Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 724.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
PROTECTOR kaže...
naxeem kaže...

Imaš screenshot? :)

Screenshot čega? Dokaz da sam upao?

Ja to nemam :(

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Overlordi više nemaju mogućnost detekcije nevidljivih jedinica! EPIC FAIL!

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 1 hvala 0
17 godina
PROTECTOR kaže...

Ovo što su napravili i nije toliko loše (prije nisi mogao zerga uopće napasti s nevidljivim jedinicama), ali je loše to što overseeri koštaju puno, a samo dobiju detector moć.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 19:39 (crystal6).
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
PROTECTOR kaže...

Ovo što su napravili i nije toliko loše (prije nisi mogao zerga uopće napasti s nevidljivim jedinicama), ali je loše to što overseeri koštaju puno, a samo dobiju detector moć.

Nije toliko loše, preuveličao sam zbog razočaranja i nemoći (dark templari su mi ostavili gorak okus). Roach-evi su fora :D Lurkeri su tier3 ?!?! Plač

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Meni je u starcraftu uvijek smetala zatvorenost multyplayer mapa. Sve imaju jedan ulaz na koji se natrpa bunkera, suplyova i onda stancanje pa dropovi i pobjedi onaj koji uspije pobit više radilica. same old same old.

Iako sam puno više igrao SC i bio bolji u tome, Aoe2 mi je ostavio dojam kao puno kvalitetnija igra za multyplayer, mana joj je bila loš AI.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glamdring kaže...

Meni je u starcraftu uvijek smetala zatvorenost multyplayer mapa. Sve imaju jedan ulaz na koji se natrpa bunkera, suplyova i onda stancanje pa dropovi i pobjedi onaj koji uspije pobit više radilica. same old same old.

Iako sam puno više igrao SC i bio bolji u tome, Aoe2 mi je ostavio dojam kao puno kvalitetnija igra za multyplayer, mana joj je bila loš AI.

Igrao si protiv low skill igrača. Dobri igrači se ne bunkaju, niti imaju problema sa rushe-evima i ostalim cakama na koje se slabiji igrači redovito žale.

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

I suck =)

Lige su se presložile, a ja sam ostal u brončanoj =(

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Hoće li više ta igra?

Vidim da se govori u člancima o izlasku u prvoj polovici 2010....mislim, to je skoro tu, očekivao sam barem još jedan mega-trailer prije izlaska....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

tko djeli invajtove za betu?

gurnem jedan torrent tracker da podmazem ugovor ako netko ima pozivnicu

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glamdring kaže...

skinia jedan replay boljih igracha pa da vidi koliko dinamike ima..pogotovo u sc2 koja je još brzha za igrat

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne mogu vjerovati, upravo sam provjerio svoj battle.net account i vidim da sam upao u betu, jedva cekam da dođem kući s posla da ju isprobam, samo se nadam da nije prvotravanjska šala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:50 (Bobosmrade).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Lol, danas sam probao sc2 i od 10 partija 5 practice i onda 5 koje se boduju, izgubio sam samo prvu partiju, i odmah me smjestio u gold ligu. Ovi su stvarno bili njubeki, s kojim sam igrao, sad budem pusio u gold ligi. :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Lol, danas sam probao sc2 i od 10 partija 5 practice i onda 5 koje se boduju, izgubio sam samo prvu partiju, i odmah me smjestio u gold ligu. Ovi su stvarno bili njubeki, s kojim sam igrao, sad budem pusio u gold ligi. :(

Mene je smjestio u bronze ligu, odmah u startu sam dobio dobre igrače a nisam imao pojma kako ide tech tree. Smijeh  Trenutno igram iz čistog gušta jer ladder nema smisla (a nemam ni vremena toliko). Kada srede balans rasa možda krenem agresivnije. Belji se

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam probao betu onu cra*kanu,ali tu mogu samo protiv glupog AI-a igrat koji je stvarno jadan. Anyway barem se može isprobat kakva je otprilike. Nije loša to mogu reći, samo neznam dali će sve dobro funkcionirati kao prvi dio kojeg sam se stvarno naigrao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja sam probao betu onu cra*kanu,ali tu mogu samo protiv glupog AI-a igrat koji je stvarno jadan. Anyway barem se može isprobat kakva je otprilike. Nije loša to mogu reći, samo neznam dali će sve dobro funkcionirati kao prvi dio kojeg sam se stvarno naigrao.

Ako si igrao 7.0 Ai Hard verziju s novim 0.28 launcherom, onda govoris u smilu da je jadan sto spama nenormalnu kolicinu unita i nemoguce ga je dobiti i postaje iritantno, makar sam ja osobno sretan sto sam opce probao igru, sad sam bar 100% siguran da cu je kupiti cim izade.

17 godina
f1lt3r kaže...
Hyperion kaže...

Ako si igrao 7.0 Ai Hard verziju s novim 0.28 launcherom, onda govoris u smilu da je jadan sto spama nenormalnu kolicinu unita i nemoguce ga je dobiti i postaje iritantno, makar sam ja osobno sretan sto sam opce probao igru, sad sam bar 100% siguran da cu je kupiti cim izade.

Ja sam igrao protiv tog 7.0 i rastavio sam ga. Nije toliko težak i ne vidim zašto se neki ljudi toliko žale na težinu. Sasvim je pristojan.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
f1lt3r kaže...
Hyperion kaže...

Ja sam igrao protiv tog 7.0 i rastavio sam ga. Nije toliko težak i ne vidim zašto se neki ljudi toliko žale na težinu. Sasvim je pristojan.

Ja sam pobjedio 7.0 ai na "1" slozeni ali na "0" mi nejde bilo koji pokusaj pc uvjek ima 3x vise armije :).

17 godina

Naišao sam na novi AI od kojeg sam bome izgubio. Zove se "strategy AI 0.31". Pogledaj na darkblizzovim forumima, nemam link (na nekoj je kineskoj stranici)

17 godina
neaktivan
Collector's Edition

Upravo je najavljen Collector's Edition Wings of Libertyja :)

Kako ovo kupujem e :D

Cijena je $100, a uključit će ovo:

• The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
  • An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War® expansion set
  • A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
  • The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
  • StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
  • A World of Warcraft® mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
  • Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit

Normalna edicija će koštati $60, a release date će biti objavljen u idućih par tjedana.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 21:47 (Adisuki).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Collector's Edition
Adisuki kaže...

• The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
  • An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War® expansion set
  • A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
  • The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
  • A World of Warcraft® mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
  • Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit

Normalna edicija će koštati $60, a release date će biti objavljen u idućih par tjedana.

Nekako me normalna edicija više ne zanima Osmijeh

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

"which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War® expansion set"

WHAT THE HECK?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Collector's Edition
Adisuki kaže...

citao sam za to na mmochampionu, ja mislim da cu uzeti nije ni toliko skupo samo se nadam da nasi nece nabiti jos kojih 40$-50$ :(.

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pogledajte šta mu muškarci i žene sve spremni napraviti za starcraft :)))

http://www.collegehumor.com/video:1932078

365 dana za kompom :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phobocaster kaže...

ja bi tu kuju ubio ta mi to napravi

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
Phobocaster kaže...

ja bi tu kuju ubio ta mi to napravi

Smirimo hormone. Prvo, radi se samo o skeču, a drugo, nisu se baš informirali prije nego što su ga radili. Naime, za SC2 betu ti je dovoljan Battle.net account - na mail samo dođe notifikacija da si upao u betu. I sad najvažnije, Blizzard kao da je predvidio ovakve scenarije, jer Battle.net account se ne može obrisati :D

@f1lt3r: I ja se malo bojim da će kod nas nabiti cijenu. Za sada se možemo samo nadati.

http://www.videotop.hr/ - navodno zastupnik Blizzarda za našu regiju, pa bi ih trebalo kontaktirati u vezi Collectorske Edicije dok se release date približi :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 6:44 (Adisuki).
17 godina
Dobil sam betu ;)
Još sad da imam vremena igrat i gg.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo za fanove najavljen je Collector's Edition

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Evo za fanove najavljen je Collector's Edition

Mogao si i pročitati par postova iznad prije nego što si postao. Trollu jedan :D

16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Vidim li ja to dobro - 30 single-player misija u Wings of Liberty? Znači li to da će ih biti tridesetak po svakom dijelu?!

Divotica!!

:prezadovoljno trlja ruke:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quantum kaže...

Vidim li ja to dobro - 30 single-player misija u Wings of Liberty? Znači li to da će ih biti tridesetak po svakom dijelu?!

Divotica!!

Yep, dobro vidiš :)

Ne samo to, pored single playera i multi igranja imat ćeš i challange modeove koji će ti pružiti XX sati dodatnog igranja :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice