Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

I ja sam trenutno na f2play i dobio sam 60 coinsa preko nekih achievmenta. Valjda je bila neka akcija prije ekspanzije jer vidim da ne dobivam više.

Kao free to play igrač možeš besplatno igrati storyline uz povelike restrikcije i to samo do 50-og levela. Igru ne moraš kupovati, ali kad uzmeš (minimalno) dva mjeseca pretplate, sve restrikcije se poništavaju i mjesečno dobivaš "besplatno" 500 cartel coinsa. Ako hoćeš igrati do 55-og lvla, moraš kupiti ekspanziju.

Cartel coinsi ti otključavaju neke estetske elemente i neke stvari tipa: dodaj još jedan quickbar (za f2p igrače), paketi za brže leveliranje, kompleti opreme i sl.

Popis restrikcija ti se nalazi na stranici: Popis restrikcija

Grow old or die trying
17 godina
ne0n kaže...

I ja sam trenutno na f2play i dobio sam 60 coinsa preko nekih achievmenta. Valjda je bila neka akcija prije ekspanzije jer vidim da ne dobivam više.

Kao free to play igrač možeš besplatno igrati storyline uz povelike restrikcije i to samo do 50-og levela. Igru ne moraš kupovati, ali kad uzmeš (minimalno) dva mjeseca pretplate, sve restrikcije se poništavaju i mjesečno dobivaš "besplatno" 500 cartel coinsa. Ako hoćeš igrati do 55-og lvla, moraš kupiti ekspanziju.

Cartel coinsi ti otključavaju neke estetske elemente i neke stvari tipa: dodaj još jedan quickbar (za f2p igrače), paketi za brže leveliranje, kompleti opreme i sl.

Popis restrikcija ti se nalazi na stranici: Popis restrikcija

Cartel coinsi se mogu dobiti za neke legacy achievemente. Pogledaj ovdje

13 godina
neaktivan

Mjenjam Tera Veteran Club account za Swtor Preferred Status Player account..pa ako nekog zanima nek mi se javi na pm

0 0 hvala 0
17 godina
Erthanir kaže...

Mjenjam Tera Veteran Club account za Swtor Preferred Status Player account..pa ako nekog zanima nek mi se javi na pm

Zar ti nije jednostavnije potrositi 5$ i automatski si preferred acc?

17 godina

Uzeo sam 450 cartel coinsi (toliko da ublažim f2p restrikcije), napravio novog lika i s frendom budemo prelazili. Sad zanima me na što je najbolje potrošiti tih 450CC, ljudi po internetu dosta spominju rocket boots u legacy menu-u (kad se unlocka). Što mi to u praksi daje? Ima li što korisnije na što potrošiti tih malo coina?

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ono sto sam ja kupio je bio onaj droid vendor kojeg dobijes na svakom shipu.

meni osobno nema puno koristi osim par stvari (npr otkljucati novi character slot, maknuti neke restrikcije) ali za to ti triba masu cartel coins. sve ostalo su oni skinovi i te gluposti, to se ne meni nije isplatilo. tako da generalno cartel coins su glupost, vise ti se isplati uzimat sub nego njih posebno, jer ako mislis da ces moc otkljucat neke stvari koje bi ti pretvorile f2p u normalnu igri onda se varas

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Znam da ne može bez pretplate sve biti tip top, ali neću plačati svaki mjesc tu lovu jer pitanje koliko će me držati. Počeo sam kad su uveli f2p priču, ali na lv16 sam odustao zbog određenih restrikcija. Sad sam mislio samo jendokratno 30kn potrošiti, pa da se neke restrikcije ublaže, dobije se item storage i sl. Pa reko kad već imam te cartele na što ih je najbolje potrošiti. Znači ništa pametno, samo izaberem što mi se čini ok.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Iz perspektive pretplatnika treba ti masa coinsa da bi igra bila u priliku igriva :) A sad, sve je to relativno, od igraca do igraca. Moj ti je savjet uzmi si mjesec dana pretplate, nije previse, vidis igru u full izdanju i odlucis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da levelati moze free i za to vrijeme upoznati igru i vidjeti jeli mu se svidja, kad dodje na level cap, onda se najbolje pretplatiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hystorian kaže...

Mislim da levelati moze free i za to vrijeme upoznati igru i vidjeti jeli mu se svidja, kad dodje na level cap, onda se najbolje pretplatiti

On je napisao da je igrao, ali da bi sad igrao ponovo s manje restrikcija. A u tom slucaju je najbolje uzeti mjesec pretplate i vidjeti

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, 

evo jedno pitanje ako je itko imao ovaj problem nisam se dugo logirao imao sam pretplatu valjda do 24.05.2013, neki dan probah se ulogirat i nakon toga mi izleti One-Time password koji mi treba stici na mail za nekih cca odmah najkasnjije za 5 min po njihovom.... meni stigne nakon 24h i naravno istekene te se nemogu logirati, jel imao netko takvih problema mozda ??? Hvala

Life suck's and then you die.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinuo sam 11+5gb i sad ima jos 4bg pa me zanima koliko jos ima toga da se skine?

zelim samo da pogledam kakva je igra ali ovo je previse downloada 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xena2 kaže...

Skinuo sam 11+5gb i sad ima jos 4bg pa me zanima koliko jos ima toga da se skine?

zelim samo da pogledam kakva je igra ali ovo je previse downloada

Meni je velicina foldera od igre 33 gb :)

14 godina

Evo, trenutno sam f2p na 15 levelu sith assassin, i razmišljam da uzmem pretplatu od 4 mjeseca, 4*12,99$

Naime, 500catel coinsa košta 5,99$, a trebam bar 500 odmah sad za skill slotove osloboditi na f2p accountu, i piše da je nakon 10 levela xp-gain smanjen za f2p igrače. igra je inače odlična, posebno su mi zabavni heroic 2+ i heroic 4+ questovi, jer praktički možeš solo igrat cijelu priču, samo pozoveš frendove kad trebaš pomoć uz te neke heroic quesove.

http://c2club.co.uk/showthread.php?306-My-baby...-**progress-update**/page3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li netko problema sa launcherom, nece da mi se pokrene?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me da li je netko možda kuovao Cartel pointse sa Paysafe karticom ili da li se uopće može tako ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

zanima me isplati li se tor prelaziti samo zbog priče tj. je li priblizno dobra kao ona u kotoru

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam igicu igrao samo zbog priče, i zanimljiva je nije kao kotor baš ali ako voliš SW obavezno igraj{#}

zbog ingame dijaloga i svega ostaloga definitivno se isplati odigrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 9:34 (drapa88).
14 godina
odjavljen
drapa88 kaže...

ja sam igicu igrao samo zbog priče, i zanimljiva je nije kao kotor baš ali ako voliš SW obavezno igraj{#}

počeo sam igrati kao jedi knight za republiku,reci mi kakva je sith empire strana,i koja je od te dvije najzanimljivija,odnosno u kojoj je story line dinamičniji i pruza sveukupno bolje iskustvo?

12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
drapa88 kaže...

počeo sam igrati kao jedi knight za republiku,reci mi kakva je sith empire strana,i koja je od te dvije najzanimljivija,odnosno u kojoj je story line dinamičniji i pruza sveukupno bolje iskustvo?

ja sam prešao sa sith inquisitor, i bila mi je stvarno super radnja, počeo sam i sa svim ostalim Empire klasama najviše sam došao sa sith juggernautom,

zanimljvije mi je s njima nego sa Jedi knight iako nisam daleko došao s tim likom, inače svaka od 6 klasa ima svoju priču i main misije su različite a ostale su iste

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 12:03 (drapa88).
14 godina
odjavljen

a kako se šprinta ili barem trči brže unutar igre trazim to a nikako nemogu naci

0 0 hvala 0
17 godina

Ak sam dobro procitao, ili se dobro sjecam otkad su uveli free to play. Trcanje se naplacuje :D :D

14 godina
odjavljen

a ima li koji domaci guild i na kojemu serveru?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav evo dns sam kreno prvi put igrat igru pa me zanima koja je klasa najbolja za pocetnike ( vise preferimam solo) ??

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

mislim obavit flashpoint esseles ali nemogu uc u queue da nadjem grupu,pise mi "you are currently have a conflicting phase" da li netko ima fix za ovo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 20:17 (Nitro233).

0 0 hvala 0
13 godina
Demzi94 kaže...

Pozdrav evo dns sam kreno prvi put igrat igru pa me zanima koja je klasa najbolja za pocetnike ( vise preferimam solo) ??

za heroic questove ces ipak trebat bit u grupi s ljudima, ali ja ti osobno preporučam jedi consulara - sage healer, jer odmah prvi companion ti je tank i na elitovima sam pustis njega da udara a ti ga hilas a i prica je odlicna, pogotov ako se igras s dark side pointsima

Dinamo Zagreb
15 godina
Nitro233 kaže...

mislim obavit flashpoint esseles ali nemogu uc u queue da nadjem grupu,pise mi "you are currently have a conflicting phase" da li netko ima fix za ovo?

Pitaj u igri ,a ako se dobro sijecam kliknes na sliku svog lika (desni klik-phaze-reset phaze..)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
odjavljen

ima li koji domaci guild na the red eclipse pve serveru,na strani republike

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da nemas cisti balkanski gild, bar ih ja nisam sreo, ali ima dosta nasih igraca po stranim gildama.

Meni bar, sve price na strani republike suxaju zesce, osim Jedi Knight price. Sith strana je meni ipak vise cool i price su daleko bolje i vise u stilu Star Warsa

Free to play igraci sprint dobivaju tek na lvl 14 mislim, pretplatnici dobivaju odmah.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Igra li tko na The Progenitor? 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice