Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
OriginalEXE kaže...
Trabant601 kaže...
bornasepic kaže...

Danas su mi locali acc, iz nekog glupog razloga.

Uglavnom kako sam bio kupio acc od forumaša njegovo je ime na battle netu

Ja bi trebao njegovo ime da recoveram pass, a pošto njega nema na bugu u zadnje vrijeme od

njega ga nemogu dobiti. Pa dal ima neki naćin da saznam?

ili dal netko zna kako se zove Marduk?

Ni slucajno ne pomogat ovom liku..Ja znam zasto su mu lockali, a cudi me da on nezna..Posudio mu prije par dana svoj drugi sc2 acc kao da igra s bratom, ja mu budala posudio, i nakon par dana takodje lock radi toga sto su on i njegov pametni buraz koristili chiteve..I cudom mi se od onda vise nije javljao i izbriso me sa xfirea..

Oprosti ali pričaš gluposti.

Ja sam njegov brat i mislim da imam dosta više reputacije ovdje nego ti, a sada govorim istinu:

1.) Hvala ti što si izašao u susret i posudio nam account da igramo

2.) Nisam koristio chitove nikada u niti jednoj multiplayer igri, a niti u single od doba SanAndreas-a

3.) Nismo koristili ništa niti legalno niti ilegalno za vrijeme, prije ili poslije igranja igre, vezano uz Starcraft 2

4.) Account ti nije lockan, provjerio sam jučer, nakon što si mog brata optužio za isto, i normalno sam se ulogirao s podacima koje si nam dao, tako da zbilja ne znam, možda se dogodila greška.

Dakle, optužuješ bez razloga, zahvalan sam ti što si dobre volje posudio account, ali ne moraš dizati buku oko nečega što nije istina, a čak niti acc nije lockan.

Ohoo, pa vidi ti Apazinjana, da sam znao da si mu ti brat, nikad ga nebi ni dobio jer si upravo zbog raznoraznih muljanja vec jednom i banan ovdje na forumu sto samo potvrdjuje moje stanje..

14 godina
Trabant601 kaže...
OriginalEXE kaže...
Trabant601 kaže...
bornasepic kaže...

Danas su mi locali acc, iz nekog glupog razloga.

Uglavnom kako sam bio kupio acc od forumaša njegovo je ime na battle netu

Ja bi trebao njegovo ime da recoveram pass, a pošto njega nema na bugu u zadnje vrijeme od

njega ga nemogu dobiti. Pa dal ima neki naćin da saznam?

ili dal netko zna kako se zove Marduk?

Ni slucajno ne pomogat ovom liku..Ja znam zasto su mu lockali, a cudi me da on nezna..Posudio mu prije par dana svoj drugi sc2 acc kao da igra s bratom, ja mu budala posudio, i nakon par dana takodje lock radi toga sto su on i njegov pametni buraz koristili chiteve..I cudom mi se od onda vise nije javljao i izbriso me sa xfirea..

Oprosti ali pričaš gluposti.

Ja sam njegov brat i mislim da imam dosta više reputacije ovdje nego ti, a sada govorim istinu:

1.) Hvala ti što si izašao u susret i posudio nam account da igramo

2.) Nisam koristio chitove nikada u niti jednoj multiplayer igri, a niti u single od doba SanAndreas-a

3.) Nismo koristili ništa niti legalno niti ilegalno za vrijeme, prije ili poslije igranja igre, vezano uz Starcraft 2

4.) Account ti nije lockan, provjerio sam jučer, nakon što si mog brata optužio za isto, i normalno sam se ulogirao s podacima koje si nam dao, tako da zbilja ne znam, možda se dogodila greška.

Dakle, optužuješ bez razloga, zahvalan sam ti što si dobre volje posudio account, ali ne moraš dizati buku oko nečega što nije istina, a čak niti acc nije lockan.

Ohoo, pa vidi ti Apazinjana, da sam znao da si mu ti brat, nikad ga nebi ni dobio jer si upravo zbog raznoraznih muljanja vec jednom i banan ovdje na forumu sto samo potvrdjuje moje stanje.. 

Ajd ne da mi se s tobom raspravljati, cijenim što si dobrovoljno posudio account ali neću trpiti laži na svoj račun. Pročitaj šta su ti iznad napisali, ja čiste savjesti odlazim iz ove teme.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

STEELSERIES BALKAN CUP 2

Stream - http://www.twitch.tv/scgamerhr

Trenutno Polufinale - Jigosep vs EmpireBeastyqt , slijedi borba za trece mjesto pa finale!

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com

0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

ima li netko zainteresiran za igranje custom mape left2die?

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ljudi ja sam se nazalost razbolio i nisam mogao doci na barcraft u zg pa ako netko ima slike zanima me kako je bilo i kako ste se proveli.

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Bilo je odlično! 

Atmosfera je bila pozitivna i nabrijana, neki su se i skidali do pojasa (nek se jave ak su hrabri) {#}

Dijelila se i hrpa HOTS beta ključeva. Ja imao broj 37, a likovi dobili koji su imali 38 i 39,,,, grrrrrrrr

Također je bilo i dosta slikanja, ali nemam pojma gdje će i da li će se to objaviti. 

Možda na hrvatskom starcraft portalu,,,

Brzo se oporavi i budi spreman za sljedeći Barcraft ;)

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

changing sc2 for GW2 without cheating pm me for more. :D da li je ovo puna verzija sc 2 na europa srvu

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Evo upravo ušao u master i sada tražim dodatni starcraft 2 account da vježbam malo i druge rase. Mogu ponuditi steam account s Modern Warfare 3, Left 4 Dead 2, Dota 2 i Half Life 2 ili Battlefield 3 Limited Edition ili Battlefield Bad Company 2 + Vietnam.

Trgovao sam s dosta forumaša tako da sam vjerodostojan kupac i možemo razmjeniti osobne podatke za sigurnost. Ako netko ima Starcraft 2 koji skuplja prašinu i interesiran je za nešto od navedenog neka javi na PM!

0 0 hvala 0
17 godina
acca kaže...

Evo upravo ušao u master i sada tražim dodatni starcraft 2 account da vježbam malo i druge rase. Mogu ponuditi steam account s Modern Warfare 3, Left 4 Dead 2, Dota 2 i Half Life 2 ili Battlefield 3 Limited Edition ili Battlefield Bad Company 2 + Vietnam.

Trgovao sam s dosta forumaša tako da sam vjerodostojan kupac i možemo razmjeniti osobne podatke za sigurnost. Ako netko ima Starcraft 2 koji skuplja prašinu i interesiran je za nešto od navedenog neka javi na PM!

Pretpostavljam da misliš GM, jer si se već dosta puta hvalio da igraš sa PROGAMERIMA i inima. Ne valjda da si do sada bio samo diamond ?

BTW. Na g2play imaš dosta jeftin key za kupiti.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

gm nije sigurno takvih je u hr malo mozda 2-3

0 0 hvala 0
16 godina
dado2202 kaže...

Pretpostavljam da misliš GM, jer si se već dosta puta hvalio da igraš sa PROGAMERIMA i inima. Ne valjda da si do sada bio samo diamond ?

BTW. Na g2play imaš dosta jeftin key za kupiti.

Ajde molim te pokaži post gdje sam se hvalio da igram s PROGAMERIMA... čekam.

Iskomentirao sam da mi je smješno kako su svi balance eksperti i bacaju takve theorycrafte e ne kuže niti osnovne openinge i što postići s njima

17 godina
acca kaže...

Ajde molim te pokaži post gdje sam se hvalio da igram s PROGAMERIMA... čekam.

Iskomentirao sam da mi je smješno kako su svi balance eksperti i bacaju takve theorycrafte e ne kuže niti osnovne openinge i što postići s njima

Možda sam te zamijenio s nekim, NVM, sorry, neda mi se sad kopati po 130 i nešto stranica teme. Možda je bio koji drugi prepotentni lik(bilo ih je dosta na ovoj temi), pa si samo uskočio u njegovu ulogu :-)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Kad smo vec kod GM-a neznam jel uopce ijedan hrvatski igrac u GM...znam jedino za beastyqtja(idol) i ptaka koji su iz susjedne nam Srbije i za nikog vise.

Ako neko zna za nekog GM  hrvatskog igraca neka napise. Bas me zanima kolko je ustvari Hrvata u GM.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 19:53 (vOLT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ptak iz Srbije ?

steam:hcplankton
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

ptak iz Srbije ?

ptak nije iz srbije lol

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pardon nisam znao mislio sam da je iz Srbije (my bad)-jel on hrvat ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vOLT kaže...

Pardon nisam znao mislio sam da je iz Srbije (my bad)-jel on hrvat ili?

goooooooooooooooooooooooooooooooogle...

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Da, Hrvat je, predstavljao je Hrvatsku na WCG 2010 čini mi se u BWu kad je jedina 2 meča izgubio od Flasha i Jaedonga ako se ne varam, dvije brood war legende, DALEKO iznad ičijih mogućnosti tada. Imao je i 2 pobjede u grupi. Dobar igrač. U SC2 mi se čini da je u GMu i da je osvojio onaj Gamersject SC2 LAN.

0 0 hvala 0
14 godina
Trabant601 kaže...
Keops kaže...

ptak iz Srbije ?

ptak nije iz srbije lol

To je bilo retoričko pitanje.

steam:hcplankton
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Woow cool ima velika tema Starcraft 2 na bug-u nikad mi nije palo na pamet pogledat, ako ko trazi teamove i općenito communtiy da nezna za njega neka googla starcraft 2 croatia :)

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

a postoji ova tema al je dosta neaktivna...

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vOLT kaže...

a postoji ova tema al je dosta neaktivna...

Bila je prije aktivna, ali našlo se par "GM" igrača koji su "sve znali, mi ostali smo bili svi noobare", pa je nestala volja za komentiranjem (bar sa moje strane).

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Uhvatila i mene želja za sc, nisam ga trebao trejdat.... FCK

Ako ima tko acc koji ne koristi, neka mi se javi u PP pa ćemo nabacit neki deal/trampu {#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što se događa?

Ušao u sc2, kliknem login ništa se ne dogodi, odem na službeni sajt piše krivi id/pw, odem reset account password piše:

The following problems have occurred:

This e-mail/name combination does not exist.
This e-mail/name combination does not exist.

16 godina
Starcraft 2

Da ni ja se ne mogu logirat. Očito im je server rokno ili? Nedjelja, a ne možeš igrat SC2, što reći nego grijeh. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja debil lockao acc -.- što sada? Idem recovery piše wrong mail -.- pa hebote koja glupost!

edit: iako mi je stalno prikazivalo errore uspio sam nekako resetirati lozinku sad je sve ok :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 17:37 (Ajze).
16 godina
Starcraft 2

O biseri, serveri su bili offline

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako znati kad su serveri offline? ajde ne petljaj, ponašaš se kao da si popio pamet cijelog svijeta

16 godina
Ajze kaže...

Kako znati kad su serveri offline? ajde ne petljaj, ponašaš se kao da si popio pamet cijelog svijeta

google?

12 godina
neaktivan

guglao sam, čak sam bio na službenoj stranici i tamo ništa ne piše.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice