Stara vremena igara...

poruka: 186
|
čitano: 47.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Stara vremena igara...
rebelsy kaže...

imo sam SEGU (cesto mi se kvarila pa sam stalno novu dobivao od mame :D) imao sam i taj nitendo s tim zutim kazetama .. isto sam super maria prasio  ... nakon toga ps1 .. i nakon ps1 pc :D

kod mene drukcije

Sega - jos uvijek radi

nintendo sa zutim kazetama xD - ne radi

novija sega - radi

ps1 - ne radi :(

PC - 5 ih mijenjao

ps2 - radi

ps3 - radi :))

xbox 360 - radi :))))

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 8:59 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Hmm, ima li nekih novaka na forumu koji su nostalgičari ili što?

Refresh

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam sad za uskrs isao kod bratica....on ima n64 pa sam ja donijeo nekih igara....ali smo samo mario kart do daleko u noc igrali... igru smo presli dvadesetak puta(sve turnire)....a crkavali smo od smijeha...ah...ta davna vremena...sve mi se bilo vratilo....Plač

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:45 (rocker55555).
15 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

evo ja sam se nedavno sjetio igre koje sam ko lud igrao kao mali, a to je prince of persia prvi dio iz 1989, ne sjecam se tocno na cemu sam ga igrao ali mislim da ne bio C64 ako se ne varam ili amiga ili nesto mrvicu novije.

Uspio sam ga nac za win, bas me uhvati nostalgija kad zaigram, al neradi mi zvuk, al ga se jos sjecam :D

http://takegame.com/arcade/htm/princepersia.htm

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:16 (Toni2000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

{#}

Došlo je vrijeme i čuvenog Black Opsa, ima li nostalgije za cod2, doom 3, quake 3, unreal tournament 3, cod4?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

{#}

Došlo je vrijeme i čuvenog Black Opsa, ima li nostalgije za cod2, doom 3, quake 3, unreal tournament 3, cod4?

Nego šta nego ima, neki dan sam prošao Unreal 2 The Awakening, a sad prolazim Commandose 3.

To su se zvale igre, a ne današnje brlje....

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Nego šta nego ima, neki dan sam prošao Unreal 2 The Awakening, a sad prolazim Commandose 3.

Tako je, igre su prije bile radi zabave, a danas radi profita, mislim da to svi znaju, žalosno, ali istinito, i danas se nađe pokoja igra sa dobrom SP kampanjom, tipa, meni je mw2 imao dobru kampanju, ali tu se moglo ubaciti bar još nekih 7-8 misija i nekih 19-ak sati igre.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Tako je, igre su prije bile radi zabave, a danas radi profita, mislim da to svi znaju, žalosno, ali istinito, i danas se nađe pokoja igra sa dobrom SP kampanjom, tipa, meni je mw2 imao dobru kampanju, ali tu se moglo ubaciti bar još nekih 7-8 misija i nekih 19-ak sati igre.

Apsolutno se slazem, ali tko nas sili igrati nove igre?

Ja igram vise manje stare igre cijelo vrijeme (evo upravo prelazim Shadowrun na Genesisu)...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Ja igram više starije nego novije igre.Ja najviše volim igrat igre za playstation1

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Apsolutno se slazem, ali tko nas sili igrati nove igre?

Ja igram vise manje stare igre cijelo vrijeme (evo upravo prelazim Shadowrun na Genesisu)...

Nitko nas ne sili igrati nove igre, nego jednostavno nekad želimo uživati u new-gen grafici, no ipak, potrošim i ja vremena igrajući stare igre, tipa castlevania :) Ili koju partiju CTR-a sa burazom.

15 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Jedna od jačih starih igara : Duke Nukem aaaaaa

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Jos dan danas mi srce zalupa na diablo 1 (hellfire), diablo 2 LoD i uvijek ce jer je to legendarna blizzardova izvedba {#}.. diablo 2ojka mi je jos uvijek instalirana, prelazim kad mi se dadne na hell.

s postovanjem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamacdd kaže...

Jos dan danas mi srce zalupa na diablo 1 (hellfire), diablo 2 LoD i uvijek ce jer je to legendarna blizzardova izvedba {#}.. diablo 2ojka mi je jos uvijek instalirana, prelazim kad mi se dadne na hell.

Diablo 3 će bit još jedno profitno sranje ili?

17 godina
neaktivan
// imam jedno pitanje. još uvijek imam neke stare igrice npr. WarCraft II, e sada, problem je što mi je PC prebrz pa nemogu uopće normalno igrati jer micanje po ekranu je prebrzo. probao sam s emulatorom DosBox, ali on mi neće da pokrene igricu, kaže da nije cd umetnut, valjda nemože da emulira cd?! ima li tu pomoći??? hvala
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
// imam jedno pitanje. još uvijek imam neke stare igrice npr. WarCraft II, e sada, problem je što mi je PC prebrz pa nemogu uopće normalno igrati jer micanje po ekranu je prebrzo. probao sam s emulatorom DosBox, ali on mi neće da pokrene igricu, kaže da nije cd umetnut, valjda nemože da emulira cd?! ima li tu pomoći??? hvala

Nikad nisam čuo da se zbog bržeg i boljeg računala stare igre vrte prebrzo, čak im je fps uvijek niži od 40.

16 godina
neaktivan

Diablo 3 će bit još jedno profitno sranje ili?

Hoce.

I svi cemo ga igrati bez prigovora :-)

jabuka555 kaže...

Ima za oboje.

Sto se tice brzine, prvo provjeri da li ti je framerate u dropboxu na 1x (mislim da je ctrl f11/f12). Ako je, onda smanji update procesora, to opet mozes sa CTRL i neke dvije F tipke.

Sto se tice CD-a, moras assignati CD podatke kao drive. Najcesce se to rijesava sa:

subst D c:\igre\warcraft2

i onda u warcraft2.ini ili cfg ili kako se vec zove file, podesi da se CD nalazi na slovu D.

jabuka555 kaže...

Nikad nisam čuo da se zbog bržeg i boljeg računala stare igre vrte prebrzo, čak im je fps uvijek niži od 40.

Ne nuzno, sve ovisi kako je napravljena igra. Postoji stvarno jako puno starih igara koje ovise o snazi procesora za stabilni framerate - ako brzina procesora poraste, raste i FPS, i to unedogled.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
Stara vremena igara...

kod mene uvijek postoji nostalgija...

imam instalirane NFS I i II SE(preko epsxe emulatora), III i IV posebne verzije za vistu/win7, V Porsche plus jednu igru koju sam igrao skupa sa NFS I na svom prvom kompu, 486ici sa 66 mhz i turbo dugmetom za overclock koji je dizao na 100 mhz, par GB HDD, 32MB rama...igra je Power Drive (bila je i za nintendo i ostale konzole), pokrecem ju sa emulatorom za super nintendo...tko nezna, neka pogledaj ovaj filmic:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Hehe..ja se sjećam u fifi 98 kad si mogao skršit glomana...e to su bili dani..{#}...zatim age of empires 1 i 2 pogotovo...zatim roller coaster tycoon 1 i 2...(trojka mi bzvz)...i to je to ugl...;)

I da nfs:underground kod frenda stalno...heh

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:13 (blackchoco).

3 0 hvala 0
15 godina
Stara vremena igara...

nije ti bas nesto star underground i nije bas nesto dobar...

rollercoaster - zaboravio sam na to! koliko sam sati proveo s time!!!!

a fifa WC98 isuse - sa hrvatskom osvojio turnir bez primljenog gola gol razlika 102-0...kakva igra LOL najjace dodes golmanu, uklizes, zabijes...tako sam barem 30-40 gola zabio hahahah

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije ti bas nesto star underground i nije bas nesto dobar...

rollercoaster - zaboravio sam na to! koliko sam sati proveo s time!!!!

a fifa WC98 isuse - sa hrvatskom osvojio turnir bez primljenog gola gol razlika 102-0...kakva igra LOL najjace dodes golmanu, uklizes, zabijes...tako sam barem 30-40 gola zabio hahahah

Ah svatko ima svoj ukus..a underground mi je nekako najviše prirastao srcu..heh...

14 godina
neaktivan

pozz, imali tank 1990 za psx?

eeee
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 11:29 (rizla999).
14 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Danasnju balavurdiju zanimaju jedino  pixel shaderi i ostale gluposti vezane uz grafiku dok im je igrivost na nuli no budimo objektivni igre se rade uglavnom za takve.

Pitanje je trena kada ces u igrama dok igras recimo 3d pucacinu u gornjem kutu gledat reklame za zenske uloske i slicne gluposti jer sve je pitanje love.

Igre su dosle do dna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 18:59 (ivanaivana).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanaivana kaže...

Danasnju balavurdiju zanimaju jedino  pixel shaderi i ostale gluposti vezane uz grafiku dok im je igrivost na nuli no budimo objektivni igre se rade uglavnom za takve.

Pitanje je trena kada ces u igrama dok igras recimo 3d pucacinu u gornjem kutu gledat reklame za zenske uloske i slicne gluposti jer sve je pitanje love.

Igre su dosle do dna.

Ma daj gluposti, uzmimo WoW npr. mislim ipak je to MMORPG tesko da ce biti nesto WoW, ali opet znaci po tome se ta igrica nebi igrala jer je grafika losa, a najigranija je na svijetu? Pusti debile, meni nekad starije igrice cak zabavnije bile nego ove nove, makar tehnologija napreduje i to je za ocekivati da ce se radati novi, bolji i kvalitetniji naslovi... {#} :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
Bergmann kaže...
ivanaivana kaže...

Igre su dosle do dna.

Ma daj gluposti, uzmimo WoW npr. mislim ipak je to MMORPG tesko da ce biti nesto WoW, ali opet znaci po tome se ta igrica nebi igrala jer je grafika losa, a najigranija je na svijetu? Pusti debile, meni nekad starije igrice cak zabavnije bile nego ove nove, makar tehnologija napreduje i to je za ocekivati da ce se radati novi, bolji i kvalitetniji naslovi... {#} :D

Kao igrac koji igram igre skoro 30 godina nisam u wow-u vidio bas nista sto bi me prikovalo za monitor.

Dapace apsolutno mi je bezveze

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 19:13 (ivanaivana).
16 godina

Nema do starih igrica... od novijih igrica samo FM dolazi u obbzir, od starijih Age of Empires/Mithology, Risk, RollerCoaster Tycoon 1, sve ostalo emulator za PS1 (THPS, ISS, Crash B. 3, CTR, Gran Turismo 2, Spyro 3), i emulator za Gameboy i nikad dosadni Pokemoni :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Nema do starih igrica... od novijih igrica samo FM dolazi u obbzir, od starijih Age of Empires/Mithology, Risk, RollerCoaster Tycoon 1, sve ostalo emulator za PS1 (THPS, ISS, Crash B. 3, CTR, Gran Turismo 2, Spyro 3), i emulator za Gameboy i nikad dosadni Pokemoni :D

Transport tycoon (16mgb zip) od genijalca chrisa sawyera nije nadmasen do dana danasnjem cak i ako se mjeri sa raznoraznim tycoonima koji zauzimaju i po 5 gb.

(Mislim na tycoon igre samo)

Age of empires nakon drugog dijela i prelaska na 3d apsolutno je postao dosadan i neigriv.

Itd itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 19:15 (ivanaivana).
16 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Nema više nostalgičara? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stara vremena igara...

Ovo je prava tema za mene... {#}

Ovo je par hitova koje sam obožavao u mlađim danima:

• Dangerous Dave - Kad je ova igra u pitanju sjećam se apsolutno svega vezanog za nju! Sjećam se kad smo je i brat igrali, ali nam je jedan dio bio pretežak i uvijek smo tatu tjerali da nam pokupi pištolj i prijeđe taj dio. Kako sam se tek veselio kad sam pronašao neku tajnu kada se popneš na vrh stabla i skočiš! Ili pak scene kada je potrebno "zaletiti" se u protivnika da bi izgubili život, ali da bi neometano mogli ići dalje... Još imam doma disketu na kojoj je Dangerous Dave, moram je obavezno pronaći!
  • Prehistoric - Ovo mi je isto jedna jako draga platformska igra. Najzanimljivija mi je bila scena sa bossom dinosaurom koji je slao svoje male dinosauriće u pelenama da ga zaštite od prehistorika!
  • Cyril Cyberpunk - Kako mi je tek priča bila draga u ovoj igri... Došli su nekakvi medvjedi, plišane igračke sa druge planete i Cyril ih sada mora pobijediti da bi spasio Zemlju! Ovo smo igrali ja i brat, ali tako da je on upravljao sa Cyrilom, a ja sam držao CTRL za pucanje! Nažalost imali smo neku verziju koja nam nije omogučavala snimanje, pa igru nikada nismo ni prešli.
  • Captain Claw - Definitivno jedna od najtežih, ali i najbolji platformskih igara! Mukotrpno sam došao do zadnjeg levela kojeg nisam na kraju ni prešao, jer mi je zadnji boss bio preveliki problem. Bio sam toliki fanatik, da sam na mnogo levela pokupio apsolutno sve blago koje se dalo pokupiti...

Naravno igrao sam i klasike poput prvog Prince Of Persia, Quakea, Dooma, Duke Nukema (1,2 i 3D), serijal Command & Conquer od kojih mi je najdraži bio Red Alert!

Skoro sam zaboravio spomenuti Heroes Of Might & Magic II (kasnije Heroes Of Might & Magic III)  kojeg smo ja i brat redovito igrali preko hotseata!

To su prave igre, a ne ovo što nam danas nude, igre koje se daju prijeći u jedno poslijepodne!!

16 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

Olympic games legenda lol

e i super mario sram me bilo da ne spomenem :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 1:01 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stara vremena igara...

dobri dan {#}

jel se tko sjeca igrice koja je bila na onim konzolama na diskete tocnog naziva??

kratak opis:

dakle igrica je imala dva tenka zuti i zeleni i cilj igrice je bio stiti orla da ga drugi tenkovi ne ubiju {#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice