Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...

jel su svi sa shopto dobili? meni još nije stiglo, možda zajebavaju ovi na carini?

Koliko dugo je vremena prošlo od narudžbe

13.12. su kao poslali.... tak bar piše, a i oni su javili :S

Hm pa trebalo bi ti doci onda ovih dana najkasnije ... a da ih pitaš ? 

ShadowWLordD
13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...

jel su svi sa shopto dobili? meni još nije stiglo, možda zajebavaju ovi na carini?

ma nije mi tolko hitno, ak dođe u iduća tri dana je ok, samo da opet ne dođe vikend, pa pošta ne radi... ma idu mi ovi naši na k... sa svojim radnim vremenom i blagdanima, a i poštar dostavlja svake prijestupne... to se zove život u metropoli :S

14 godina
neaktivan
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...

ma nije mi tolko hitno, ak dođe u iduća tri dana je ok, samo da opet ne dođe vikend, pa pošta ne radi... ma idu mi ovi naši na k... sa svojim radnim vremenom i blagdanima, a i poštar dostavlja svake prijestupne... to se zove život u metropoli :S

Znam kako ti je... Tako sam ja i BF3 čekao i to od City expr...-a pa sam poludio i dosao kod njih kad ono pošiljka jos nije stigla ...Onda sam ovu zensku koja je radila tamo jedva natjerao da pogleda jos jednom i pogodi što ... NAŠLA JE... ja poludio :@ ...al dobio sam igru pa me bilo prošlo :) 

ShadowWLordD
13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...
MasterOdisasteR kaže...
mmspace kaže...

Znam kako ti je... Tako sam ja i BF3 čekao i to od City expr...-a pa sam poludio i dosao kod njih kad ono pošiljka jos nije stigla ...Onda sam ovu zensku koja je radila tamo jedva natjerao da pogleda jos jednom i pogodi što ... NAŠLA JE... ja poludio :@ ...al dobio sam igru pa me bilo prošlo :)

ak ne dođe sutra mislim da ću i ja u poštu... kladim se da je već zapravo prije božića kod njih došla, ali im se jednostavno nije dalo slat, a poslije zaboravili :S svima im treba otkaze podavat, da vidiš kak bi se napunio državni proračun :P

17 godina

Ako kupim cd key na gamehuntercdkey.com da li mogu uredno na EU serveru igrati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedi consular sage lvl 40, bauljam po ledenom hothu ;)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupim key downloadam igru sve ok i onda ne mogu uc u igru jel valjda tribam ovo napravit ... a kad sam kupovao sa g2play-a pisalo je vec da imam 30 dana igre pa me sad zanima kako to aktivirat ?? 

Kao ostalo mi je još 29 dana a kako aktivirat nemam blage Kao ostalo mi je još 29 dana a kako aktivirat nemam blage
ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Kupim key downloadam igru sve ok i onda ne mogu uc u igru jel valjda tribam ovo napravit ... a kad sam kupovao sa g2play-a pisalo je vec da imam 30 dana igre pa me sad zanima kako to aktivirat ?? 

moraš ovaj "subcribe"... tj. vezat nekakav oblik plačanja, tek onda možeš u igricu. neće ti naplatit dok ti ne istekne free mjesec

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 9:27 (Laxx).
14 godina
neaktivan
Laxx kaže...
MasterOdisasteR kaže...

moraš ovaj "subcribe"... tj. vezat nekakav oblik plačanja, tek onda možeš u igricu. neće ti naplatit dok ti ne istekne free mjesec

Nek se gone u 3 pi*ke materine i EA i BiOware i svi ...ovo ni jedan mmo nije napravija dosad ... zalim sto sam dao pare za ovu igru vec sad a jucer je uzeo ...nek se neko javi ...prodajem :@@@@@@@@@@@@

ShadowWLordD
14 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
Laxx kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Nek se gone u 3 pi*ke materine i EA i BiOware i svi ...ovo ni jedan mmo nije napravija dosad ... zalim sto sam dao pare za ovu igru vec sad a jucer je uzeo ...nek se neko javi ...prodajem :@@@@@@@@@@@@

Koji si ti to MMO igra?
Igram MMO-e od 2000. i svaki pay2play MMO od onda me trazia da vezem nekakvo placanje.

Posto oko 2000. nisam ima karticu koristia sam credit card number generatore na raznim site-ovima

Ali tamo oko izlaska WoW-a sam ima karticu koju sam veza uz pretplatu cim sam kupia igru,isti slucaj je bia s Warhammer Online-om,Aion-om,Age of Conan i Riftom.Tako da stvarno neznam o cemu pricas.

15 godina
neaktivan

!!lol take a chill pill m8!! {#}

16 godina
neaktivan

To je bezveze da bi uopče mogao počet igrat moraš ostavljat karticu to znači kad kod nas službeno dođe morat češ uz igru kupit odma i game card ili češ i u tom slučaju morat vezat za karticu nadam se da ne. Jer se neko sječa kak je bilo kod wow-a kad je izašao?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Allax kaže...

To je bezveze da bi uopče mogao počet igrat moraš ostavljat karticu to znači kad kod nas službeno dođe morat češ uz igru kupit odma i game card ili češ i u tom slučaju morat vezat za karticu nadam se da ne. Jer se neko sječa kak je bilo kod wow-a kad je izašao?

Dude....2 posts up

Evo ponovit cu,DA i za WoW se trebala vezat kartica ili game time card kad se otvori novi acc s 30 free dana.

I to je bio slucaj s svim "pay to play" do dana danasnjeg.Sta ne znaci da ti nemozes otkazat pretplatu odma nakon vezivanja kartice i igrat normalno tih 30 dana.

17 godina
neaktivan
Allax kaže...

Odmah si mogao igrat besplatnih 30 dana. Nakon toga ili kupi bon ili stavi kreditnu karticu.

Uostalom, tako je i dan danas. Možeš "cancel subscription" i koristit bonove ako to želiš.

14 godina
neaktivan
Creative kaže...
Allax kaže...

Odmah si mogao igrat besplatnih 30 dana. Nakon toga ili kupi bon ili stavi kreditnu karticu.

Uostalom, tako je i dan danas. Možeš "cancel subscription" i koristit bonove ako to želiš.

Znači prijavim se i onda cancelam  ?

ShadowWLordD
16 godina
neaktivan

prodajem Star Wars: The Old Republic cd keyeve i 60gamecards.

cd key:300kn

60 dana gamecard: 160kn

info: msn orien83@hotmail.com

mob: 095 828 8472

0 0 hvala 0
14 godina
MasterOdisasteR kaže...
Creative kaže...
Allax kaže...

Znači prijavim se i onda cancelam  ?

Možeš prijaviti karticu tek tolko da vide da imaš nešto s čim možeš plaćat pretplatu i nakon toga ju cancellaš. Tako sam i ja napravio i nemam nikakvih problema.

Paragon
16 godina
neaktivan

A zašto to prodaješ ako smijem znati??

So say We All
14 godina
neaktivan
Creative kaže...
Allax kaže...

Gle mozes ti meni thumb down koliko god hoces,jako dobro znam kako je bilo s WoW-om jer ga igram od bete.

Kad sam account radia kupia sam box edition ukuca key s one knjizice napravia account,te posli toga da bi aktivira account mora sam ili vezat game card ili kreditnu karticu.

Ja sam veza ocevu karticu i odma iza cancelira subscription,account mi je bia aktivan 30 dana,nakon cega sam kupia game card u Algoritma te produzia pretplatu 2 miseca. itd. itd.

Ista stvar mi je bila kod Warhammer Online-a,Age of Conan-a,Aion-a itd.

Dakle taj zahtjev za postavljanjem pretplate nije nista cudno ni neuobicajeno za jedan pay to play MMO,nakon postavljanja slobodno je mozes cancelirat jer karticu ti nece opteretit do isteka tekuceg game time-a ,e sad ako ti istina ne pase slobodno thumb down dok ti palac ne otpadne

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 15:40 (Ashelor).
14 godina
neaktivan

Mi može netko reć na kojim serverima se igra (hrvati) i dal ko ima klan koj prima noobove kao što sam ja?

Battlefield 3 - HRUint08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unit08 kaže...

Mi može netko reć na kojim serverima se igra (hrvati) i dal ko ima klan koj prima noobove kao što sam ja?

Imaš na PvP serveru The Ravager i primaju naabove 18+,klan Cro Rebeles {#}

14 godina
neaktivan

Dobro je to 18+, još da pitam koja je razlika ako je server "normalan", pvp, pve...

Znam za što su kratice al dal postoji razlika u settingu server, pa ako može ko objasnit?

Battlefield 3 - HRUint08
16 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

Dobro je to 18+, još da pitam koja je razlika ako je server "normalan", pvp, pve...

Znam za što su kratice al dal postoji razlika u settingu server, pa ako može ko objasnit?

Na PVP serveru kad god sretnes nekoga iz suprotne frakcije (Republic i Empire) mozes ga napast,bez da ga prije toga pitas za duel.

14 godina
neaktivan

aa

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:30 (Zulaa).
14 godina
neaktivan

Imal se igra gdje u sarajevu uzeti u box verziji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:28 (Zulaa).
16 godina

da li je netko kupovao preko ovog lika orena?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bilo je kod nas u infomarka, al se sve rasprodalo... dolazi opet 4.1.

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako netko u Zagrebu želi kupiti standard edition (box), nek se javi na PM.

(350kn, samo jedan primjerak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sada MMO s najbrže rastućom bazom igrača i community-jem {#}

SW FTW! {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: