Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 722.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2

8 naprema više od 10 milijuna, mislim da je beznačajno :)

Ozbiljno, da sam ikad igrao WoW i da mi se tako nešto dogodilo, i ja bih ugasio sve račune koje imam. Bezobrazno, u najmanju ruku.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Zaboravljaš da se palača gradi 8 po 8 blokova, a ne zid odjednom. :)

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Znaš u čemu se vidi ta njihova bahatost? Zamisli da imaš 3 plaćena računa, staž od više od 4 godine i dogodi se da odeš van države na par mjeseci i spojiš se s laptopom na WoW i igraš. Nakon nekoliko mjeseci, bez posebnog razloga, piše da ti je račun pod suspenzijom i dolazi ti mail od Blizzarda s objašnjenjem da si račun dijelio s nekim i da je pod istragom. Pošalješ objašnjenje da si igrao WoW van države, ali ti dolazi odgovor da su oni utvrdili da to nije istina i da si dijelio račun. Pošalješ im svoje podatke, skenove i slike koji dokazuju da si bio 'vani', ali kao odgovor dobijaš, ne samo da ti je račun ugašen za vječnost, nego pazi sad bahatosti, bezobrazluka i razloga za bombu u prostorima firme: We shall not discuss this matter with you any further, but your other accounts remain unaffected by this measure.

Kako se ti kao mušterija koja im ostavlja skoro $50 mjesečno, osjećao u tom trenutku? Blizzard ti praktički hijacka account i sugerira da opet riskiraš svoj novac na igru u kojoj ionako varaju igrače.

Moja reakcija je bila gašenje sva 3 računa, a slijedlo me troje frendova kojima je bilo dosadno igrati sada kada više nemaju "onaj naš party", jer mi nije palo na pamet iznova opremati lika u, u tom trenutku, među prvih 10 najbolje gearanih magova na serveru.

Kako varaju inače u igri? Rotiraju content, opremu, svako par mjeseci rotiraju buff-debuff na klasama da stvore dojam promjena, a zapravo se igraju naprednog carrot-on-the-stick sistema, jer su skužili koliko mogu ljutiti ljude i kasnije ih razveseliti, a da ovi ne odu (većina) i tako stvoriti tim mušterijama dojam da su nešto dobili (buff nakon nerfa).

Što se mene tiče, a i mojih frendova, ukupno su izgubili 8 accounta, što mislim nije mala brojka.

Da se ispravim, retardirani su odavno :)

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne znam ako je vec negdje postano, ali baš sad pogledah...

Moje mišljenje se 100% slaže sa svim navedenim u filmiću

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 22:40 (Lightning).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

SC2 službeno odgođen za 2010. godinu :/
Ja sam evo već odustao od SC2 nagađanja i očekivanja. Ne samo da imam važnijeg posla, nego se jednostavno ne isplati. Uvijek neko novo sranje i razlog smisle :/

Previše sam ih štitio :(

While we could rush into beta and launch an inferior game and service experience this year, fixing that experience over time, our track record has proven that there is a far greater value for us and for our players in making sure that the experience is great right from the start.

Riiiight.

Inače mi je zanimljivije što su rekli da je novi release date PRVA POLOVINA 2010., a ne PRVI KVARTAL :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Garantiram da se radi o odgodi vezanoj uz novu ekspanziju za WoW koja bi trebala biti najavljena na BlizzConu. To je sasvim očekivano. WoW im donosi stotine milijuna mjesečno, a SC2 je ipak neprofitabilan prema tim ciframa i gubljenje resursa bez razloga.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

SC2 službeno odgođen za 2010. godinu :/
Ja sam evo već odustao od SC2 nagađanja i očekivanja. Ne samo da imam važnijeg posla, nego se jednostavno ne isplati. Uvijek neko novo sranje i razlog smisle :/

Previše sam ih štitio :(

While we could rush into beta and launch an inferior game and service experience this year, fixing that experience over time, our track record has proven that there is a far greater value for us and for our players in making sure that the experience is great right from the start.

Riiiight.

Inače mi je zanimljivije što su rekli da je novi release date PRVA POLOVINA 2010., a ne PRVI KVARTAL :/

Slažem se sa svime, ma mislim to je već bilo za očekivati od Blizzarda nakon svih tih odgoda i "mudrih" odluka, osobno mislim da je igra 95% gotova, a zašto je ne izdaju to samo oni znaju.

Eh da i može link na vijest...

Nvm, našao sam: Link1 i Link2

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 16:11 (The_Goc).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Naravno da je skoro gotov, ali zavlače ljude već dosta dugo... Ali to sigurno neće utjecati jer SC svaki dan ima sve više fanova i ljudi koji su tek čuli, a njim će biti zanimljivo.  Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Čujte, znam da se sad već glupiraju (više nego obično!) sa StarCraftom, ali je li Blizzard ikad iznevjerio ako je radio neku igtu šest-sedam godina, uzimao vremena i onda izbacio dobar proizvod? Da, imaju neugodnu i glupu naviku da svako malo mijenjaju kad će izaći ovo, pa kad će se testirati ono, tra la la, ali ipak, za izvrsne stvari vrijedi čekati. Osim toga, stvarno žele da StarCraft 2 nadmaši StarCraft. Samo da stave LAN natrag, inače imam nekoliko zanimljivih ideja koje bi se trebale pobrinuti da stave LAN natrag u StarCraft pošto-poto. *luđački smijeh* NamigivaCool

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

Čujte, znam da se sad već glupiraju (više nego obično!) sa StarCraftom, ali je li Blizzard ikad iznevjerio ako je radio neku igtu šest-sedam godina, uzimao vremena i onda izbacio dobar proizvod? Da, imaju neugodnu i glupu naviku da svako malo mijenjaju kad će izaći ovo, pa kad će se testirati ono, tra la la, ali ipak, za izvrsne stvari vrijedi čekati. Osim toga, stvarno žele da StarCraft 2 nadmaši StarCraft. Samo da stave LAN natrag, inače imam nekoliko zanimljivih ideja koje bi se trebale pobrinuti da stave LAN natrag u StarCraft pošto-poto. *luđački smijeh* NamigivaCool

Ma ne znam više ni što da mislim. Sigurno će igra biti dobra. Sumnjam da žele da bude veći udar nego što je bio SC1, nego samo ne žele ljude razočarat - u smislu da žele biti dosljedni prethoniku. Ja, kao zagriženi fan, sam već dobio sijede i stvarno više ne mogu. Trebali su šutati o "planiranom releasu 2009. godine. S obzirom da je rečeno da će 2010. se pojaviti 2 Blizzardovska naslova (bar planirano je) mislim da naxeemova WoWovska teorija samo poprima veću vjerojatnost :/

LAN ako bude, bit će integriran kao podsustav battle.neta, tako da klasični oblik pada u vodu.

Idem ja učiti i kupati se u moru, "creepanje_sc2_infoa = 0;"Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 20:00 (Adisuki).
17 godina
neaktivan

Sigurno dolazi nova ekspanzija, a zbog WOTLK-a su već odgađali SC2. Ne vidim razloga da to ne naprave opet, pogotovo zbog drastičnih gubitaka na azijskom tržištu. MMO WoW im je najvažniji izvor novca i to u tolikoj količini da im je SC2 i D3 prodaja skoro pa beznačajan iznos.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ima da SC2 bude nesto ogromno jer to vec jako dugo rade.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nesto citam o onom novom bnet-u, i izgleda da odugovlace sa SC2 zato jer bnet 2.0 nije ni blizu gotov... kazu da mora imat "social networking", znaci nesto tipa facebook...

U svakom slučaju to nam totalno treba, jer nije da smo se prije spajali na battle net igrat igru, nego smo se svi spajali pričat o tome tko je izkenjao koju boju g**na danas.

Ovih idiota u blizzardu mi je već pun k... a još kad čujem komentare tipa "sad se posvećujemo igri nakon što su svi zadnjih mjesec dana radili na potpunom uklanjanju LAN-a".

Koliko odugovlače sa igrom, umjesto da ju jedva čekam zaigrat, zgadila mi se prije nego što je uopće izašla. Je**ni kapitalizam...

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

jos ce nam naplacivati i ako pogledas igru na polici u ducanu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pojavio se i SinglePlayer gameplay video: http://www.incgamers.com/Videos/816/StarCraftIISinglePlayerGameplay

I da, Blizzardovci su najavili DLC-ove u SC2, sad se ja samo pitam da li su oni možda onaj dio Battle.neta koji možemo plaćati :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Pojavio se i SinglePlayer gameplay video: http://www.incgamers.com/Videos/816/StarCraftIISinglePlayerGameplay

I da, Blizzardovci su najavili DLC-ove u SC2, sad se ja samo pitam da li su oni možda onaj dio Battle.neta koji možemo plaćati :)

Naravno da jesu.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nisam siguran da li je vec spomenuto, ali kad ste vec kod gramzivih kapitalista: jeste li upoznati s cinjenicom da ce se kampanje prodavati odvojeno? Prvi SC2 dolazi samo s Terran kampanjom, pa onda Zergovi i Protosi, koje se zasebno placaju.

Lijepo je Valve odgojio game industriju sa svojim forama. Inace ih volim (valve), ali za taj trend definitivno thumbs down.

@adisuki

to sto osjecas se zovu "posljedice hypea", a hype se siri upravo s takvom namjerom - da stvori masu ljudi koji ne mogu zadrzati slinu u ustima kad vide naslov, i koji ce kupit igru i obozavati je iako je to u srzi mozebiti cista osrednja igra.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 10:52 (Deus ex machina).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

to sto osjecas se zovu "posljedice hypea", a hype se siri upravo s takvom namjerom - da stvori masu ljudi koji ne mogu zadrzati slinu u ustima kad vide naslov, i koji ce kupit igru i obozavati je iako je to u srzi mozebiti cista osrednja igra.

Yep, svjestan sam toga, ali i dalje to dotičnu igru ne čini lošijom u mojim očima. Dok god se ja zabavim uz nju nije mi bitna njena strukturna kvaliteta :)

S obzirom koliko je igra odgađana davno sam si skupio lovu za base igru, štoviše još nešto sitno i imat ću i za drugu ekspanziju. Baš me i ne brine način na koji će biti distribuirana kampanja, kad ju ionako kupujem zbog MP-a. Ostale dvije ekspanzije ne gledam kao zerg i protoss kampanje, nego upravo ono što jesu, ekspanzije koje će obogatiti gameplay multiplayera.

16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Deus ex machina kaže...

Yep, svjestan sam toga, ali i dalje to dotičnu igru ne čini lošijom u mojim očima. Dok god se ja zabavim uz nju nije mi bitna njena strukturna kvaliteta :)

S obzirom koliko je igra odgađana davno sam si skupio lovu za base igru, štoviše još nešto sitno i imat ću i za drugu ekspanziju. Baš me i ne brine način na koji će biti distribuirana kampanja, kad ju ionako kupujem zbog MP-a. Ostale dvije ekspanzije ne gledam kao zerg i protoss kampanje, nego upravo ono što jesu, ekspanzije koje će obogatiti gameplay multiplayera.

Naravno da ju hype ne cini losijom, cini ju boljom! ;-)

Ali da, sjecam se da je prvi battle report izasao kada, pred godinu dana, dvije? I dobro se vidi da je od sistemskog dijela sve u igri, cak i dobar dio produkcije dizajna - znaci da oni sve ovo vrijeme 'stelaju' balans. A to ne moze biti lose.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
17 godina
neaktivan

Hmm, ali zar nije rečeno da će dva nastavka donijeti SAMO singleplayer promjene?

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hmm, ali zar nije rečeno da će dva nastavka donijeti SAMO singleplayer promjene?

To je rečeno na WWI-u kad je SC2 najavljen, međutim mjesec dana kasnije su promjenili priču. Isprva je "trilogija" tretirana kao, khm, trilogija - gdje je svaka igra bila zasebna, međutim nekom je prosvjetlilo da to dovodi do prevelikog razdvajanja communityja i drugih komplikacija, pa se trilogija pretvorila u CORE igru s 2 ekspanzije :).

SC2 FAQ, koji je btw. danas updejtan, daje odgovor i na neka druga pitanja. ^_^

http://www.starcraft2.com/faq.xml

17 godina
neaktivan

Koja je to bagra pohlepna... stoka bezobzirna... dva puta, dvije godine odgađaju igru zbog jebnog WoWa...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koja je to bagra pohlepna... stoka bezobzirna... dva puta, dvije godine odgađaju igru zbog jebnog WoWa...

Pa onda ti meni reci da li postoji još netko tko može reć da su blizzardu igrači prvi na pameti :)

I onda sad neka fora sa prvom registracijom prilikom instalacije? (lagani oblik DRM-a)  Ma definitivno je to sve zaslužan Activision...

A što se mene tiče (nakon svih tih sr***a) ja više ni ne razmišljam o orginalnoj igri :)  Ovo se piratizira iz principa :D

16 godina
neaktivan
Lightning kaže...
naxeem kaže...

Pa onda ti meni reci da li postoji još netko tko može reć da su blizzardu igrači prvi na pameti :)

I onda sad neka fora sa prvom registracijom prilikom instalacije? (lagani oblik DRM-a)  Ma definitivno je to sve zaslužan Activision...

A što se mene tiče (nakon svih tih sr***a) ja više ni ne razmišljam o orginalnoj igri :)  Ovo se piratizira iz principa :D

A kako planiras igrati multiplayer?

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Lightning kaže...
naxeem kaže...

A kako planiras igrati multiplayer?

Jesi primjetio koliko ima hype-a oko ove igre?  uzmi u obzir da razni "crackovi" izlaze za isto tako razglašenje M$-ove proizvode prije nego uopće stignu na tržište... tako da vjerujem da će postojat LAN-fix čim igra krene u betu... a ionako mi je veći gušt igrat sa još 5-6 frendova nego sa nekim na battle-netu.

Možda, ali stvarno možda ako igra bude bolja čak i od orginalnog SC1 (što sumnjam) kupim orginal da probam malo online...

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pocelo je pocelo:

http://www.gossipgamers.com/new-battle-net-details-real-id-starcraft-2-mapmod-marketplace/

Par isjecaka:

"...Map developers can publish their work and sell their maps for a fee or distribute it for free..."

.

.

“We totally intend for there to be a lot of free content.”

Znaci ako kazu da će bit besplatnih sadržaja, većina će bit uz naplaćivanje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Uopće me ne zanima kakva će igra biti, dokle god nema podrške za LAN. To je jedini razlog zašto sam volio tu igru(osim dobrog single player-a).

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battle Report 4

http://starcraft2.net.pl/portal/sc2/3/750/Battle_Report_4.html

Da li je procurio ili su ga poljaci zgrabili dok su danas ujutro Blizzardovci pripremali za upload nisam siguran, ali ga imamo :D
Na službenoj stranici bi se trebao pojaviti u toku dana. U međuvremenu ga možete pogledati na gornjem linku :)

HF :)

Neke očite promjene koje sam uočio je da su jedinice/građevine u replay queu sad u boji XD, te dole na onom main hud-u se pojavljuju jedinice koje su već izgrađene, te njihov broj (i ta promjena je vjerojatno vezana samo za replay sistem).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 18:11 (Adisuki).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Opet slinim...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice