Danas su mi locali acc, iz nekog glupog razloga.
Uglavnom kako sam bio kupio acc od forumaša njegovo je ime na battle netu
Ja bi trebao njegovo ime da recoveram pass, a pošto njega nema na bugu u zadnje vrijeme od
njega ga nemogu dobiti. Pa dal ima neki naćin da saznam?
ili dal netko zna kako se zove Marduk?
Ni slucajno ne pomogat ovom liku..Ja znam zasto su mu lockali, a cudi me da on nezna..Posudio mu prije par dana svoj drugi sc2 acc kao da igra s bratom, ja mu budala posudio, i nakon par dana takodje lock radi toga sto su on i njegov pametni buraz koristili chiteve..I cudom mi se od onda vise nije javljao i izbriso me sa xfirea..
Oprosti ali pričaš gluposti.
Ja sam njegov brat i mislim da imam dosta više reputacije ovdje nego ti, a sada govorim istinu:
1.) Hvala ti što si izašao u susret i posudio nam account da igramo
2.) Nisam koristio chitove nikada u niti jednoj multiplayer igri, a niti u single od doba SanAndreas-a
3.) Nismo koristili ništa niti legalno niti ilegalno za vrijeme, prije ili poslije igranja igre, vezano uz Starcraft 2
4.) Account ti nije lockan, provjerio sam jučer, nakon što si mog brata optužio za isto, i normalno sam se ulogirao s podacima koje si nam dao, tako da zbilja ne znam, možda se dogodila greška.
Dakle, optužuješ bez razloga, zahvalan sam ti što si dobre volje posudio account, ali ne moraš dizati buku oko nečega što nije istina, a čak niti acc nije lockan.
Ohoo, pa vidi ti Apazinjana, da sam znao da si mu ti brat, nikad ga nebi ni dobio jer si upravo zbog raznoraznih muljanja vec jednom i banan ovdje na forumu sto samo potvrdjuje moje stanje..