Starfield

poruka: 780
|
čitano: 266.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starfield

Možete pričati što hoćete, ali činjenica je da je ovaj engine potpuno nedorastao današnjim standardima, kako i gameplaya, a tako i performansi.

Čudi me, pošto većina vas ima konzole novije generacije, da odobravate ovakve performanse, 30 FPS lock na konzolama, a o PCu da i ne pričamo.

Grafika nije ni priblično toliko kvalitetna da bi sad rekao vau, pa kupit ću novo računalo samo za ovu igru. Viđao sam i bolje.

Definitivno mi je Baldur's Gate 3 pokvario Starfield. Prije njega bi mi možda bio i ok :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
8 0 hvala 0
10 godina
Re: Starfield
3dfx kaže...
forumaš kaže...

Očekivano, veliki uspjeh.

to su igraci koji su probali igru, pogotovo sad kad je dosla na game pass pa je ne trebas kupit

i onda kada vidi kakva je ocajna optimizacija, prestanu igrat :)

ako pogledamo aktivne igrace, prica je totalno drugacija, nista posebno, prosjek od igre, pogotovo za igru koja je tek izasla

BG3 je ubija, a izasao je odavno

vidjet cemo kako ce biti nakon mjesec dana,

S obzirom da je dostupna na gamepass-u malo je razloga za kupit igru na steamu. 
Kod ove igre pogotovo steam brojke nisu nikakvo mjerilo.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
forumaš kaže...

stari moj tebe placaju iz bethesde,drugog objasnjena nema.
Nikakvih argumenata nemaš a onda se pozoves na brojke prodane... pa i žuja je najprodavanija piva u RH pa je smece,ko i bud light u americi. Kao i Skyrim koji se jos uvijek prodaje bog zna zašto a najslabija igra koju je taj studio izbacio osim f4 i f76.

Jel igra ruzna? Je

Jel igra radi loše? Da

Jel su RPG mehanike smiješne i pozurene (neke game mehanike sakrivene iza skill tree-a a drugi upgradeovi u skill treeu su samo % based i ne otkljucavaju nove mehanike)

Jel Exploration samo fast travel okolo po svijetu?

Pobogu nemamo ni neku rover opciju da kkad sletimo prozujimoi planetom nego trčimo i skačemo okolo sve pješke....

IT JUST WORKS

Nekazem da je igra aosolutno smece i da nema potencijala,ali taj potencijal ce modovi rijesiti,jer sigurno nece bethesda koja nemoze niti dobar UI napraviti pa ga modderi moraju rijesiti

16 godina
Starfield

Ja sam nakon 15ak sati odustao od daljnje igre iako ne radi loše uz DLSS/FG. Ista stvar kao i s CP2077 kad je izašao.. pričekati ću poliranje i dodatke pa odigrati s guštom. CP2077 sam opet pred ljeto odigrao i baš sam uživao.. dok sam na releaseu gubio živce iako sam imao 3080.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Rocinante2112 kaže...
forumaš kaže...

stari moj tebe placaju iz bethesde,drugog objasnjena nema.
Nikakvih argumenata nemaš a onda se pozoves na brojke prodane... pa i žuja je najprodavanija piva u RH pa je smece,ko i bud light u americi. Kao i Skyrim koji se jos uvijek prodaje bog zna zašto a najslabija igra koju je taj studio izbacio osim f4 i f76.

Jel igra ruzna? Je

Jel igra radi loše? Da

Jel su RPG mehanike smiješne i pozurene (neke game mehanike sakrivene iza skill tree-a a drugi upgradeovi u skill treeu su samo % based i ne otkljucavaju nove mehanike)

Jel Exploration samo fast travel okolo po svijetu?

Pobogu nemamo ni neku rover opciju da kkad sletimo prozujimoi planetom nego trčimo i skačemo okolo sve pješke....

IT JUST WORKS

Nekazem da je igra aosolutno smece i da nema potencijala,ali taj potencijal ce modovi rijesiti,jer sigurno nece bethesda koja nemoze niti dobar UI napraviti pa ga modderi moraju rijesiti

Meni igra radi dobro, 80 fpsa u prosjeku 1440 p high detalji fsr. Meni je igra grafički odlična. Ne žlim kompliciorane RPG mehanike, želi ovo igrati i istraživati polako, sa gamepadom iz ležečeg položaja.

Meni je ova igra za opuštanje i razonodu. Ne želim putovati do planeta deset minuta. Fast travel mi je savim OK.

Ovo su ti moji argumnti, MENI JE ODLIČNA IGRA; MENI SE SVIĐA IGRA; IGRAT ĆU JE JER MI SE SVIĐA. I da, poznat sam po tome da se mogu ponavljati mjesecima i godinama ako me se vuče za jezik.

Uporan sam ko mazga :D :D :D

16 godina
Santana kaže...
3dfx kaže...
forumaš kaže...

to su igraci koji su probali igru, pogotovo sad kad je dosla na game pass pa je ne trebas kupit

i onda kada vidi kakva je ocajna optimizacija, prestanu igrat :)

ako pogledamo aktivne igrace, prica je totalno drugacija, nista posebno, prosjek od igre, pogotovo za igru koja je tek izasla

BG3 je ubija, a izasao je odavno

vidjet cemo kako ce biti nakon mjesec dana,

S obzirom da je dostupna na gamepass-u malo je razloga za kupit igru na steamu. 
Kod ove igre pogotovo steam brojke nisu nikakvo mjerilo.

Moj razlog je novac u preorderu steam verzija 52 eura a igrat će se dugo. Ne isplati mi se toliko vremena plaćati pretplatu i na kraju nemam igru. Pretplatu uzmem ciljano na mjesec dana kada mu je taj rok dovoljan za odigrat igru, to mi je ok 

13 godina
Starfield

Ryzen 5600 RTX 2070 i NVME ssd i 32 giga rama radi super sa DLSS 2.0 modom na full hd High.

0 0 hvala 0
17 godina
Streetpunk kaže...

Ryzen 5600 RTX 2070 i NVME ssd i 32 giga rama radi super sa DLSS 2.0 modom na full hd High.

Korištenje DLSSa i FSR-a na novim računalima kao da je to nešto normalno, ili još gore za 1080p rezu, je već fail sam po sebi i još jedan dokaz da je engine loš.

Sa tom grafičkom to bi moralo raditi na full HD bez ikakvih problema i bez DLSSa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina

nedo bog da bacis tehnicku kritiku , budimo realni igra se vrti jako loše i bez upscalinga teško odrzava 60 fps na mašinama koje bi ovo trebale gazit..

7 godina
Starfield

to i je cijela poanta kritika, osim par izuzetaka

igra je smece, ne zbog gameplaya, story, likovi, svijet itd, to je vec vise stvar osobne preferencije i ukusa, igra je smece jer ne radi kako treba na racunalima na kojima bi trebala raditi, i to se tolerira pri svakom izlasku bilo koje AAA igre

ljudi kupuju i prihvacaju, vec je postalo standard i imas situaciju da "pa kaj hocete radi dobro na 1440p sa FSR, DLSS, Frame gen i svim ostalim mogucim tehnologija, na grafi od 500 EUR i to jedva min 60FPS i to je u redu kao

ne nije u redu, i treba traziti refund i treba popljuvat igru i treba zakon koji ce nas stiti od takvih smeca od igara

jedino kome se moze tako nesto tolerirati su indi igre, a ne izdavaci koji imaju milijunske budgete i traze visoku cijenu za svoj proizvod

da ti bilo koja druga stvar ne radi kako treba, ne bi tolerirao to niti jednu sekundu, vec bi trazio ili povrat novca ili zamjenu

Boris Grozni: sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
3dfx kaže...

igra je smece, ne zbog gameplaya, story, likovi, svijet itd, to je vec vise stvar osobne preferencije i ukusa, igra je smece jer ne radi kako treba na racunalima na kojima bi trebala raditi, i to se tolerira pri svakom izlasku bilo koje AAA igre

ljudi kupuju i prihvacaju, vec je postalo standard i imas situaciju da "pa kaj hocete radi dobro na 1440p sa FSR, DLSS, Frame gen i svim ostalim mogucim tehnologija, na grafi od 500 EUR i to jedva min 60FPS i to je u redu kao

ne nije u redu, i treba traziti refund i treba popljuvat igru i treba zakon koji ce nas stiti od takvih smeca od igara

jedino kome se moze tako nesto tolerirati su indi igre, a ne izdavaci koji imaju milijunske budgete i traze visoku cijenu za svoj proizvod

da ti bilo koja druga stvar ne radi kako treba, ne bi tolerirao to niti jednu sekundu, vec bi trazio ili povrat novca ili zamjenu

Indie igre si to ne bi mogle ni priuštiti. Dovoljno je pogledati kako dobro izgleda svemir i let i borba u Everspace 2 (što sam nedavno i igrao).

A sve leti besprijekorno, i bez upscalinga i bez brige o FPSu.

16 godina
Bitanga kaže...

Indie igre si to ne bi mogle ni priuštiti. Dovoljno je pogledati kako dobro izgleda svemir i let i borba u Everspace 2 (što sam nedavno i igrao).

A sve leti besprijekorno, i bez upscalinga i bez brige o FPSu.

A grafika je skoro pa tu i tu  ..nekad bi rekao da je i bolja u ES2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 13:46 (mrsmith).
15 godina
3dfx kaže...

Igrica radi odlicno na starom  7 godina  procesoru i 7 godina staroj grifckoj kartici baca na ultra detaljima 30 fps dosta sta jebat ga nije sve savrseno

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
12 godina
Starfield

Mozda je vrijeme da se od..bem od Diabla 4 i napokon igram nesto drugo,Starfield bi bio dovoljno drukciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...

Meni igra radi dobro, 80 fpsa u prosjeku 1440 p high detalji fsr. 

Ti si čudo jer ni 6800xt ne može to. RTX 4090 se medium 1080p vuče na 120fps.

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
16 godina

Kad ne razumiješ što znači prosjek u igri a što znači taj test iz grada, atlantis ili tak nekaj  Tu su performsnse najgore u igri a ne da je cijelo vrijeme tako.

Uostalom imaš istu grafu pa probaj igru i javi rezultate 

15 godina
Starfield

Evo za misljenje publike 

2 Jel igra Smece
0 Ne nije smece
15 Da igrat cu je i svidja mi se
5 Ne Necu nije to ono
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 14:34 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreadmoore kaže...

Evo za misljenje publike 

Anketa ti je još gora od enginea :-)

15 godina
Bitanga kaže...
dreadmoore kaže...

Evo za misljenje publike 

Anketa ti je još gora od enginea :-)

hahah jbg misao uz anketu nemozes napisati onako kako zelis ogranicen si sa znakovima i slovima

16 godina
Starfield

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tko kaže da nema tariguza.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 14:48 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Starfield

jel ima ikakve razlike u instalaciji na nvme pcie 4.0 vs 3.0 ssd, iole brže učitavanje ili nešto?

imam sistemski pcie 4.0 kingston renegade i uz njega pcie 3.0 kingston a2000 na koji inače instaliram igre, oba od 1tb, mjesta i previše 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
picajzla0707 kaže...

jel ima ikakve razlike u instalaciji na nvme pcie 4.0 vs 3.0 ssd, iole brže učitavanje ili nešto?

imam sistemski pcie 4.0 kingston renegade i uz njega pcie 3.0 kingston a2000 na koji inače instaliram igre, oba od 1tb, mjesta i previše 

Teško da ćeš primjetit neku razliku. Osim ak si picajzla :-P

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2023 16:41 (Bitanga).
10 godina
picajzla0707 kaže...

Evo taman prilika da nam testiras

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
Santana kaže...

Evo taman prilika da nam testiras

je, baš mi se da dvaput instalirat, pa testirat

stavit ću ga na renegade, ubacit dlss 2.0 mod, oderat power limite na max, provjerit kako je ram naštiman i jel rebar uključen

to je valjda sve što mogu napravit da mu dam maksimum, pa ćemo vidjet kako sve to fercera na 1440p

6 godina
Starfield

https://tinyurl.com/4b3kbpbs 

0 0 hvala 2
16 godina
SamoPitam3 kaže...

Hahahahahahahhahahaha vic godine

16 godina
mrsmith kaže...
SamoPitam3 kaže...

Hahahahahahahhahahaha vic godine

Mislio je upgrade na grafe i cpu iz 2025 god.

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
13 godina
Starfield

Ovako izgleda ratchet na mom kompu, a ovako starfield. prava next gen igra, nema šta

0 0 hvala 0
10 godina
Starfield

Uz fromsoftware oni su valjda najlosiji devovi kaj se tice tehnologije. Nist drugo nit nije bilo za ocekivat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice