sAn LeGeNdA
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Steam problem

da ne otvaram novu temu.kupil sam fallout 3 prije nekih 6-7 mjeseca i nisam ga igral unatrag 3 mjeseca i sad dok ga hocu pokrenuti opče ne reagira.stavim launch game i onda dojde od fallouta za play i kliknem play i  ništ se ne događa!!!ima ko kakvu ideju o rješenju tog problema?

jura
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Steam problem

nema nikog ko je imal takav problem?cital sam da je problem u nekakvim codecima ali nisam uspjel nist rjesiti.

jura
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa probaj prvo obrizati igru, potom je opet instalirati, i instaliraj svjeze video i ine codece (klite recimo)... Pa probaj onda..
In Control
18 godina
neaktivan
Steam problem

ajde budem probal ali mislil sam da opet sve ne instaliravam ispocetka da ustedim vrijeme.

jura
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
jura kaže...

da ne otvaram novu temu.kupil sam fallout 3 prije nekih 6-7 mjeseca i nisam ga igral unatrag 3 mjeseca i sad dok ga hocu pokrenuti opče ne reagira.stavim launch game i onda dojde od fallouta za play i kliknem play i  ništ se ne događa!!!ima ko kakvu ideju o rješenju tog problema?

Možda da pokušaš u Steamu izbrisati igru (prije toga iskopiraj savegame negdje drugdje), i nakon toga ga ponovno skinuti i instalirati.

Meni se nešto slično bilo događalo sa HL2:Ep2, pa sam jednostavno izbrisao i ponovno instalirao i sve radi.

KSCHI
17 godina
odjavljen
Steam problem

ili mozda jednostavnije, desni klik na igru i onda tamo u properties nadi nesto kao "check for fragmentation" ili check local files tako nekako i onda pusti da ti to odvrti.... vjerovatno fali neki fajl pa ce ti steam to lijepo skinut. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ili mozda jednostavnije, desni klik na igru i onda tamo u properties nadi nesto kao "check for fragmentation" ili check local files tako nekako i onda pusti da ti to odvrti.... vjerovatno fali neki fajl pa ce ti steam to lijepo skinut. 

ovo sam probal ali ne šljaka.idem ponovo instalirati pa budem onda videl dal bude ok.

jura
16 godina
neaktivan
Steam problem

ovako,danas sam upalio steam sve radilo normalno igro igre.. i ugasim kompjuter pa ga kasnije upali a ono steam nece da se pokrene, u task manageru pise da je pokrenut ali ja ga nigdje nevidim neznam kak da uopste pokrenem ista,kako da napravim da vidim steam prozor? (probao sam reinstalirati steam u neki drugi folder da nemoram ponovno skidati igre i opet neradi)

evo task manager pise da je upaljen evo task manager pise da je upaljen
nema ga u applications nema ga u applications
nema ga ni tamo dolje nema ga ni tamo dolje
ovo se desi kad pokusam ponovno pokreniti bez da ga ugasim u procesima ovo se desi kad pokusam ponovno pokreniti bez da ga ugasim u procesima
http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
lamborghini murcelago lp640 kaže...

ovako,danas sam upalio steam sve radilo normalno igro igre.. i ugasim kompjuter pa ga kasnije upali a ono steam nece da se pokrene, u task manageru pise da je pokrenut ali ja ga nigdje nevidim neznam kak da uopste pokrenem ista,kako da napravim da vidim steam prozor? (probao sam reinstalirati steam u neki drugi folder da nemoram ponovno skidati igre i opet neradi)

Provjeri antivirusom računalo.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Steam problem

evo ocistio od virusa sa avirom free ,bilo je 14malwarea ali jos uvijek neradi opet isto, sad sam probao na visti i pise ono dont send dok na xpu ona poruka sa slike iz mog proslog posta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam problem

rjesio sam problem tako da nisam nista radio pa se sam rjesio od dosade Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka