Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 869.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
12 godina
Star Citizen

Šuška se da će s 3.0 "Early Access" muljažom izaći i novi ToS, potencijalno usmjeren na ukidanje mogućnosti refunda. Može ili ne mora bit istina, ali ako je - tko želi refund sad bi moglo bit zadnje vrijeme da ga se zatraži.

Nije mi do 30$, nego su mi se CR / CIG počeli gadit. Nemam ništa protiv jadne ekipe koja radi svoj posao, no menadžment...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Star Citizen
Moloch kaže...

Šuška se da će s 3.0 "Early Access" muljažom izaći i novi ToS, potencijalno usmjeren na ukidanje mogućnosti refunda. Može ili ne mora bit istina, ali ako je - tko želi refund sad bi moglo bit zadnje vrijeme da ga se zatraži.

Nije mi do 30$, nego su mi se CR / CIG počeli gadit. Nemam ništa protiv jadne ekipe koja radi svoj posao, no menadžment...

Ma sto vise govorit, lopovi ko lopovi.  Samo me zanima zasto gaming stranice ne prenose takve novosti... nego samo reklamiraju igru.

16 godina
neaktivan
Star Citizen

ako zele distribuirati igru u EU,mora bit omogucen refund.

Mogu oni ToSat koliko oce.

Uostalom takav potez bi samo pokazao da je refund veci nego koliko se smatra

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Star Citizen

The fight over Star Citizen’s production delay is getting dirty

https://www.polygon.com/2017/9/15/16308452/star-citizen-scam-hoax-45000-dollar-refund

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen
Nope.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 0:14 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

i da 3.0 bude sve sto su najavili pa i vise,sta onda? Nije napravljeno ni 20% od igre.Ista se ne ocekuje min. 2 godine + 1 godinu za poliranje bugova

usotalom, ako igra jednog bude ono sto oni govore, onda nitko nece imati nista protiv dati dodatnih 100-200 kn sta su "ustedjeli" kupujuci alpha-u.

Ovo za gotovu igru apsolutno se slažem, nije early access za svakoga i nitko nikoga ne tjera u to..  osobno mi nije žao što sam od početka u procesu jer mi je super to što rade :) 

Ali ako 3.0 bude to što je najavljeno onda je to itekako veliki korak za SC.

To je onda kompletan temelj mehanika i sustava kojeg se dalje nadograđuje sadržajem i to onda ide puno brže (a kvalitetnih artista bogu hvala imaju na bacanje).

Također uz 3.0 napokon dolazi Delta Patcher koji omogućuje patchiranje na nivou pojedinačnih datoteka i kroz to puno veću frekvenciju patcheva (čim se otkloni neki bug teoretski ga mogu pustiti kao patch od par MB), što pak vodi do čestog izbacivanja novih sadržaja i redovitog peglanja bugova.

Po sadržaju 3.0 je najveći patch do sada i trebao bi pokazati potencijal igre u punom svjetlu (dovoljno raznovrsnog sadržaja..), kao i napokon omogućiti aktivno 'igranje igre' sa log off - log on mehanikom i nastavljanjem od kud smo stali.

Ovo oko širenja lažnih vijesti samo da se ocrni CIG i Roberts je zbilja malo previše čak i od dežurnih hatera (D.SMart i ekipa oko njega..) - a u današnje vrijeme se internet portali itekako pale na 'click-bait' naslove pa je lako napravit sranje bez obzira je li nešto istina ili ne.

Da se moglo drugačije voditi projekt - moglo se, neke stvari nisu imale dobar redosljed i neke stvari su već mogle biti gotove ili bar bliže završetku, no ne može se poreči da je ekipa iz CIGa napravila lavovski posao i da SC polako poprima oblik (sve teorije wapourvare-a i scama nakon patcha 3.0 padaju u vodu..).

Vidimo se u 3.0+ jednog dana... ;) 

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Ja se toplo nadam 3.0 do kraja godine. Neću bit cjepidlaka pa tražiti da poštuju dok za rujan.
Nope.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Ja se toplo nadam 3.0 do kraja godine. Neću bit cjepidlaka pa tražiti da poštuju dok za rujan.

Haha..  isto i ja ;) 

Lijep pozdrav ;)
10 godina
protjeran

O cemu ti pricas? To pises samo da na neki nacin zadovoljis svoj mozak?

Sirenje laznih vijesti da se ocrni CIG i Robert je malo previse? Ma daj... kao prvo Robert je CIG, sve ide preko njega, a kao drugo imas stranicu na kojoj ti pisu sva obecanja sto nisu ispunili, ali jbga necu pisat jer je tebi to malo previse?

Hoce li kad dode 3.0 ukinuti prodaju brodova i ostalih cuda jer to je ipak no p2w! Iako mnogi ne shvacaju sto znaci p2w.

p2w je kada lik placa $ da bi imao prednost nad drugim igracima! Sada, ako lik kupi brod od 5 000$, a tebi koji nisi dao nikakve $ jer je kao "nije p2w" tebi ce trebat recimo 4-5 godina da dodes do toga broda, a kad dodes do toga broda, ovaj je imao 4-5 godina uzivanja ubijajuci sve pred sobom, profitirao XX puta od tebe i vec ima duplo bolji brod, i onda dodu djeca i kazu pa nije p2w vidis da se u igri taj brod moze dobiti bez da potrosis $, DA, istina, ali nakon 4-5 godina igranja!

Ceka se 3.0 pa ce se cekat 4.0, pa 5.0 itd itd itd itd itd itd itd itd itd (ne, nije copy paste :p)

I da dode 20.0 sto onda? Evo doce 3.0 pitaj boga kada neka dode i danas samo da vidim sto ce to novo biti i onda ako pogledas, a neces pogledati jer srce govori jedno, a mozak drugo sto je u tome 3.0, a koliko je jos stvari ostalo za ubacit? Izracunaj sve to pa gledaj do koje ce godine izaci igra, ali dok izade prikupit ce on jos love od ljudi, dodati nova cuda poput fpsa, trka, webcam motion itd. Umjesto da trke i fps budu u samoj igru on je izbacio kao 2 dodatne igre samo da kupuje vrijeme nista drugo, a dobro i lovu ako cemo istinu jer ipak tko je vidio game studio bez najmanje 10 custom izradenih kipova, slika, stolova, stolica u svakoj prostoriji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 17:52 (Kresimir4).
16 godina
neaktivan

Lavovski posao?....ovo?

Dodje mi da prodam cili steam account skupa sa kompom i da se nikad ne vratim gamingu kad cujem da je SC napravi lavovski posao...

Di ovo ide u pm....

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 8:28 (Abomb).
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Vec su na 3.0, a sve jos nije niti blizu kraja

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran

I will need to verify you as the owner of the account. Please could you provide me as many of the following details as possible:

Login ID.
Handle ID.
Date of Birth.
Last known Email address associated with account.
A rough idea of a name and date of a pledge that was made.
First line of billing address.
Country and City of origin the account was created in.
A rough estimate of the total spend on the account

Also, we'd like to ask you to provide a photo of an official ID (driver's license, passport, etc. - please know we can NOT use Military ID per government restrictions). Feel free to take that and attach it to this email so we can properly authenticate your access.

Sada neka mi netko rece da ovo nije glupa kompanija....  Ako sam ukrao neciji account sto cu raditi refund ako ce taj refund ici nazad na karticu s koje je kupljena igra?  Isto tako pitaju me podatke za koje svaki LOPOV koji ima ID i PASS moze viditi na accountu.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ova tema me počinje sve više zabavljati...  

Prije koju godinu me živciralo to hejtanje i negativa ali sada više ni najmanje.. zanima me sljedeće pljuvanje što sve po vama neće valajti kad izađe 3.0 pa zatim dalje..  

Taman da naprave najbolju space igru ikada vi ćete nači načina da pljujete po njoj - vjerojatno samo ne volite taj žanr ili nemate strpljenja za early access, ili pak u ovom projektu vidite idealnu metu za istresti frustracije koje nakupljate u sebi.. 

(kao i onaj luđak Smart..)

Bolje je da aktivno sudjelujem na CIG forumu, tamo se bar vode konstruktivne rasprave o samoj igri a ne samo sercuckanje i drobljenje kao tu već od samog početka praktički.

Prije godinu, dvije dana se još govorilo da se radi o scamu i vapourware-u no ajde, sad kad ima vani contenta onda to pada u vodu.. mora se smisliti po čemu sad pljuvat, sad je pak predugačak razvoj, kad i to završi onda će opet biti neki razlog za pljuckanje.. strašno.. 

Tužno i žalosno da hejteri i ljudi koji ne shvačaju projekt dominiraju ovom temom umjesto da se veselimo svim avanturama koje nas čekaju u bespućima svemira i komentiramo sve dobro na čemu se radi iz mjeseca u mjesec.

Konstruktivna kritika je jedno, a zaluđeno hejtanje nešto sasvim drugo (ako CIG do sada nije napravio lavovski posao navedite mi bar jedan naslov, osim ED, koji ima planetoide u realnoj veličini sa svim tim detaljima u engineu koji su preradili da se sve to omogući - Elite nije toliko detaljan i u izradi je bio ukupno duže nego SC tako da on koji mu je najbliže i nije direktna usporedba).

Ne želim ni početi o tim vašim p2w teorijama jer SC definitivno nije p2w - badava netko uzme ogroman brod kad mu za upravljanje njim treba još 10tak članova posade, da ne govorim da je upkeep takvih mrcina jako velik i takvi brodovi su za gilde a ne za pojedince. Također, zašto bi se ja u svom fighteru ili cargo hauleru osjećao manje bitnim od nekoga u velikoj krstarici? Pa cilj SC-a je raznovrsnost uloga i svatko teži nečem drugom. Mene zanima recimo rudarenje ili trgovima i ulagat ću u te brodove koliko god mali/veliki bili..  smuggler u malom brzom brodu igra svoju ulogu i lako pobjegne velikim krstaricama, cargo hauler u svom brodu prevozi teret i treba plaćenike u malim figterima oko sebe za zaštitu itd. itd. 

Da, sve će se brodove moći kupiti u igri i u tome i jest čar igranja ovakvih igara - osjećaj napretka kroz igru..  nikad mi nije jasna ekipa u WoWu (ili bilo kom drugom MMOu) koja plati za max lvl lika sa svom opremom - pa što ćeš onda igrati ako si sve već kupio na početku?!?

Ali badava se ja trudim objasniti kad ovdje ljudi jednostavno ne žele shvatiti - da, SC je p2w i nitko tko nije uložio barem 1000$ u igru neće imat gušta igrati... 

Ljudi, učlanite se na stranice od Derek Smarta i tamo uživajte u hejtanju SC-a, CIG-a i svega vezanog uz to - ludilo će vam biti!  

Možete čak osnovati neki klub koji potiče ljude na refund i bojkot igre  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Došli smo do toga da je i Dadi puna kapa...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Super mi je kak Dado objasnjava da igra nine p2w, iako nemamo pojma kako ce to sve na kraju izgledat.

Samo da ponovim jedno pitanje:

Kako bi nazvali MMO u kojem treba XY sati grinda za max gear, a isti takav gear se moze kupiti pravim novcima u 10 sekundi?

p2w, kaj ne?

4 0 hvala 0
10 godina
HAL kaže...
Super mi je kak Dado objasnjava da igra nine p2w, iako nemamo pojma kako ce to sve na kraju izgledat.

Kako bi nazvali MMO u kojem treba XY sati grinda za max gear, a isti takav gear se moze kupiti pravim novcima u 10 sekundi?

p2w, kaj ne?

Kod takvih microtransakcija jedino skinovi i takva sranja nisu p2w dok sve ostalo...

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
10 godina
protjeran
HAL kaže...

p2w, kaj ne?

Cekam dada da odgovori :)

17 godina
neaktivan
Pa o tome pricam cijelo vrijeme. Ekipa kupuje brodove, da li su ti brodovi samo cool skin za neke pocetne brodove koje dobijes odmah u startu igre ili imaju prednost u brzini, naoruzanju, armoru/shieldu, itd.?

Ako brodovi koji se sada prodaju imaju realnu prednost, vec vidim elite organizacije/guildove loji ti nece dat zivjet doslovno...
8 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Ova tema me počinje sve više zabavljati...  

Prije koju godinu me živciralo to hejtanje i negativa ali sada više ni najmanje.. zanima me sljedeće pljuvanje što sve po vama neće valajti kad izađe 3.0 pa zatim dalje..  

Taman da naprave najbolju space igru ikada vi ćete nači načina da pljujete po njoj - vjerojatno samo ne volite taj žanr ili nemate strpljenja za early access, ili pak u ovom projektu vidite idealnu metu za istresti frustracije koje nakupljate u sebi.. 

(kao i onaj luđak Smart..)

Bolje je da aktivno sudjelujem na CIG forumu, tamo se bar vode konstruktivne rasprave o samoj igri a ne samo sercuckanje i drobljenje kao tu već od samog početka praktički.

Prije godinu, dvije dana se još govorilo da se radi o scamu i vapourware-u no ajde, sad kad ima vani contenta onda to pada u vodu.. mora se smisliti po čemu sad pljuvat, sad je pak predugačak razvoj, kad i to završi onda će opet biti neki razlog za pljuckanje.. strašno.. 

Tužno i žalosno da hejteri i ljudi koji ne shvačaju projekt dominiraju ovom temom umjesto da se veselimo svim avanturama koje nas čekaju u bespućima svemira i komentiramo sve dobro na čemu se radi iz mjeseca u mjesec.

Konstruktivna kritika je jedno, a zaluđeno hejtanje nešto sasvim drugo (ako CIG do sada nije napravio lavovski posao navedite mi bar jedan naslov, osim ED, koji ima planetoide u realnoj veličini sa svim tim detaljima u engineu koji su preradili da se sve to omogući - Elite nije toliko detaljan i u izradi je bio ukupno duže nego SC tako da on koji mu je najbliže i nije direktna usporedba).

Ne želim ni početi o tim vašim p2w teorijama jer SC definitivno nije p2w - badava netko uzme ogroman brod kad mu za upravljanje njim treba još 10tak članova posade, da ne govorim da je upkeep takvih mrcina jako velik i takvi brodovi su za gilde a ne za pojedince. Također, zašto bi se ja u svom fighteru ili cargo hauleru osjećao manje bitnim od nekoga u velikoj krstarici? Pa cilj SC-a je raznovrsnost uloga i svatko teži nečem drugom. Mene zanima recimo rudarenje ili trgovima i ulagat ću u te brodove koliko god mali/veliki bili..  smuggler u malom brzom brodu igra svoju ulogu i lako pobjegne velikim krstaricama, cargo hauler u svom brodu prevozi teret i treba plaćenike u malim figterima oko sebe za zaštitu itd. itd. 

Da, sve će se brodove moći kupiti u igri i u tome i jest čar igranja ovakvih igara - osjećaj napretka kroz igru..  nikad mi nije jasna ekipa u WoWu (ili bilo kom drugom MMOu) koja plati za max lvl lika sa svom opremom - pa što ćeš onda igrati ako si sve već kupio na početku?!?

Ali badava se ja trudim objasniti kad ovdje ljudi jednostavno ne žele shvatiti - da, SC je p2w i nitko tko nije uložio barem 1000$ u igru neće imat gušta igrati... 

Ljudi, učlanite se na stranice od Derek Smarta i tamo uživajte u hejtanju SC-a, CIG-a i svega vezanog uz to - ludilo će vam biti!  

Možete čak osnovati neki klub koji potiče ljude na refund i bojkot igre  

Ulupao si novce kao backer, a jedino što ćeš "igrati" od SCa je kvalitetno diskutiranje na službenom forumu. Čestitam. 

10 godina
protjeran
HAL kaže...
Ako brodovi koji se sada prodaju imaju realnu prednost, vec vidim elite organizacije/guildove loji ti nece dat zivjet doslovno...

Pa to se znalo od prvog dana, ali ljudi su racunali da je to samo za kickstarter da se nabavi lova za izgradnju igre, a ne da ce kasnije na svojoj stranici prodavat brodove.

16 godina
Star Citizen

Pa u svakoj igri je tako, ako misliš da sam možeš nešto...varaš se.

Prvi put kada naletiš na neku grupu koja igra u klanu ili kako god to nazvali ode sve u papar.

Tako da jedino u nekoj velikoj organizaciji imaš šanse za kompetitivno igranje, a mislim da to i je smisao ove dotične igre.

Kasnije kada ojačaš i stekneš reputaciju, naravno pod uslovom da imaš i skila....e onda možeš probati sam nešto, premda ti i onda treba bar jedan ili dva partnera (wingman) ili slično.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goodie kaže...

Pa u svakoj igri je tako, ako misliš da sam možeš nešto...varaš se.

Prvi put kada naletiš na neku grupu koja igra u klanu ili kako god to nazvali ode sve u papar.

Tako da jedino u nekoj velikoj organizaciji imaš šanse za kompetitivno igranje, a mislim da to i je smisao ove dotične igre.

Kasnije kada ojačaš i stekneš reputaciju, naravno pod uslovom da imaš i skila....e onda možeš probati sam nešto, premda ti i onda treba bar jedan ili dva partnera (wingman) ili slično.

Pa naravno al moras odigrat/zasluzit taj status, a ne kupit ga.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
neaktivan
Nisi shvatio poantu. Recimo da ti imas neki drek od broda i da moras skupiti minerale, prodat ih, radit questove i slično, jer naravno zelis bolji brod. Dođem ja fino sa kupljenim brodom i rasturim te ko beba zvecku svaki put kad promolis nos van iz neke safe zone.

Ljudi su govna i ako postoji opcija za griefat nekog, onda ce se to i masovno događat.
16 godina
Star Citizen

Reputaciju i skil ne možeš kupiti.

Neki jaki brod možeš, ali ako te napadne organizirana skupina....ode sve u papar.

Ako želiš sam igrati, onda ti samo preostaje skrivanje (preporučam neki manji brod koji ima jako dobar radar i stealth mogućnosti) gdje nema velikih flota, pa kad naletiš na nekoga tko igra poput tebe...udri po njemu. Tu onda ide skill kao ključni element.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HAL kaže...
Nisi shvatio poantu. Recimo da ti imas neki drek od broda i da moras skupiti minerale, prodat ih, radit questove i slično, jer naravno zelis bolji brod. Dođem ja fino sa kupljenim brodom i rasturim te ko beba zvecku svaki put kad promolis nos van iz neke safe zone.

Ljudi su govna i ako postoji opcija za griefat nekog, onda ce se to i masovno događat.

Pa zato dok ne skupiš kredite se uvališ prvo u neku organizaciju i rudariš sa osiguranjem.....znači par brodova koji te čuvaju od napadača.

11 godina

Nervoza zavladala, a Dado? :D

S obzirom da si jak s vjerom u CIG, pokušaj vratiti ove zalutale ovce nazad u CR-ovo stado: https://www.reddit.com/r/starcitizen_refunds/

Ali pazi, možda sam ja Derek Smart koji samo provocira vjernike... :D

13 godina
neaktivan
Star Citizen

dado....nemoj molim te više kad reći kad izadje 3.0 itd itd nego se bolje suzdrži komentara dk ne izadje

da se razumjemo najavili su 3.0 i sq42 još da će izaći u q3 i q4 2016 godine a do prve najave izlaska 3.0 krajem 6 mjeseca i početkom 7mjeseca još nije ništa izašlo čak su i ukinuli release date jer nisu sigurni kad će izaći....tak dok ne izađe ko zna što će biti....kak stvari idu možda i bankrot proglase pa ćeš vidit 3.0 znaš kad!!!!

HAL što se tiče P2W...da li je po tebi LOL ili DOTA2 p2w???

koja je razlika kad tamo otvoriš acc i nemaš ni jednog champa osim oni 7 što se vrte svaki tjedan da su f2p i dok ne zgrindaš love za pokupovat sve trebaju ti godine ak igraš svaki dan.....meni iskreno ako ti to nazivaš p2w ne smeta jer sam sve i jednog champa nagrindao

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

mene zanima koliko je dado $ potrosio na igru :)

17 godina
neaktivan
LOL u ovom smislu apsolutno je p2w, jer ti trebaju doslovno godine za nagrindat sve champove sa kojima mozes igrat competitive.
13 godina
neaktivan

eto ak ce biti takav p2w meni fakat ne smeta.....i na kraju krajeva LOL je jedna od najuspješnijih igara današnjice tako da vjerujem ni drugima neće smetati takav p2w

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice