Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Mlitavi kaže...
Hystorian kaže...

Jeftinije je ako se ide samo ekskluzivno na jedan tip sadrzaja ili PVE ili PVP, ako se ide na oboje onda se bolje pretplatiti da bi se proslo jeftinije.

Inace pojavile su se informacije o cijenama cartel coinsa....450CC=4.99$......5500CC=39.99$, vjerovatno ce biti i drugih paketa raspolozivo.

Jel će se ti cartel coini moći nekako farmat kroz igru kao npr u LOTRO ili samo peglanjem kreditne kartice?

nope.samo ih dobivas ako imas payed il sitnom kupovinom.al mislim da ih nesto malo dobijes na pocetku da te nahuskaju.

ma nije ti potrebno bas svaki kutak gledat al tko voli nek izvoli kako kazu.tako su svi planeti,malo vise od 2h i eto te na fleetu

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 16:20 (Mrkac).
13 godina
protjeran

Ne zanima me nečiji način igranja, već mi je nerealno da se u dva sata može do lvl 15. Moja gunslingerica je na lvl 15 došla tek na Coruscantu i to nakon nekoliko sati questanja i ubijanja svih neprijatelja. Možda znate nešto što ja ne znam, ali xp se ne dijeli šakom i kapom, a kako se levelaš - tako ga i manje dobivaš od mobova nižeg levela. Druga stvar je kaj je nisam taknuo već dva mjeseca i kaj brijem da ću rolat scoundrela nakon kaj maxam vanguarda. Nemam nijednog lika što hilat može i to me čini tužnim. :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Ne zanima me nečiji način igranja, već mi je nerealno da se u dva sata može do lvl 15. Moja gunslingerica je na lvl 15 došla tek na Coruscantu i to nakon nekoliko sati questanja i ubijanja svih neprijatelja. Možda znate nešto što ja ne znam, ali xp se ne dijeli šakom i kapom, a kako se levelaš - tako ga i manje dobivaš od mobova nižeg levela. Druga stvar je kaj je nisam taknuo već dva mjeseca i kaj brijem da ću rolat scoundrela nakon kaj maxam vanguarda. Nemam nijednog lika što hilat može i to me čini tužnim. :(

Pa isto Gunslingerica, čovjek, kad sam završio OM bio sam mislim lvl12 ili 13, naravno i heroic kvestovi i sve - ubijanje je išlo super brzo jer ljudi ima na svakih 5 metara pa pomognu. A lvl15 sam dobio kad se treba invadirat onaj ceh na Coruscantu.

To je bilo prije 3 tjedna ili tako nešto, preskakao sam samo voice acting.

A i ja ću mislim obrisat gunslingericu i napravit scoundrelicu - blaster + scattergun mi se čini nekako karizmatičnije od 2x blaster.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 10:59 (ba2033).
17 godina

kada bude f2p igra i uplatim recimo 60 dana  igranja onda imam sve otključano jel? mislim ne mora se kupovati posebno igra nego samo prepaid jer je igra f2p jel? pitam to jer vidim da je pala cijena TOR-a,pa mi nije najlogičnije da igra ostane u prodaji ako ide f2p :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

kada bude f2p igra i uplatim recimo 60 dana  igranja onda imam sve otključano jel? mislim ne mora se kupovati posebno igra nego samo prepaid jer je igra f2p jel? pitam to jer vidim da je pala cijena TOR-a,pa mi nije najlogičnije da igra ostane u prodaji ako ide f2p :D

To je zato sto s igrom dobijes i 30 dana pretplate. Ne vidim drugi razlog.

17 godina

e viš ima logike,nisam o tome razmišljao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hocu li ja moci to igrati na svojoj konfi s nekim med postavkama?

15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Hocu li ja moci to igrati na svojoj konfi s nekim med postavkama?

Da.

15 godina

Zgorit cu do sutra (lvl16 sam skoro  free trial).

Ove heroic 4 misije jel za njih treba 4 igraca?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 23:52 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Zgorit cu do sutra (lvl skoro 16 sam free trial).

Ove heroic 4 misije jel za njih treba 4 igraca?

Koje? Na level 14-15 na Coruscantu što dobiješ, 2 ili 3 možeš čak i sam, naravno s companionom.

Za imperij neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:38 (ba2033).
14 godina

Na kojem vas serveru ima najvise? :)

13 godina
protjeran

Mislim da je Red Eclipse, ali me nemoj držat za riječ.

Jučer sam tonu živaca izgubio. Idemo KP NiM, prolazimo sve bez problema i onda mi router počne gluposti radi. Prvo mi opali d/c dok sam tankao Foremana, dok sam se vratio - ovi su ga sredili pa sam ostao bez loota. Dođemo do Fabricatora, mlatimo ga jedno pet minuta i opet d/c... Samo, nakon ovoga se nisam uspio vratit u igru pa sam otišel čorit. Amisu ću se krvi napit kad se razbudim.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hehe gadno je to. Meni se pocelo dogadjati lockanje loading screena na 25% nakon wipe-a, bar jednom dnevno. Inace opremam svog novog snajpera, sad je vec full rakata u par dana :D, imam vec skill barrel 27 i mod 27 spreman za njega, nedostaje enhacement i neka lijepa narancasta puskica :D. To ce mi sad biti main

13 godina
protjeran

Ako si na RE serveru, skokni na sparkofinsanity.enjin.com i pogledaj crafting listu. Škvadra crafta bez naknade, samo im pošalješ materijale i pričekaš. Dosta toga su otključali, osim za shadow tanka. Nemrem 27 armoringse nać da se na glavu postavim. O ostalim modovima bolje da i ne počinjem, samo ću se zbedirat.

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na imperial fleetu sad vec ima jako puno oglasa za craftanje 27 stvari, ako vidim da netko radi taj force wielder armor, javim. Hvala na linku, moram priznati da su mi ti oglasi bez naknade dosad bili malo sumnjivi al dobro izgleda ima i fer igraca. Moja gilda je isto se povezala s ljudima koji craftaju samo za materijale. Mi smo mali i tek smo prije par dana ocistili EC HM pa nemamo jos izvor za nabavku shema. Nikad dosta tih stabilizatora hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li se zna do kada ce trajati maintance?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Do 7 navečer, može biti i produženo. Imaš kanal na tviteru koji će biti update-an kad bude gotovo, ili ako bude produženo. Ipak je ovo veliki zahvat i veliki patch, vjerovatno cemo imati i dosta za skinuti kad bude gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Hystorian kaže...

Na imperial fleetu sad vec ima jako puno oglasa za craftanje 27 stvari, ako vidim da netko radi taj force wielder armor, javim. Hvala na linku, moram priznati da su mi ti oglasi bez naknade dosad bili malo sumnjivi al dobro izgleda ima i fer igraca. Moja gilda je isto se povezala s ljudima koji craftaju samo za materijale. Mi smo mali i tek smo prije par dana ocistili EC HM pa nemamo jos izvor za nabavku shema. Nikad dosta tih stabilizatora hehe

Sa Sparksima nemaš beda - craftaju već dosta dugo, a logika iza toga je jednostavna: stvari koje critaju idu u guild bank za opremanje članova guilda. Tako da, kada radimo opse, svi materijali idu u guild bank - da ih imamo za craftanje otključanih apgrejda. Brijem da ćemo sutra opet ić EC HM i nadam se kakvom dobrom lootu. :D

13 godina
neaktivan

Lijepo vama vi to farmate, mi samo vajpamo. Jednu vecer smo samo Kephessa ubijali i nikako nismo mogli, onda se ulogiramo vecer nakon i skinemo ga otprve. Bas je zahebana operacija, ja je ni nisam cijelu cistio, samo sam upao u tim na Kephessu, bilo je dosta rošada dok nismo našli tim koji je u stanju izvesti mehaniku bez greške. Sad suradjujemo s jos jednom gildom i medjusobno si pomazemo, njihov mara nam je jako pomogao podici dps na Kephessu, na kraju je healer dobio cijeli campaign set lol, sretnik. Mi, medjutim, materijale svi needamo pa tko sta dobije, jer se nitko ne bavi craftanjem zaozbiljno u gildi nazalost. Sad cijeli tjedan opremamo nove clanove i nove altove, nadamo se drugom raid teamu.

15 godina

U kolko sati bi trebo proradit server kod nas (jel ovo boldano)?

Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET/7PM AEDT) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AM CET/9PM AEDT)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

U kolko sati bi trebo proradit server kod nas (jel ovo boldano)?

Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET/7PM AEDT) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AM CET/9PM AEDT)

Uhm, server radi trenutno. A po ovome citiranome bi bilo 11 ujutro.

12 godina
neaktivan

Zanima me dali se isplati igrati na freetoplay inačici, što je ograničeno i to, tamo ne piše toliko opširno...

Hvala :)

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam juce poceo sa frendovima i igra je dosta zanimljiva.Sto se tice ogranicenja npr nemozes sakrit helm,pise samo subscibers :),5 bga tjedno odnosno warzona i jos neke sitnice.Ima li koja nasa guilda na tomb of fredonn nad?
15 godina
neaktivan
Schima kaže...

Zanima me dali se isplati igrati na freetoplay inačici, što je ograničeno i to, tamo ne piše toliko opširno...

Hvala :)

Isplati se da prođeš priču.

• Imaš početni inventorij (više nego dosta slotova),
  • chat poruke svaku 1 minutu,
  • manje XP-a(što je čak i bolje jer ide prebrzo),
  • neke rjeđe iteme nemožeš koristiti,
  • nemožeš koristiti modove za oružja, modove za kompanjone,
  • tjedno ograničenje instanci
  • nema kozmetike - nemožeš sakriti helm slot i nema unificiranja boja(da cjeli armor bude podjednakih boja-bolji izgled)

To je ono najbitnije (meni).

Više imaš na linku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:35 (ba2033).
13 godina
neaktivan

hmmmmm........skida mi se 70 kb/s, zna neko zasto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CarJosip kaže...

hmmmmm........skida mi se 70 kb/s, zna neko zasto?

Neznam jel ima kakve veze, ali danas su serveri na 100% kapaciteta tako da se moras strpit.

12 godina
neaktivan

Hvala, prođem priču na F2P modelu, a kasnije navalim na pretplatu :)

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
Evo za gwama, lik koji crafta force wielder armoring 27 je Punksmurfen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Ja sam juce poceo sa frendovima i igra je dosta zanimljiva.Sto se tice ogranicenja npr nemozes sakrit helm,pise samo subscibers :),5 bga tjedno odnosno warzona i jos neke sitnice.Ima li koja nasa guilda na tomb of fredonn nad?

ima Balkan Force.registracija je na http://www.balkangc.com/ ima nas podosta :)

15 godina

Imam pitanje:

Znaci imam orange lightsaber koji dodje 700 creditsa i dosta cesto dobim jeftiniji zeleni lightsaber 250 creditsa koji je jaci od skupljeg,e sad moje

je pitanje koji je bolji?(jer mi pokazuje u svim segmentima da je zeleni bolji iako  mislim da oni modovi nisu prikazani u general stats od maca)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 1:17 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice