Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
vOLT kaže...

Imas li iskustva s njima...jesu pouzdani?

Jer cijena je 10e jeftinija nego na battlenetu.

ja kupio tamo i sve 5

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Samo da vidimo sta Bugovci najvise igraju :)

9 Terran
12 Zerg
10 Protoss
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:36 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo zelim pokazati kako se u sc u samo 1h moze napredovati.

Ja igram sc nekih 2 tj i bio sam preocajan.

Prijatelj koji inace predobro igra je odvojia vremena i pokaza mi prvo njegov game protiv medium botova.

Nakon toga je spectate-ao mene i govorija mi sta triban napravit.

Nakon 2 odigrana game-a protiv normal botova u kojima me on navodija san isa odigrat sam 2 partije.

Imate sliku mog prijasnjeg score i mojih sadasnjih score-ova.

novi score novi score

score prije score prije

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Te niže lige baš i nemaju puno veze s strategijama jer su mehanike igrača još jako loše, pogotovo macro, te buildovi su stvarno čudni i neefikasni. Najbolji početak za nove igrače je da jednostavno počnu kopirati sigurne buildove. Vježba se sastoji od igre bez protivničkog igrača ili  ai protivnika i jednostavno da si zadaš cilj tipa: do 20 minute budem maxan, kad to uspiješ ide drugi cilj kao npr. 20min max sa +3 upgrejdima i tako dalje do sve efikasnijih, sigurnijih buildova i s uzamanjem sve više baza kada je sigurno. Pa da par sati provedete tako s malo razmišljanja lako bi se plasirali u gold ligu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni je prijatelj 1v1 2v2 4v4 gold a 3v3 platinum...i koristi ovu taktiku koju je pokaza meni...
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

i da  napomene nešto jako važno, za svaku rasu se treba pripremiti drugačiji opening. Npr. protiv terrana 15 hatch, 16pool, no to ne bi baš išlo protiv protosa jer lako može cannon rushati ili blokirati ekspanziju sa sadašnjim meta gejmom pa se prvo baci pool na 14-15 supplya i hatcheri kad izađu prvi lingovi ili ako se prišulja drona i sl. Najvažnija stvar je imati konkretan plan što se želi postići u trenutnoj situaciji u igri i biti svijestan što trenutno radi protivnik s informacijama koje imate te  procjeniti koji je njemu cilj i probati izvući prednost nad tom situacijom(ajde to je već malo viši lvl stuff). Također mislim da se bolje koncentrirati na defenzivni macro stil, pogotovo s zergom jer će se skill puno više povisiti dugoročno u odnosu na čizeve u nižim ligama koji su u većini slučaja loši, neefikasni i rađeni slijepo, tako da ako neki čiz trenutno uspijeva u nižim ligama, uskoro će te dobiti jače protivnike koji će se obraniti od njega bez imalo truda

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 1:52 (alscaul).

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Starcraft 2

Počeo sam i ja igrat pomalo sc, pa da vas pitam, što kažete da se skupi nas

4-6-8 pa da imamo turnir među sobom;)

Možemo preko ts ili ovako preko chata.

Recite što mislite pa čemo se pododavat da odigramo koju jedan dan.

Oni koji glasaju da neka stave svoj nick i character code pa da se dodamo.

7 Za
1 Protiv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Počeo sam i ja igrat pomalo sc, pa da vas pitam, što kažete da se skupi nas

4-6-8 pa da imamo turnir među sobom;)

Možemo preko ts ili ovako preko chata.

Recite što mislite pa čemo se pododavat da odigramo koju jedan dan.

Oni koji glasaju da neka stave svoj nick i character code pa da se dodamo.

Ti trebas odigrat jos jedno 300partija pa onda mozemo, jer nema smisla da igramo ako je netko od nas bronze,tj silver, a ti to jesi, tak da malo vjezbaj jos, pa dok uspijes mene dobit koji sam takodje nob onda mozemo..{#}

13 godina
protjeran
Starcraft 2

Ja nisam tvrdio da sam pro nego sam samo rekao da bi bilo zabavno igrat sa ekipom sa buga te to predložio.

To što sam ja tek počeo neznaći puno, jer sam to predložio radi zabave sa bugovcima a ne nekakvog natjecanja između nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ja nisam tvrdio da sam pro nego sam samo rekao da bi bilo zabavno igrat sa ekipom sa buga te to predložio.

To što sam ja tek počeo neznaći puno, jer sam to predložio radi zabave sa bugovcima a ne nekakvog natjecanja između nas.

¸nist ja ne kazem, samo kazem da nam nebude zabavno ako je jedan diamond a drugi silver, kuzis..

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ako netko slučajno ne zna i ne prati scenu ili je jednostavno noviji na sceni, postoji portal sc2croatia.com gdje se može saznati sve o Starcraftu 2 u Hrvata pa slobodno navratite :)

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Steelseries Balkan Cup 2

INFO (više informacija ovdje http://www.sc2croatia.com/tournament-related/steelseries-balkan-cup-2/)

Više od 5 mjeseci nakon prvog Steelseries Balkan kupa, dolazi nam i drugi. Ovaj puta sa mnogo većim nagradnim fondom. Sponzor je ostao isti kao što i ime turnira kaže, Steelseries. Nagrade su osigurane za prva 4 mjesta, vrijednost nagrada je oko 340€ (nagrade pogledajte na linku iznad). Na dan turnira biti ce osiguran kvalitetan stream sa dva komentatora koji ce prenosti mečeve od samog pocetka kupa.

PRIJAVE Prijavite se ovdje http://www.sc2croatia.com/cups.php?t=41&a=details Prijave traju do 31.08.2012 23:59h

DATUM Turnir ce se održati u Nedjelju, 02.09.2012. s pocetkom u 16h.

FORMAT RO64/128/256 (minimalno 64igraca) Format turnira je single elimination bo3 (best of 3). Finale bo5 (best of 5)

Croatian Starcraft 2 League (CSL)

INFO (primjer prve sezone http://www.sc2croatia.com/groups.php?t=40)

Nakon uspješne prve sezone, početkom devetog mjeseca krećemo i sa drugom. Kao što možete vidjeti na primjeru prve sezone (iznad), csl se sastoji od više liga, koje su balansirane što se tice skila, znaci u istoj lizi mala su odstupanja što se tiće međusobnog skila, masteri igraju sa masterima, silveraši sa silverašima. Broj igrača po lizi je 9-10, gdje se svaki tjedan odigrava dva meča, znaci cijela liga traje 4tjedna, gdje prva dvojica napreduju u ligu iznad.

Prijavite se ovdje: http://www.sc2croatia.com/prijave-za-drugu-sezonu-csl-a/

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo budući da uskoro dolazi Starcraft 2 Heart of Swarm,zanima me da li će to biti ekspanzija i da li ću morati imati obični starcraft 2 kupljen prije nego što kupim Heart of Swarm?

Programer,web developer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Neces morat imat starcraft 2 WOL kupljen, jer hots makar je expanzija, biti ce igra za sebe

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Znaći sada mi se definitivno ne isplati kupiti starcraft 2 budući da uskoro dolazi sc2 hots?

Programer,web developer

0 1 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Službena je informacija uvijek bila i još uvijek je da ćeš morati imati originalnu igru (WoL):

http://eu.battle.net/sc2/en/game/heart-of-the-swarm-preview/faq#q6 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skyless7 kaže...

Neces morat imat starcraft 2 WOL kupljen, jer hots makar je expanzija, biti ce igra za sebe

kako me živciraju takvi odogovori... Već su par puta objavili DA ĆE SE MORATI IMATI WINGS OF LIBERTY... ako neznaš odgovor nemoj izmišljavati

14 godina

Čovjek ne izmišlja ništa, možda je samo dobio krivu informaciju, nema potrebe za optuživanjem.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo ja sam los igrac i nov sam u ovoj igri ali ima li itko da je zainteresiran da nas nekolko ovde sa foruma napravi neki medusobni match ili nesto...da zajedno odigramo

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/3047478/1/RisinGamer/

moj profil

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vOLT kaže...

Evo ja sam los igrac i nov sam u ovoj igri ali ima li itko da je zainteresiran da nas nekolko ovde sa foruma napravi neki medusobni match ili nesto...da zajedno odigramo

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/3047478/1/RisinGamer/

moj profil

nema smisla... pre loš si... To ti je ko da klinjo od 5 godina hoće igrati nogomet s Mesiem... klincu će možda biti zabavno a ovaj pa će puknuti od dosade. Nema druge... stisni i vježbaj {#}

13 godina
protjeran
Starcraft 2

Danas su mi locali acc, iz nekog glupog razloga.

Uglavnom kako sam bio kupio acc od forumaša njegovo je ime na battle netu

Ja bi trebao njegovo ime da recoveram pass, a pošto njega nema na bugu u zadnje vrijeme od

njega ga nemogu dobiti. Pa dal ima neki naćin da saznam?

ili dal netko zna kako se zove Marduk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ja bi trebao njegovo ime da recoveram pass, a pošto njega nema na bugu u zadnje vrijeme od

Ni slucajno ne pomogat ovom liku..Ja znam zasto su mu lockali, a cudi me da on nezna..Posudio mu prije par dana svoj drugi sc2 acc kao da igra s bratom, ja mu budala posudio, i nakon par dana takodje lock radi toga sto su on i njegov pametni buraz koristili chiteve..I cudom mi se od onda vise nije javljao i izbriso me sa xfirea..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 18:57 (Trabant601).
13 godina
protjeran
Starcraft 2

Istina, posudio si mi acc.

Nego dal mi možeš molim te reč kako se ja mogu i dalje ulogirati na tvoj acc?

ako su ti ga lockali, i banali kako si meni rekao na ts?

Kako onda meni radi?

I pastaj onda poruku gdje piše da si dobio lock zbog cheateva ako si ga stvano dobio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Trabant601 kaže...
bornasepic kaže...

Ni slucajno ne pomogat ovom liku..Ja znam zasto su mu lockali, a cudi me da on nezna..Posudio mu prije par dana svoj drugi sc2 acc kao da igra s bratom, ja mu budala posudio, i nakon par dana takodje lock radi toga sto su on i njegov pametni buraz koristili chiteve..I cudom mi se od onda vise nije javljao i izbriso me sa xfirea..

Oprosti ali pričaš gluposti.

Ja sam njegov brat i mislim da imam dosta više reputacije ovdje nego ti, a sada govorim istinu:

1.) Hvala ti što si izašao u susret i posudio nam account da igramo

2.) Nisam koristio chitove nikada u niti jednoj multiplayer igri, a niti u single od doba SanAndreas-a

3.) Nismo koristili ništa niti legalno niti ilegalno za vrijeme, prije ili poslije igranja igre, vezano uz Starcraft 2

4.) Account ti nije lockan, provjerio sam jučer, nakon što si mog brata optužio za isto, i normalno sam se ulogirao s podacima koje si nam dao, tako da zbilja ne znam, možda se dogodila greška.

Dakle, optužuješ bez razloga, zahvalan sam ti što si dobre volje posudio account, ali ne moraš dizati buku oko nečega što nije istina, a čak niti acc nije lockan.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 21:11 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ljudi, blizzard ima ip tracker i pamti ip sa kojega igrate, tako da ako nekome posudis account, IP se locka da bi "sprijecili kradju" accounta. Sve sto je potrebno je otvoriti mail

i kliknuti na link za password recoveri i promjeniti password. Kod sljedeceg logiranja obje IP adrese ce biti upamcene i nece wise biti account locka.

Kod promene sifre potrebno je znati ime i prezime vlasnika accounta te secret question/answer ili cdkey blizzardovog proizvoda (u ovome slucaju Starcraft 2)

Kod koristenja cheatova/hackova mislim da se dobiva drugacija poruka (account suspened/banned).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo pozdrav svima...Htio bih zamoliti ako netko ima neki ne aktivni ili smurf acc za starcraft 2 ako bih ga meni htio dati/posuditi/mijenjati za steam acc imam u ponudi samo cs 1.6 i dotu 2.Ako netko želi samo posuditi koristio bih ga samo dok si ne priuštim svoj acc.Uglavnom bih igrao AI jer sam početnik tek kad se uvježbam bih išao ladder.

-Unaprijed hvala! :)

Programer,web developer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Evo pozdrav svima...Htio bih zamoliti ako netko ima neki ne aktivni ili smurf acc za starcraft 2 ako bih ga meni htio dati/posuditi/mijenjati za steam acc imam u ponudi samo cs 1.6 i dotu 2.Ako netko želi samo posuditi koristio bih ga samo dok si ne priuštim svoj acc.Uglavnom bih igrao AI jer sam početnik tek kad se uvježbam bih išao ladder.

-Unaprijed hvala! :)

nitko ti neće dati sc2 za dotu2 i cs 1.6... just sayian

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nisam rekao da mi mora dati samo pitam.Neke osobe su mi rekle da ima takvih voljnih ljudi koji ne rade ništa sa accovima.

Programer,web developer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

svejedno... svjesni su da starcraft 2 mnogo više vrijedi i da se može sa puno više para prodati

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Starcraft 2

Odi na stranicu od sca, vidio sam da je dostupan starcraft2 free, možeš igrat custom game sa drugim igračima tako da...

tako da vježbaj na tome dok ne kupiš acc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 20:38 (bornasepic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice