Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 509.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

e odlično onda će moći raditi, hvala na odgovorima {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Šta G2play ne prodaje SWTOR za hrvatsku? Dobijam "this product is not available in your country". Neki način da to zaobiđem (proxy? Ako idem preko proxyja da li pita za sken putovnice. vidim da je neke pitala po forumima)? Neki drugi pouzdani online shop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

jucer su poceli s time ponovno.

ja sam se nakacio VPN-om na firmu (koja je u western europe), s rutanjem svog prometa preko vpn gatewaya i sve mi radilo. i nisu trazili nikakav sken. jedino ne primaju kune i to je to.

tako da pretpostavljam da proxiem bi rijesio problem.

not available not available
available available
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:03 (Littlemanbeingerased).
16 godina
Littlemanbeingerased kaže...

jucer su poceli s time ponovno.

ja sam se nakacio VPN-om firmu (koja je u western europe), s rutanjem svog prometa preko vpn gatewaya i sve mi radilo. i nisu trazili nikakav sken. jedino ne primaju kune i to je to.

tako da pretpostavljam da proxiem bi rijesio problem.

Da li ti je pod accountom stajala hrvatska adresa ili neka WE?

14 godina
neaktivan
Yvan kaže...

pozdrav svima!

Samo bih htio obratiti pozornost na cijenu speedera (mounta).

Uvrijezeno je misljenje kako speeder dodje samo 8k kredita i gotovo, no morate kupiti i drive skill kod class trainera koji dodje 40k.

Tako da ukupno na lvlu 25 Vas prvi speeder ispadne 48k kredita.

LP i uzivajte u igri!

I normalne skillove si zaboravia,ja sam jos 11k iskesira na 25 levelu za regularne skillove dakle treba imat oko 60k na lv 25 ;)

17 godina
neaktivan

hrvatska adresa u accountu. hrv. adresa i u paypal accountu preko kojega je placeno.

i sve proslo za cca 15 minuta.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
16 godina

Kupljeno u g2play preko proxyja. Prvo sam mislio da će biti problema jer su otkrili da sam koristio proxy (valjda jer sam se danas spojio sa istim accauntom bez i sa, a izgleda imaju pregled zadnjih ip adresa). uglavnom pitali su me da li sam koristio proxy i iz kojeg grada sam. Rekao istinu da jesami da sam u zagrebu. Zamolili me da ponovim narudžbu bez proxyja ali bez plačanja. Srečom kako se nisam odlogirao sa g2play već samo ugasio tab (valjda je to razlog), kod ponovog logiranja ostala mi je "košarica" sa zadnjom narudžbom (inače neznam kako bio odabrao igru) , pa sam samo kliknuo continue i sve je prošlo dobro.

Odabrao Trayus Academy server, vanguard s imenom Madoc. Ako ima kakav naš guild javite mi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prodajem Star Wars: The Old Republic Deluxe  keyeve 400kn

mob 095 828 8472

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:15 (OrieN).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na kojem PVE serveru igrate:

Bacca's Blade
Bao-Dur
Dune Bantha
Dxsun Battle Circle
Eye of Ashlanae
Flames of the Crucible
Frostclaw
Goluud Corridor
Hidden Beks
Hydian Way
Kellian Jarro
Ludo Kressh
Luka Sene
Nightmare Lands
Peragus Mining Facility
Rogue Moon
Sith'ari
Sluis Shipyards
The Arkanian Legacy
The Red Eclipse

Ja sam na Kellian Jarro, lvl 50 jedi consular sage

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Na kojem PVE serveru igrate:

Bacca's Blade
Bao-Dur
Dune Bantha
Dxsun Battle Circle
Eye of Ashlanae
Flames of the Crucible
Frostclaw
Goluud Corridor
Hidden Beks
Hydian Way
Kellian Jarro
Ludo Kressh
Luka Sene
Nightmare Lands
Peragus Mining Facility
Rogue Moon
Sith'ari
Sluis Shipyards
The Arkanian Legacy
The Red Eclipse

Ja sam na Kellian Jarro, lvl 50 jedi consular sage

Ajme bilo me svugdi xD

Na Nightmare Lands imam lv 26 Imperial Agent Sniper-a i lv 12 Sith Sorcerera

A na Sith'ari imam lv 26 Jedi Guardiana i lv 23 Jedi Sage-a

Moram priznat da je puno bolji osjecaj ispaljivat munje od bacanja kamencica i prozirnih kugla :P a i niko ti ne brani da igras light side sitha ^^ (kao ja npr.)

Light side si ,a mozes ljude stirat u tri p.m. ako ti idu na zivce :)

17 godina
neaktivan

Sith'ari
lvl 11 jedi knight sentinel (ej.. tek sam poceo :P )

16 godina
neaktivan
takoy kaže...

moze mi netko poslati mišljenje dali bi moj komp mogao vrtiti ovu igru bez lag i trzanja na low ili very low postavkama u onim flashpoints i pvp bg,  radi se o  2.2 dual core, 2gb ram, ati 3870 512mb reza 1680x1050.

Nema teoretske sanse,pogotovo ne na toj rezoluciji.

Ja igram na dosta boljoj konfiguraciji i igra je skoro neigriva.

Najveci problem je broj igraca u vrlo skucenim i malim prostorima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:01 (Frki2).
14 godina
neaktivan
OrieN kaže...

Prodajem Star Wars: The Old Republic  keyeve 350kn

mob 095 828 8472

Kupio od ovog momka sve u redu bez ikakvih problema samo da ga preporucim

poceo igrat swtor na Pvp Kai-Kan severu Jedi knight.. nick:Axelrose

Pa ako ima jos neko na tom server nek me add :)

15 godina
neaktivan

evo Infomark.hr objavio vijest da im igra napokon stiže u ponedjeljak 09.01.2012. !!!!

Upravo sam dobio mail da potvrdim narudžbu i feeeštaaaa..jedva čekam utorak kada će igra biti kod mene! frend je bio kupio od njih igru iz one prve pošiljke koja im je došla na službeni datum izlaska...prezadoovljan je brzinom dostave i uljudnosti ekipe iz infomarka...preporuka svakako

Kažu da im se dolazak igre odužio zbog nove godine itd....svejedno...glavno da dođe! ionako kada krenem igrati više neću stati {#}

svaka čast ovima koji prodaju keyeve, ali kutija je kutija....zajebi ti to

link na vijest sa njihove stranice: http://www.infomark.hr/news/91x42#naslov

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 17:28 (alan_poh).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dal mi oze netko preporuciti di da kupim igru preko neta kreditnom karticom da mogu odma napravit download na pc i da odma dobim kljuc za aktivaciju i to????

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

igra mi postaje sve dosadnija i retardiranija sto vise likova i levla imam..u ovoj fazi. pvp je katastrofa...blans factionsa isto tako...akko na koji server uletis...igru ceka jedan opaki merge i klasicno napucavanje po warzonama...meni dosta..a sad...3 tjedan imam..umejsto da sam nabrijaniji igra mi postaje hebean fruistracija..

imam masu ekipe na lvl 50 rerolaju likove jer im je dosadno..

BMK za BTK XD
17 godina

ne znam jesi li probao heroic flashpoints i raids.... doduse mislim da ima samo 1 ili 2 raida, nisam siguran tako da ce se ljudi toga brzo zasitit. a sumnjam da ce bioware tako brzi izbacivati novi content

inace znam da se brzo digne lvl kad sam betu igrao, tako da si prisiljen praviti altove

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ne znam jesi li probao heroic flashpoints i raids.... doduse mislim da ima samo 1 ili 2 raida, nisam siguran tako da ce se ljudi toga brzo zasitit. a sumnjam da ce bioware tako brzi izbacivati novi content

inace znam da se brzo digne lvl kad sam betu igrao, tako da si prisiljen praviti altove

ma ne j. me nikakav pve. iskreno i dont give a shit for a new content as long as they give us proper civil war. pvp me interesira...ne mislim lovit kraytove slijedecih goindu dana...nek zbalansiraju servere, factions i pvp..ostalo je sve na isti kalup..bzvz

BMK za BTK XD
17 godina

nego... kakve ima veze alignment system

ja sam igrao kao jedi guardian i birao sam sve light side opcije. pa me interesira sta se desi ako igras republic pa samo biras dark side i obrnuto. jel to ista utjece na gameplay?

17 godina
neaktivan

Dva dana zaredom maintenance? Što se dovraga dešava? :(

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

igra mi postaje sve dosadnija i retardiranija sto vise likova i levla imam..u ovoj fazi. pvp je katastrofa...blans factionsa isto tako...akko na koji server uletis...igru ceka jedan opaki merge i klasicno napucavanje po warzonama...meni dosta..a sad...3 tjedan imam..umejsto da sam nabrijaniji igra mi postaje hebean fruistracija..

imam masu ekipe na lvl 50 rerolaju likove jer im je dosadno..

Ljudi izlevelaju u 3 tjedna i onda kukaju.

WoW je ima puno manje contenta za max level pri izlasku.

Inace fokus ove igre nikad nije bia PvP,mislim da si malo polupa loncice.

Od pocetka su forsirali pricu a prica u MMO dolazi kroz PvE.

Ako ti je do PvP-a igraj EvE Online,Dark Age of Camelot ili WAR a od ovih besplatnih imas Aika i Twelve Sky 2,s tima da Aika ima bitke od 1000x1000 ljudi (citave nacije)

17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

ma ne j. me nikakav pve

Kud si našo onda igrat Biowareovu igru :p

17 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Dva dana zaredom maintenance? Što se dovraga dešava? :(

http://www.swtor.com/patchnotes/1.0.2b/152012

ocigledno su odlucili svaku (pa i najmanju zakrpu) baciti gore cim prije :)

to je jedna od stvari koju sam obozavao kod guild warsa. samo bi usred igranja dobio poruku da je novi update available (sto bi znacilo da se skinuo u pozadini dok si igrao) te da je potrebno samo izaci i ponovno pokrenuti igru da bude implementiran, sto nisi morao napraviti odmah vec tek kada bi zavrsio ono sto trenutno radis.

14 godina
neaktivan

Serveri opet down za patch nekakav o.O

13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Ljudi izlevelaju u 3 tjedna i onda kukaju.

WoW je ima puno manje contenta za max level pri izlasku.

Inace fokus ove igre nikad nije bia PvP,mislim da si malo polupa loncice.

Od pocetka su forsirali pricu a prica u MMO dolazi kroz PvE.

Ako ti je do PvP-a igraj EvE Online,Dark Age of Camelot ili WAR a od ovih besplatnih imas Aika i Twelve Sky 2,s tima da Aika ima bitke od 1000x1000 ljudi (citave nacije)

dobro je stari.

BMK za BTK XD
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

to je jedna od stvari koju sam obozavao kod guild warsa. samo bi usred igranja dobio poruku da je novi update available (sto bi znacilo da se skinuo u pozadini dok si igrao) te da je potrebno samo izaci i ponovno pokrenuti igru da bude implementiran, sto nisi morao napraviti odmah vec tek kada bi zavrsio ono sto trenutno radis.

To je tako samo u slučaju da se radi p updateu koji je samo na klijentovoj strani, inače ako je update na serverskoj strani obavezno moraju svi serveri ići off pa tek onda ide aplikacija updatea, evo već treći dan zaredom...

16 godina

netko zainteresiran za deluxe edition account? trenutno jos 82 game time dana na njemu i lvl 25 scoundrel. za cca 500kn ... dajem sve informacije i podatke koji budu potrebni.

0 0 hvala 0
17 godina
blankyboy kaže...

netko zainteresiran za deluxe edition account? trenutno jos 82 game time dana na njemu i lvl 25 scoundrel. za cca 500kn ... dajem sve informacije i podatke koji budu potrebni.

sta se desilo al ti je igra vec dopi*dila, il si se zaje8a?

16 godina

dopi#dila mi je... probao da vidim kak je i sad time to move on. 

17 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

Kupio deluxe edition i odustao nakon 3 tjedna, epic fail ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice