Kuzis ekipa je podudlala kitu sa head startom jer nisu mogli igrat trilla, ceka danas do 19h da igra i idalje u 20h ne moze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok za aktivirat de lux ili bilo sta drugo osim srece da upadnete (idalje je dole, prodje prvi korak i onda faila) trebate imat gamecard ili kreditnu karticu, kontam da ce se kartica automatski naplatit kada istekne 30 dana koji su free pa pazite na to. Toliko da se zna.
ako aktiviraš "subscription" naravno da će ti se samo naplatiti kada istekne mjesec pretplate. Ako ideš na gamecard onda si ga kupio negdje drugdje i ovdije ga možeš aktivirati.
Inače, direct2drive mi nisu automatski poslali ključ na mejl, već ga mogu podići sa njihove stranice (unutar svog accounta). Ja čekam dok me ne puste u igru, tek tad ću aktivirati.
EDIT: hmm.. Unable to authenticate. Nakon toga idem ipak izvući svoj ključ i gle čuda: startrek online traži da se pretplatim (svinje pokvarene).
Upišem svoje podatke (i razmišljam da canceliram pretplatu jednom kada mi prođe proces s ključem) i gle čuda br.2 "The Subscription service is temporarily down, please try again at a later time."
Pretpostavljam da je server napravio ritualni sepuku.
EDIT2: Ipak mi klijent prolazi (barem do patcha).. valjda su serveri zagušeni.
Ja vam preporucam svima da sacekate najmanje do sutra unosenje Retail keya, da se ne zahebajete bezveze sada
a i moze vam se key zblokati ako se srusi stranica u pola procesa unosenja (tako su rekli likovi koji su igrali Champions online)
Hmm, veli mi da me nemre Authenticate kada pokušam ući u igru (nisam aktivirao Retail). Sad je'l ne mogu dok ne upucam retail (iako su rekli da će biti grace period par dana), ili su jednostavno serveri zagušeni?
EDIT: Ah, sad prolazi, bar do patch-a.
jel mi može pls netko reći šta je to uopće gamecard? otprilike mislim da znam ali ako može netko malo opširnije mi objasniti. Hvala (sad znate odakle mi nick) :)))))
Ok za aktivirat de lux ili bilo sta drugo osim srece da upadnete (idalje je dole, prodje prvi korak i onda faila) trebate imat gamecard ili kreditnu karticu, kontam da ce se kartica automatski naplatit kada istekne 30 dana koji su free pa pazite na to. Toliko da se zna.
ako aktiviraš "subscription" naravno da će ti se samo naplatiti kada istekne mjesec pretplate. Ako ideš na gamecard onda si ga kupio negdje drugdje i ovdije ga možeš aktivirati.
Inače, direct2drive mi nisu automatski poslali ključ na mejl, već ga mogu podići sa njihove stranice (unutar svog accounta). Ja čekam dok me ne puste u igru, tek tad ću aktivirati.
Ako nam kažu da više ne možemo unutra, moglo bi nam se desiti da nam obrišu likove, ili?
jel mi može pls netko reći šta je to uopće gamecard? otprilike mislim da znam ali ako može netko malo opširnije mi objasniti. Hvala (sad znate odakle mi nick) :)))))
To je ko prepaid kartica za mobitel. Sastružeš, i nađeš na njoj kod, s kojim produžiš pretplatu.
Ako nam kažu da više ne možemo unutra, moglo bi nam se desiti da nam obrišu likove, ili?
To je ko prepaid kartica za mobitel. Sastružeš, i nađeš na njoj kod, s kojim produžiš pretplatu.
hhmm ja sam iz Slavonskog Broda, ovdje ima jedna jedina trgovina PC igram i to dva sa dva kvadrata, đe da ja kupujem te gamecardove, jbt baš živim bogu iza nogu
hhmm ja sam iz Slavonskog Broda, ovdje ima jedna jedina trgovina PC igram i to dva sa dva kvadrata, đe da ja kupujem te gamecardove, jbt baš živim bogu iza nogu
Ako imaš kreditnu karticu (Mastercard) najbolje da aktiviraš paypal. Više-manje svi (američke web stranice) koji prodaju gamecardove prihvaćaju plaćanje Paypalom.
Ti si siguran jer si informaciju dao samo jednom, a naplata ti sjeda na mastercard. Ne ovisiš o domaćim krvožednim nabijačima cijena i plaćaš onoliko koliko to stvarno košta.
@TomoR: ne, ne brišu ti lik. Lik ostaje gore. Samo se nećeš moći ulogirati kada onesposobe sve head-startere
@TomoR: ne, ne brišu ti lik. Lik ostaje gore. Samo se nećeš moći ulogirati kada onesposobe sve head-startere
Nemoj se ljutit, ali može pisani dokaz? Tj. neki link od Cryptica?
Saberite se, djeco. Nema nikakvog govora o brisanju likova, padanju servera ili slicnim piz...jama. Crypticu pretty much zivot ovisi o prvih mjesec dana STO-a... tu ce se vecina ekipe ili zapaliti ili ih odhebati. To je kriticni period za svaki MMO.
Veceras je sve proslo besprijekorno. Tocno u 7 na Direct2Driveu su otkljucali retail keyeve, svoj jos nisam aktivirao jer cu maksimalno iskoristavat grace period koliko ga produze za pre-order key. Probao se i maloprije logirat, sve ide besprijekorno, brzo, nema laga.
Da ne bude toliko pohvala: jel netko uspio zavrsiti Neutral Diplomacy misiju? Onu sa Naomi Wildman na K7, prvo treba pricati sa commanderima po bazi, pa onda otici u War Zone i tamo razvaljivat Borgove - prvo skenirat comm nodeove, pa onda rasturiti repair hubove. E, pa kad razvalimo sva 4 huba, sve se resetira i desno kod misija pise Encryption Error, i opet ispocetka. Nakon par pokusaja, uvijek ista stvar i nije se nikako mogla zavrsiti...
15$? Pa to je, šta, oko 75 kn? Onda se isplati...
Server danas citavo vecer radi savršeno. Nikakvih problema sa upadom, lagom ili nedaj boze rusenjem servera nisam imao. Sto se tice aktiviranja koda i to sam napravio oko 22:30. Pisalo da je dole ja samo roko refresh i prošlo.
Server danas citavo vecer radi savršeno. Nikakvih problema sa upadom, lagom ili nedaj boze rusenjem servera nisam imao. Sto se tice aktiviranja koda i to sam napravio oko 22:30. Pisalo da je dole ja samo roko refresh i prošlo.
Da, na server se niti ja ne mogu požalit, sve radi odlično. Svaka im čast na ovome. Samo da se ne pokvari...
Nece se pokvariti, na login screenu pisu da ce za vikend jos pojacati kapacitete servera.
@TomoR: Link, ali moras malo citati.
Meni nije tako , da bi aktivirao retail verziju treba se odma uplatit jos min 30 dana prelplate, a kasnije se automatski naplacuje kad istekne, znaci iduca pretplata u 3 mjesecu, nisam nigdi nasao mogucnost preskocit ovaj korak.
Ja sam tako aktivira deluxe verziju sa direct2dirve.com.
Zeznuo sam se Cryptic Studios mi je skinuo 1$ samo radi provjere paypal racuna, znaci nemora se odma pretplatiti dalje ali se mora imati kreditna ili gamecard.
Ispricavam se na dezinformacijama.
Arklenium fleet vazna obavijest: ne prodajte hypo sprejeve i ground shield rechargeve!
Trebaju nam za otkljucati crafting Tier II (Mk IV i VI) opreme u Memory Alpha. Trenutno, jedini nacin otkljucavanja je upgradeanje low-level opreme kod Commander Romaine u glavnoj prostoriji Memory Alphe.
Ovo je najbolje isfurati kroz okvire flote - svi skupimo sve nase sprejeve i rechargeve, nesto onih obicnih, crvenih Data Sample dropova i samo 1 od nas (Fleet Crafter) pocne craftati, kako bi lakse mogao otkljucati Tier II, a kasnije i Tier III. Naravno, otkljucati se moze i craftanje upotrebljivih itema (Uncommon i Rare, tj. zelenih i plavih), iako je puno jeftinije sa sprejevima i rechrg. jer najmanje kostaju.
Predlazem da sve Data Sampleove i sprejeve/charg. ubacimo u fleet banku, te tako a) oslobadjamo inventory i b) lakse omogucimo fleet crafteru da uzme resurse.
Arklenium Fleet Over & Out.
Arklenium fleet vazna obavijest: ne prodajte hypo sprejeve i ground shield rechargeve!
Trebaju nam za otkljucati crafting Tier II (Mk IV i VI) opreme u Memory Alpha. Trenutno, jedini nacin otkljucavanja je upgradeanje low-level opreme kod Commander Romaine u glavnoj prostoriji Memory Alphe.
Ovo je najbolje isfurati kroz okvire flote - svi skupimo sve nase sprejeve i rechargeve, nesto onih obicnih, crvenih Data Sample dropova i samo 1 od nas (Fleet Crafter) pocne craftati, kako bi lakse mogao otkljucati Tier II, a kasnije i Tier III. Naravno, otkljucati se moze i craftanje upotrebljivih itema (Uncommon i Rare, tj. zelenih i plavih), iako je puno jeftinije sa sprejevima i rechrg. jer najmanje kostaju.
Predlazem da sve Data Sampleove i sprejeve/charg. ubacimo u fleet banku, te tako a) oslobadjamo inventory i b) lakse omogucimo fleet crafteru da uzme resurse.
Arklenium Fleet Over & Out.
Neće biti dovoljno Hypo Sprejevi i Shield Recharge; koji trebaju biti srednji, btw (s obzirom da treba potrošiti određeni broj crvenih i plavih stvari iz anomalija, ako si dobro pogledao tablicu). Ja inače imam oko 20-ak bio sampleova, i još podosta ovih (svjetlo)plavih (ne mogu sada provjeriti od tu). Također čuvajte ove obične rifle, beam weapone itd; tj. ove koji se mogu iskoristiti za upgrade u Memory Alpha.
Ako hoćete, ja mogu biti glavni pregovarač u "Memory Alpha".
Eh, i ako sam dobro čitao onaj post, anomalije mogu čučati i u banci, a Romaine ih pokupi i od tamo (da li vrijedi za ostale iteme, ne znam)
Ja vam dam sve samplove koje imam, a imam ih podosta, i onih gluposti šta vendori prodaju flotini, pun k toga mi dropa stalno
Moze, ako Romainka automatski skuplja iz banke, jos bolje. Izgleda da fkt nije dovoljno samo craftati ove basic iteme koji kostaju samo crvene sampleove, nego i nesto sa svjetlo plavim. Samo, koliko sam vidio, crafting ne podize lvl loota (npr. Mk III -> Mk IV), nego samo kvalitetu: common -> uncommon -> rare.
Treba jos pratiti forume i kako to funkcionira ingame. Najbolje da krenemo sa sprejevima/chargeovima i MkI pljucama/shieldovima.
nisam siguran da automatski bere stvari iz fleet-banke, eventualno iz tvoje vlastite. ali toliko je još nepoznanica u cijelom crafting sistemu da nema druge nego experimentirati.
Ja vam dam sve samplove koje imam, a imam ih podosta, i onih gluposti šta vendori prodaju flotini, pun k toga mi dropa stalno
Ako ti ne treba, baci sve u fleet banku.
Moze, ako Romainka automatski skuplja iz banke, jos bolje. Izgleda da fkt nije dovoljno samo craftati ove basic iteme koji kostaju samo crvene sampleove, nego i nesto sa svjetlo plavim. Samo, koliko sam vidio, crafting ne podize lvl loota (npr. Mk III -> Mk IV), nego samo kvalitetu: common -> uncommon -> rare.
Treba jos pratiti forume i kako to funkcionira ingame. Najbolje da krenemo sa sprejevima/chargeovima i MkI pljucama/shieldovima.
Ako sam ja dobro shvatio, potrebno je dilati kod nje da uopće otključa idućeg lika koji daje jaču opremu (tj. za viši Tier).
nisam siguran da automatski bere stvari iz fleet-banke, eventualno iz tvoje vlastite. ali toliko je još nepoznanica u cijelom crafting sistemu da nema druge nego experimentirati.
Nisam ni mislio da može iz Fleet banke, već ide samo iz "vlastite" banke.
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=97457
Čovjek update-a i tablicu:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao8VsgbE898udFk4c1V1MHdXTDlXaFVqbml2V1NfU0E&hl=en
Popis itema i boja:
There are six grades of data samples(the anomalies from space/ground), each grade being a different colour , each grade has a physical, energy and technological
Energy:
1 - Radiation Sample (pinky red)
2 - Antimatter Sample (light blue)
3 - Tetryon Particle (light green)
4 - Methogenic Particle (purply blue)
5 - Tachyon Wave Signature ( funky yellow)
6 - Chronometric Wave Signature (i do not know yet.)
Physical:
1 - Mineral Sample (pinky red)
2 - Biological Sample (light blue)
3 - Plasma Sample (light green)
4 - DNA Sequence (purply blue)
5 - Exobiological Data ( funky yellow)
6 - Unidentified Sample (i do not know yet.)
Technological:
1 - Alien Artefact (pinky red)
2 - Unknown Alloy (light blue)
3 - Encoded Data (light green)
4 - Genetic Sequencer (purply blue)
5 - Photonic Technology ( funky yellow)
6 - Technical Schematic (i do not know yet.)
Meni su počeli padati već i svjetlozeleni.
Pretpostavljam da ne mogu pogledati svoj inventar na startrekonline.com?
Upravo citam isti taj thread, TomoR :)
Izgleda da nema nis od spammanja sprejeva/rechrg. Treba potrosit i malo svjetlo plavih plocica.
Svejedno, prijedlog za zajednicko skupljanje stuffa u floti i davanje samo 1 crafteru i dalje stoji. Puno brze cemo otkljucati good stuff.
Koga mogu kontaktirat da se pridruzim vasem fleetu?
Koga mogu kontaktirat da se pridruzim vasem fleetu?
Potrazi ingame - Necto@Necto ili Kalidor@Lord_Calidor.
Dobrodosao.
ma tko je rekao da je u europi release date 5. veljače? evo danas u Algoritmu u prodaji 349,00
Upravo citam isti taj thread, TomoR :)
Izgleda da nema nis od spammanja sprejeva/rechrg. Treba potrosit i malo svjetlo plavih plocica.
Svejedno, prijedlog za zajednicko skupljanje stuffa u floti i davanje samo 1 crafteru i dalje stoji. Puno brze cemo otkljucati good stuff.
Jel ja mogu onda koristiti te craftane iteme, iako ih ja nisam craftal? Ak je tak, dam onda sve, da si oslobodim inventorij.
Ask not what your fleet can do for you, but what you can do for your fleet. :)
Evo cega ja imam:
Uf, jes' bogat