Ovo mi je inace drugi post na cijelom forumu.
Nikada za neki posao nije dobro da su neke stvari u rukama covjeka cija je ideja jer iu tom slucaju jako cesto dolazi do zaigravanja.
Otprilike kao kada netko tko prodaje sliku to radi za sebe a ne za trziste.
Iskreno mi u ovom slucaju djeluje da je vec sve pomalo otislo kvragu i ako se nesto ne desi ( da netko ajmo reci normalan otkupi cijeli projekt) da igra nece nikada izaci. Ili da se to nece desiti na normalan nacin.
Recimo u filmskoj industriji su redatelji cija imena zna cijeli svijet vrlo cesto bili sputavani od studija da bi film zaradio vise sto se u konacnici ipak pokazalo dobrim jer bi inace dosta filmova proslo i sa gubicima.
Ovakav slucaj da je malterne sve u rukama jednog megalomana jako tesko moze zavrsiti dobro. Bas sam sada pogledao da su skupili 153 milje dolara, za to oni nisu ponudili nista opipljivog u srazmjeru te vrijednosti.
Da postoji neki finacnijski nadzor tj da je pokretac cijelog projekta otpocetka pod kontrolom nekog studija te da postoji neki financijski plan ( iz stalnih promjena se vidi da ga u biti i nema ) mislim da bi sve bilo drukcije.