Mislim da je to o nepismenosti meni namjenjeno. No isto tako mislim da u gramatici nisu racunali na Klingon(c)e. Uglavnom, nisam nasao plural koji bi dodao "ci", pali su mi na pamet Iranci, no u jednini je Iranac tako da je tu opet vec bio c u igri. Nisam ni tvrdio da sam pismen. Za vrijeme mojeg (naseg?) skolovanja se gramatika mjenjala kako se mjenjalo raspolozenje onoga tko je sjedio u glavnoj fotelji u drzavi. Tako da definitivno ne znam koja gramatika je na kraju ispravna.
Ja jos uvijek ne znam sto da mislim o igri, naruciti ili ne, game.co.uk ima gold verziju, tj. ono sto bi trebalo biti CE za EU, kosta 30 funti preorder. Najvise me brine taj PvP. Sve je to lijepo, ali zasto bi itko igrao sa fakcijom koja prakticki ne moze u veci dio igre. Koliko sam procitao, za sada cak nece moci biti ni raidova na starbase-ove tako da ce jedino sto mogu raditi biti gankanje u tim PvP sektorima. Samo sto je pitanje tko ce biti ganker. Vrlo lako bi se moglo desiti da ce federacijske flote tamo uletati i razlupati onih par klingona koji cekaju da se netko pojavi nego da ce copor BoP-ova zdrmati zalutalog federalca. Bilo bi mi draze da je ostalo kako je davnih dana (prije nego je to Cryptic preuzeo) da ce samo federacija biti igriva. Ovako bi moglo ispasti ni vrit ni mimo.
Jel' taj filmic sa Mirandom i 3 BoP-a nesto od beta testera ili trailer? Ako je trailer onda je mozda samo tako napumpan da izgleda zesce, kao i ostali traileri. Kada sam prve filmice borbe sa brodovima vidio mislio sam da gledam krivu igru. Prvo mi je na pamet pao Starfleet Command ripoff.
Izgleda da ću samo radi ovoga novi komp nabaviti , mislim da ovaj na kojem radim trenutno sigurno ne bi mogo šljakat igru...osim laptopa (a njega mogu puknut na lcd tv
), al na njemu pak stari stalno radi... Al nemogu vjerovat to šta su napravili, mislim, sad sam jadan, ne znam za koga bi igral, uz ljude, klingonci su mi najbolja rasa u STu i sad oni stave da su u ratu međusobno, a ja ne znam za koga da se opredjelim, stvarno ne znam. Što se tiče trailera, svi izgledaju odlično. Malo još informacija pričekat, pa vidit kak će se to popeglat i fino deri...
Pa nema puno dileme oko strane, nazalost. Ja sam mislio sa odabrati Klingone, ali kako stvari izgledaju onda cu uglavnom moci vrtiti prste cekajuci da se netko pojavi. Ako hoces imati i opciju istrazivanja, planeta i svemira nemas neku dilemu. Federacija, samo oni to mogu raditi.