Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jel igra još 'živa' tj. ima li što ekipe po svim level range-ovima ili su svi stali na endgame-u i sad ne znaju što bi dalje? {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Dado_ZG78 kaže...

Jel igra još 'živa' tj. ima li što ekipe po svim level range-ovima ili su svi stali na endgame-u i sad ne znaju što bi dalje? {#}

vjerojatno nije...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Dado_ZG78 kaže...

vjerojatno nije...

Zar je tako brzo propalo? Pa vise se aion zadržao...

17 godina

to je sve hype bio kriv...

fali end game contenta za popi*dit

pvp je ocaj

misec-dva dana je ok dok lvlas likove kasni je ti dopi*di dizat drugog lika na lvl 50. ceka se taj patch 1.2 ko ozeblo sunce sad je pitanje kakve promjene donosi...

13 godina
neaktivan

O hai jel jos prodajes acc? Za koliko bi otprilike prodao acc

13 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Na serveru gdje ja igram se da naći škvadre na svim planetima i levelima. Navečer bude gužva na Republic Fleetu i rade se grupe za dnevne misije. Tek jučer sam s prvim likom došao na level 50, ali prema pričama ljudi iz guilda imam dojam da je end-game content u većoj banani. Meni to nije bad jer me gear-based igre ne privlače toliko, već mi je bitnije što imam još sedam storylineova za odigrati.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
Langsdorff kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Na serveru gdje ja igram se da naći škvadre na svim planetima i levelima. Navečer bude gužva na Republic Fleetu i rade se grupe za dnevne misije. Tek jučer sam s prvim likom došao na level 50, ali prema pričama ljudi iz guilda imam dojam da je end-game content u većoj banani. Meni to nije bad jer me gear-based igre ne privlače toliko, već mi je bitnije što imam još sedam storylineova za odigrati.

i ja sam tako mislio za storylines, nakon cetvrtog lika cijelau sam igru poslu u 3 pm

a odigrao sam jedi knight, sith warrior, bounty hunter i dosao do 34 lvl na consularu... 

13 godina
protjeran

Mene brine ta repetitivnost, točnije - istovjetnost klasa. Skillovi imaju istu mehaniku, samo su im nazivi i efekti drugačiji. Kužiš kaj hoću reć? Osim toga, gadnih problema imam s činjenicom da su mi svi skillovi uvijek dostupni i da mi se "build" svodi na pikanje onih pointa u skill tree.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

i ja sam tako mislio za storylines, nakon cetvrtog lika cijelau sam igru poslu u 3 pm

a odigrao sam jedi knight, sith warrior, bounty hunter i dosao do 34 lvl na consularu... 

hahah. doslo z riti u glavu kak se veli..

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
neaktivan
Shocker kaže...

Ako netko ima viska invite friend bio bih jako zahvalan ako bi mi mogao poslati na pm :)

Hvala !

I ja bih molio isto ako je nekome još ostalo. Tek toliko da isprobam "nastavak" kotor-a, inače ne igram mmo-e.

Od srca vam hvala{#}

17 godina
neaktivan

Novi warzone iz updatea 1.2 :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Ništa od ranked WZ-a u updateu 1.2 {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ata kaže...

Ako ima netko tko bi mi mogao poslati 7 day trial invite bio bih vrlo zahvalan? Sumnjam da moj PC može pokrenuti igru na bilo čemu osim min postavkama ali da bar probam kako ide.

Ja igram na E5500 i Ati HD5500 1GB, ali sa 6GB RAM-a i dok kvestam čak ide i na very high settings, a potpuno glatko radi na high ili niže. Naravno, u raidovima je malo žešće pa treba spustiti. Grafičke postavke se jako lijepo daju rastegnuti, tak da ak baš nemaš neku totalnu ragu, vjerojatno ćeš moći uživati. BTW, apsolutno sam oduševljen interface customisationom u SWTORu. Dominos (Bongos etc.) i X-Perl Unit Frames su difoltno ugrađeni u igru... Šok, nevjerica...

The Chinaman is not the issue here!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 10:41 (Abatwa).
15 godina
neaktivan

Ima netko sa usporedivim kompom sa mojim da napiše jel ima poboljšanja u FPS-u na Ilumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Patch 1.2 je ubio pvp.

Prvo, nema ranked WZ ova još.

Drugo, sada da bio dobio comendatios za gear gleda se :

-da moraš imati najmanje 3 medalje

-nakon 8 se ne broji

-vrijeme provedeno u WZ

-i još hrpa novih unbelivable gluposti.

To je dovelo do slijedečeg:

-premade koje ovnaju dobiju zbog kratkog vremena provedenogu WZ i malog broja medalja jako mali broj comendationa a loseri dobiju jednu novu stvar 0 comendationa, valora, xpa , kredita????????

Tako da sada se sve kupuje za Wz comendatione a za match za koji bi prije dobio 100 + comendationa sada dobijes 50-60

Za izgubljenu ok partiju tridesetak

Za brzo izgubljenu 0

Za premade super partiju 30 tak comendationa , a neki članovi koji ne stignu nabildat dps kao comandoi recimo i za win dobiju 0 zbog manje od 3 medalja ....???!"????

PvP je uter bulshit sada, bio je i do sada problematičan, a sada je neigriv.

E da, unazad 12 matcheva prosjek je bio 5 naspram 8 , i ne aborta se igra, samo nas pregaze, a na novoj pvp mapi ako zauzmu turete blizu spawnu , grindaju vas prilikom izlaska nema šanse za dobiti 1 medalju.

Još jedna stvar, da se vidi koliko su očajni , citiram:

"

You are one of our most active and valued high level players and we know you have been waiting patiently for Game Update 1.2: Legacy. To show our appreciation, check out all the great new features this update has to offer-on us. We will be adding an additional 30 days of game time to your account at no charge*. The free 30 days will appear on your account by April 24, 11:59PM CDT, April 25, 4:59AM GMT.

As an added bonus, we will be awarding all active subscribers an in-game Legacy reward, the Legacy Tauntaun Ram Pet**, as our way of saying thanks for your support. The Tauntaun Ram Pet will be delivered to you via in-game mail by April 24, 2012, 11:59PM CDT/ April 25, 2012, 4:59AM GMT."

Znači poklonili su mi mjesec dana pretplate. E sada jeli to zato jer sam spiskao jedno 15-20 milja kredita na legacy stvari ili zato jer sam bio online 12+ h dnevno dok su svi več otišli , neznam. Ali čim EA nekaj poklanja, nije dobro.

Pozzzz

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

ma brijes frende..tek je izasla {#}

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
protjeran
Crotiger kaže...

Znači poklonili su mi mjesec dana pretplate. E sada jeli to zato jer sam spiskao jedno 15-20 milja kredita na legacy stvari ili zato jer sam bio online 12+ h dnevno dok su svi več otišli , neznam. Ali čim EA nekaj poklanja, nije dobro.

Meni je ovih 30 dana totalno kul. Doduše, mene PvP u gear-based igrama apsolutno ne zanima i ovih dodatnih mjesec dana ću iskoristit za novi PvE storyline.

17 godina

usporedbe radi, kad je blizzard ikom ista dao mukte... bilo je jednom 2-3 dana zbog toga jer sa serverima nesto nije bilo u redu

sto se tice same igre meni je bila ok dok sam igrao, ali u njoj je toliko bugova i propusta da je to nemoguce. vise me uopce ne interesira

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 13:53 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

usporedbe radi, kad je blizzard ikom ista dao mukte... bilo je jednom 2-3 dana zbog toga jer sa serverima nesto nije bilo u redu

sto se tice same igre meni je bila ok dok sam igrao, ali u njoj je toliko bugova i propusta da je to nemoguce. vise me uopce ne interesira

Kod bugova, nasreću ili nažalost, ne prolazi varijanta 'haha, pa blizzard to već 5 godina ima sređeno, kaj briju ovi - mogli su to sredit'.

Svaki novi softver je novi softver i naravno da će imati bugove i propuste. Tu se itekako može reći - tek su u početnoj fazi i naravno da treba vremena da se to izgladi i da se otkriju svi problemi. Jedna stvar su statične, linearne igre u kojima je veoma lako predvidjeti situacije, a druga MMO. Isti pristup ne prolazi za neke druge probleme (ne tvrdim da SWTOR od njih pati ili ne pati, samo ih nabrajam), tipa manjak kvestova, dungeona, high-level contenta, pvp-zona, pvp-nagrada itd.

Dakle, to što je u prvih 2 mjeseca u igri bilo bugova, to je najmanji problem i zapravo skoro pa i nije problem, ukoliko rade na tome da ih riješe.

Kaj se tiče toga kad je blizz dao šta mukte, to si u pravu. Točno se sjećam kad je pred jedno 4 godine bilo da nisu serveri radili jedno 3 dana i onda su svi dobili tipa tjedan dana bonusa. Prije i poslije toga više nikad ništa. Baš sam u situaciji da usporedno leveliram novog lika na WoW-u i na SWTOR-u i razlike u priči, sposobnosti igre da te povuče u priču i da želiš vidjeti što ide dalje, izvedbi, fićerima...SWTOR šije WoW za jedno...6 godina :) 

Samo još da PvP srede...

17 godina

cuj ne bih se bas slozio da swtor sije wow za jedno... 6 godina. mislim da je obrnuto.

combat sistem u swtor je isti kao u wow-u, i jos gori jer nema auto attacka. to sto su oni govorili da ga nema zbog boljeg ka ''osjecaja'' nema nikakve veze kad ja moram lupat kod jedi knight-a dva botuna da mi se napuni focus.

LFG sistem. kaze bioware nece nam to treba. kasnije govori njihov developer da im je LFG prioritet. i vjeruj mi da je LFG postojao da bi jos uvijek igrao swtor. Cutscenes. Jedna rijec. Space. Smatram da je zbog toga potroseno previse love, ulozeno previse fokusa umjesto da su radili na nekim drugim stvarima. Jedino u cemu sam gledao te cutscenes je bio class quest i to mi je malo falilo da preskocim. losa optimiziranost igre. nisam mogao odigrati posteni wz bez da sam imao nizak fps jos sa svim postavkmama na low

pvp niti ne zelim komentirat. 

i sad kad ti kazes ''blizzard vec to 5 godina ima sređeno'' to nema nikakve veze. zasto? jer ti kao ex wow igrac ocekujes da swtor koji je najavljivan kao mmo sa revolucionarnim inovacijama (od svega toga samo cutscene) bude bolji, a ne isti li u ovom slucaju losiji. to je zato jer je igra rushana. samo ti legacy sustav govori u prilog toj teoriji koji je bio integriran u igri, a kasnije maknut pod izlikom novog contenta. i jos sad neki free 30 days pa free weekends.

igra je imala ogroman potencijal. na kraju je zavrsila kao jos jedan kostur ispred pecine wow-a.

13 godina
neaktivan

A što sa craftingom? A što sa činjenicom da taj voiceover, koji ti preskačeš, doprinosi tome da ne trčiš od q-givera do q-givera i bashash nesmiljeno 'accept'...'accept'...'fininsh'...'finish'. Recimo, sad nakon što nisam pola godine igrao WoW, neki dan sam ga opet upalio i ostao naprosto i doslovce šokiran. 38 levela NIČEGA. Ubij 10, ubij 15, ubij 12, donesi 7. Ništa. Priča nula. Imerzija nula. I dođeš na 85 lvl i opremiš lika i onda te FOTM Frost DK ili Feral zroka u 10 sekundi jer su mu u prošlom peču sjebali dmg i to će sad tak bit idućih 4 mjeseca... Što sa space combatom, koji ti dobro dođe kao pauza od trčanja i klanja? Pa 

Kaj se tiče toga sa lupanjem botuna, probaj igrat Age of Conan pa vidi koliko je tamo lupanja...

Slažem se da bi LFG bio lijep, ali isto tako - evo sam završio 15-ak instanci baš jučer u wow-u. Izgovorenih riječi - isto toliko. Čisti spam, ninje, nubovi. Nula...

LFG je jako koristan, ali ubio je socijalni element u korijenu čim je izišao. Ne bih da se to desi SWTOR-u. Igra je daleko od savršene, pogotovo PvP, ali kakvo je sad stanje - bolja je od WoW-a, a ne čini mi se vjerojatno da će se pogoršati, kao što mi se ne čini vjerojatno da će Kung-Fu pande i 6 talenata poboljšati wow.

Jučer sam ujedno i radio malo PvP. Warzoneovi sad rade veoma glatko. Ne znam kak na tvom kompu, ali meni vrti sve savršeno, a i općenito mi se čini da nakon patcha sve radi bolje, osim kaj su sje*li Anti-aliasing...

17 godina

crafting je zbunjozan. mos zaradit, ali treba znat. recimo prije 1.2 jedino sta sam ja radio su bili crystals, jer se to nije mogli nigdje nabavit. mislim na epic/ljubicaste, kako se vec kaze. sve ostalo si moga kupit preko onih daily commendations ili kao reward za daily quests. sta je najgore neke iteme koji su bili ingame, kao npr defensive enhancement mod uopce nisi mogao napraviti nego si mora raditi onaj daily quest na belsavisu. 6 dana mi je trebalo da napravim cijeli set. citao sam patch notes i cini mi se da su to popravili, ali kasno je sad. međutim najveca glupost craftinga je rng i ono cudo sta se koristi za razbijanje napravljenih itema kako bi se dobila bolja vezija. tribalo mi je skoro 20 plavih cristala da bih dobio ljubicastim. uzas. lik sta ga znam sta je igra sa mnom dobio u prvom pokusaju. uber glupost. a tek za craftanje epic relic itema ti treba materija sta samo ispada u flashpoints na zadnjem bossu. sjajno.

space combat je zabavan u pocetku, kasnije repetitivan. jedini plus je dobar xp i lova kad si nizi lvl. koliko sam prodao onih space ship upgrades samo sam tu zaradio 1 mil credits.

za lfg, gle mene ne interesira hocu li ja rec 2,3 ili 10 rijeci. ja zelim raditi flashpoints. u wow-u su ninje normalna stvar, vec se naviknes na to. al bas te briga. nakon 10 min izađes iz instance i ponovo queue. ispast ce kad-tad. prije sam znao nerd-rage na lika sta mi je ''ukrao'' item. odrvenis. sad gledam u wow LFR ista stvar. bit je sljedeca: ne zelim spammati 2 ure na fleet. kad sam vidio kakvo je stanje do lvl 50 nisam ni htio radit flashpoints. tek kasnije kad bi se skupilo par ljudi u guildi. uostalom costume gear kad ga napravis je sasvim dovoljan za radit hard mode fps. pa cak i za normal raids. bar smo ga mi radili sa takvom gearom.

ne znam jel izasao patch 1.2 ili ne, ali sve vise sumnjam da cu zaigrat swtor ponovno. mozda ako bude lfg.

15 godina
neaktivan

Ovako, ja volim SW ToR.

napisao sam post gore iz očaja, jer mi nije jasno kako uspiju zasr..t nešto što je bilo barem podnošljivo.

Da, questanje u wow u i Sw se nemože usporediti, SW mi puno više leži a to dolazi od like koji ima 3 wow accounta i koji ga je igrao 18 h dnevno 5 godina.

Problem je što u SW nemaš što raditi na 50 nego pvp , jer na mom serveru , prije večeri nečeš nači ljude za 1 jedini dungeon pa ostaje samo ili lvl anje altova ili pvp, a on je sa ovim patchem uništen.

WoW je u startu redovito davao non stop po 1-2 dana gratis i više kada su im serveri bili down ili problemi , neigrivost velika. Govorim o vanila wow u.

Balance u SW pvp u? NEPOSTOJEČI !!!! Rep i Imperial likovi bi trebali biti mirror skilovi , recimo trooper i BHunter, a ko god igra igru zna da Comando je super inferior prema BH u, em nema cast tajmove kao comando em j epuno bolje balansiran. Pa ja sa svojim sageom ubijem 2-3 lika , a sa comadoo m, nemogu preživjet castera isto gearanog 5 sekundi, a ja sam u BM gearu.

Igra je jakkkooo daleko od izbalansirane... ALI!! To mi nije bio problem uopče jer smo se svi navikli na to i pomirili sa svime. Ali novi pvp , i skupljanje poena su neviđen idiot..luk koji je jednostavno nevjerojatan.

Da nebih sada samo spitao po ptachu, ima JAKO PUNO stvari koje su ispravili i napravili igru puno boljom. Puno stvari.

Ali ako Vam je važan dio igre pvp, nemate što tražiti u igri od patcha. Možda ako ste sorcrer ili assasin u nekom premadeu u full Bm gearu sa još 2-3 hilera , pa da se izivljavate na repablicu, onda ok......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pokusat cu se adaptirati na promjene u PvP-u,samo to igram jer za PvE  nemam interesasovanja

meni  su veci problemi;

nakon 1.2 dobio sam cesto crashanje,dug loading,skripu raznovrsnih zvukova,crash nakon izlaska iz  war zona,loading screen ostaje nakon loadinga!!!!!!,nemogucnost zapocinjanja razgovora sa NPC ili aktiviranje mission objekata.....gomila novosti ... hebo ih 1.2 i legacy sranje,za koje me nije briga.

I sad kad sam dobio 30 free dana,nece mi biti do igre sa gore spomenutim problemima.

...uh kad ce vise onaj  World of Darkness mmo,jedini mmo koji me interesira od najavljenih (za The Secret World izgubio interesovanje nakon gledanja gameplaya i cash shop-a a izdavac je EA)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sretniče, tek nakon 1.2 si dobio dug loading. {#}

Meni je najveći bad s ovim patchem činjenica da je izašao u tjednu kada nisam igrao i kaj nisam stigao skupit pare da si kupim onaj kristalić za 2.5 miljona. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači ukratko igra je doživila FAIL??????Nisam je htrjo započinjati dok ne riše taj PVP ali kako čitam i pratim joše sad gore.

{#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pvp kao takav nije uopce bio los prije updatea. Klase su bile u priliku balansirane, samo je bio dosadan bez ikakvog world pvp-a i rangiranja. A ovo sad je zivi cirkus, to se ne zna tko pije tko placa. Gledam dps-ove iz guilda, udju u war zonu, i za 3 sekunde doslovno su gotovi. Zalosno. A nisu njubare neke, i imaju BM opremu.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kada ti ni oprema u gear-based igri ne pomaže, znaš da je vrag odnio šalu. {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice