i ja sam u beti, master zerg u WOLu i početi cu igrati random sad još ova 3 mjeseca do HOTSa jer mi se cini da ce zerg biti znatno slabiji u HOTSu. Toss ima pre više stvari u arsenalu sada, svi 2base allini, od kojih su neki jbeni teški za zaustaviti još uvijek rade jer zerg nije ništa dobio novog u early game, a harash od tossa je trenutno brutalan plus late game tempesti su poprilično fixali kampanje zergova
Zerg više niti nemože toliko ekonomično igrati protiv terrana zbog novih reapera(npr. 6 queen opening, izgubiš sve drone ako ovaj ide reapere) i widowmine daje mnogo više map controle i zerg treba puno više paziti sa mobilnom vojskom, novi helijoni su još teži counter na zerglinge...
Sve u svemu sretan sam s promjenama jer dominacija zerga mi se cini da bude napokon gotova, što je bio veliki problem i u turnirima pa zbog dominacije zerga su počeli padati brojevi gledatelja
NO znam kako im je, davno kada su još dominirali terrani, ako turnir nije imao zerga baš me bilo briga....
Bitno je da zerg sada barem ima mogucnost borbe protiv immortal/sentry all-ina: hydre. Do sada zerg zapravo nije imao jedinicu za direktnu borbu protiv protosa pre-lategame.