Starfield

poruka: 780
|
čitano: 263.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Starfield
Cansee kaže...

Izlazi 6. rujna 2023. 

Jao nadao sam se releasu početkom ove godine ali dobro, samo se nadam da će se isplatiti ovolko čekanje 

LP
12 godina
zabbax21 kaže...
Cansee kaže...

Izlazi 6. rujna 2023. 

Jao nadao sam se releasu početkom ove godine ali dobro, samo se nadam da će se isplatiti ovolko čekanje 

Ja realno ocekujem jos odgodu dvije ali takodjer i fantasticnu igretinu kad izadje.

10 godina
MEGATAMA kaže...
zabbax21 kaže...
Cansee kaže...

Izlazi 6. rujna 2023. 

Ja realno ocekujem jos odgodu dvije ali takodjer i fantasticnu igretinu kad izadje.

nadam se da ne, igra je u developmentu punih 6 godina (što smo sigurni), također pričamo o singleplayer igri.

Već je bio postavljen datum izlaska, nakon čega su igru odgodili "indefinitely" i sada su dali ovaj datum, vjerujem da ipak sada znaju na čemu su i šta rade. 

16 godina
Starfield

Možda izađe ali bit će vrijedna igranja 2025. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starfield

Leak Xbox kontrolera za Starfield. Fora, retro look + opisi kontrola.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Fora izgleda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

Leak Xbox kontrolera za Starfield. Fora, retro look + opisi kontrola.

Fanmade controller design from the Chinese Internet

12 godina
Starfield

Sad kad vidim kako su Redfall izdali nedovrsen malo me brine sta ce napravit sa Starfieldom...

Nadam se da ne budu i tu gurali 30fps samo da izbace sto prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starfield

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Starfield

Izgleda dobro samo me brine optimizacija... Nikakav preorder, čeka se full release.

0 0 hvala 0
12 godina
Starfield

Microsoft je nazalost potvrdio da je Xbox verzija samo 30fps,suludo da ne postoji i performance mode.

30fps je ok ako je framepacing savrsen ali sumnjam da Bethesda to zna napravit posto je njima tradicionalno u igrama framepacing posvuda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ono što sam vidio jako mi se sviđa.

Već vidim da će ekipa sate potrošiti na dizajn brodova.

BF3:fluffy_inside
11 godina
MEGATAMA kaže...

Microsoft je nazalost potvrdio da je Xbox verzija samo 30fps,suludo da ne postoji i performance mode.

30fps je ok ako je framepacing savrsen ali sumnjam da Bethesda to zna napravit posto je njima tradicionalno u igrama framepacing posvuda.

Zato ces igrati na pcu i mirno more. 

10 godina
Starfield

Da Bethesda isporuči ovo sve što prikazuje dao bi momentalno 120 eura bez sekunde razmišljanja, ali ne dam im ni 20 centi dok ne vidim user reviewse

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cansee kaže...

Da Bethesda isporuči ovo sve što prikazuje dao bi momentalno 120 eura bez sekunde razmišljanja, ali ne dam im ni 20 centi dok ne vidim user reviewse

A ono makar ovu igricu možeš sam isprobati i igrati mjesec dana jer postoje gamepass trial accounti za 2-3 eura nego čekati tuđe mišljenje jer će biti tonu review bombinga kao na diablu 4.

10 godina
azzie kaže...
Cansee kaže...

A ono makar ovu igricu možeš sam isprobati i igrati mjesec dana jer postoje gamepass trial accounti za 2-3 eura nego čekati tuđe mišljenje jer će biti tonu review bombinga kao na diablu 4.

nisam uopće znao za to, hvala na info 

al generalno kad pogledam review od SKillupa i pročitam user reviewe na Steamu koje vidim da su kvalitetni znat ću na čemu sam

15 godina
Nevjerojatno mi je da će najiščekivanija igra u povijesti Xboxa imati opciju samo 30 fps na Series X konzoli. Puca mi k što oni kažu da bi sa 60 fps opcijom grafika bila loša. Ali daj mi jebenu opciju u 2023. godini. Ako PC verzija ima opcije da se smanje detalji da se igra može igrati na 60 fps sa raznim konfiguracijama, zar je takav problem napraviti preset da igra radi u 60 fpsa na modernoj konzoli? Pa nek ljudi biraju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 18:53 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
Nevjerojatno mi je da će najiščekivanija igra u povijesti Xboxa imati opciju samo 30 fps na Series X konzoli. Puca mi k što oni kažu da bi sa 60 fps opcijom grafika bila loša. Ali daj mi jebenu opciju u 2023. godini. Ako PC verzija ima opcije da se smanje detalji da se igra može igrati na 60 fps sa raznim konfiguracijama, zar je takav problem napraviti preset da igra radi u 60 fpsa na modernoj konzoli? Pa nek ljudi biraju.

Naravno da je problem kad se uzme u obzir na kojem se engineu temelji, a oni od njega ne odustaju ni pod koju cijenu. Vjerojatno će i 2030. godine raditi igre u istom engineu, koji se raspadao u svakoj igri koju je pogonio, pa će tako i u ovoj. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Starfield
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2023 18:11 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Starfield

navodno da Xbox tim pregledava cijelu igru u potrazi za bugovima, možda i bude u igrivom stanju kad izađe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da su kupili Activision i sve zaposlene prebacili na traženje bugova u Starfieldu teško da bi stigli.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

LOL Isti tj. modificirani engine koji koriste od morrowinda,koji je prenesao sve iste bugove u oblivion pa u skyrim.
starfield nema nikakve šanse bez 1000 loading screenova. Engine je smece a ni bethesda kao dev nije niš bolji...Zadnja dobra igra im bila Oblivion

12 godina
Starfield

Bethesda ima vise dev timova koji znaju napravit vrhunske igre...DOOM,Fallout itd ali sto vise razmisljam o igri sve mi se manja dopada ideja o proceduralnom generiranju planeta.Ne znam zasto im je to trebalo,cemu tisuce genericnih planeta....mogli su odradit par desetaka planeta koje bi bile duboko integrirane u sadrzaj i pricu.

Mozda sam u krivu i mozda ce taj proceduralni sadrzaj ovaj put bit bolje odradjen i pruzat osjecaj neogranicene slobode i istrazivanja umjesto monotonije i genericnosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
MEGATAMA kaže...

Bethesda ima vise dev timova koji znaju napravit vrhunske igre...DOOM,Fallout itd ali sto vise razmisljam o igri sve mi se manja dopada ideja o proceduralnom generiranju planeta.Ne znam zasto im je to trebalo,cemu tisuce genericnih planeta....mogli su odradit par desetaka planeta koje bi bile duboko integrirane u sadrzaj i pricu.

Mozda sam u krivu i mozda ce taj proceduralni sadrzaj ovaj put bit bolje odradjen i pruzat osjecaj neogranicene slobode i istrazivanja umjesto monotonije i genericnosti.

rekli su da će biti kombinacija, biti će lokacija koje su bitne sa sadržaj i priču, baš kreirane lokacije koje će biti svima takve. A s druge strane biti će puno lokacija koje su proceduralno generirane. 

16 godina
Starfield

Nije posjeta tih planeta obavezna i sigurno nebu imala nikave veze sa glavnom i sporednom pričom. Tu su zbog skupljanja resursa, tko želi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Nije posjeta tih planeta obavezna i sigurno nebu imala nikave veze sa glavnom i sporednom pričom. Tu su zbog skupljanja resursa, tko želi.

Onda je besmisleno i dosadno,ic na hrpu random generiranih planeta samo da skupljam resurse.

Koliko mi onda resursa treba da ih moram skupljat po takvim planetama,to bi bio cisti grindfest.

14 godina
Ja se samo nadam da ćeš prije dolaska na planet znati ima li tu nekog story contenta ili nečeg stvarno bitnog ili je isti isključivo za exploit resursa. Jer to generiranje hrpe planete mi više zvuči kao ogromno gubljenje vremena nego nešto što mi u igri treba.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Starfield

Ak će biti zabavno onda nije gubljenje vremena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Starfield

bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
b00 kaže...

bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja

Zašto bi pobogu u Bethesdinoj single player igri bio multiplayer? Hvala nebesima da u današnje doba kad je sve always online i co-op i multiplayer ima developera koji se odluče izdati samo single play.

Već smo vidjeli kako to izgleda kad se Fallout svijet ide silom gurati u multiplayer, Starfieldu definitivno ne treba MP i nadam se da će tako i ostati.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice