Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Mislim da i Dado zna da SC nikad neće izaći kao igra, osim eventualno kao na brzinu završen trash kad vjerovnici kupe CIG i sve ugase da izvuku barem nešto.  Utjeha o "vječnom projektu" je samo to, utjeha, jer svi (barem mi iz industrije) znamo da razvoj igre mora završiti u nekom roku, barem neki dijelovi, jer tehnološki dug ima svoj vijek trajanja. CIG je dosad doživio najmanje dva potpuna reseta razvoja samo zbog renderinga i reseta tehnološke platforme pod njim. 

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
memulica kaže...

Zasad je Duke Nukem apsolutni rekorder sa 12 godina.

...

Ne treba zaboraviti ni DaiKatanu...

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
17 godina
neaktivan
Evo ja imam samo par pitanja za veselog dadu, ukoliko mi odgovori na barem 50% na razuman nacin povlacim se iz teme i kupujem neki paket.

Ajmo ovak:

1. Kako je zamisljen crafting/gathering u igri?
2. Kako je zamisljen player/ship progression u igri?
3. Kako su zamisljene frakcije u igri, tj. kako funkcionira PVP na osnovnom nivou i kakav je balans?
4. Kakva je monetarizacija igre: p2p vs. p2w?
5. Serveri i tehnicka izvedba sa 100+ igraca na "ekranu"?
6. PVE?
7. Performanse opcenito?

Ovo su samo neka od najjasnijih pitanja MMO veterana, ako odgovoris sa jednim od jadnih videa CR-a gdje on sere sat i pol o nicemu izgubio si. :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
memulica kaže...

...

DaiKatana i DukeNukem su izašli kao što će i SC - kao .... nešto što više nitko ne treba i ne želi.

Iskustvo čitanja bajki o razvoju igre u kojoj nisu bili u stanju napraviti FPS s gotovim FPS engineom? Izrazito sam skeptičan. Kako uspijevaš usporediti stvarnu i uspješnju igru poput WoW-a s tim, bez obzira što je socijalna komponenta tu? Makar jest, nije ništa bolja od toga da se mi ovdje okupimo i zamislimo igru snova i igramo se da postoji i proizvodi se. SC je na toj razini.

17 godina
neaktivan
HAL kaže...
Tebe stvarno treba sprdat samo...

Ako ti tako kažeš...   ;) 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
HAL kaže...
Evo ja imam samo par pitanja za veselog dadu, ukoliko mi odgovori na barem 50% na razuman nacin povlacim se iz teme i kupujem neki paket.

Ajmo ovak:

1. Kako je zamisljen crafting/gathering u igri?
2. Kako je zamisljen player/ship progression u igri?
3. Kako su zamisljene frakcije u igri, tj. kako funkcionira PVP na osnovnom nivou i kakav je balans?
4. Kakva je monetarizacija igre: p2p vs. p2w?
5. Serveri i tehnicka izvedba sa 100+ igraca na "ekranu"?
6. PVE?
7. Performanse opcenito?

Ovo su samo neka od najjasnijih pitanja MMO veterana, ako odgovoris sa jednim od jadnih videa CR-a gdje on sere sat i pol o nicemu izgubio si. :)

Odgovore na takva pitanja (i puno više..) imaš na službenim stranicama pod raznim temama unutar engineering sekcije:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering

PvP balans naravno da nije još razrađen, nije ni u igrama koje su već godinama vani tako da je to pitanje bespredmetno dok igra nije Live sa svim tim feature-ima.

Player/ship progression - nema levelanja, napreduješ vježbom raznih aktivnosti u igri, tj. koliko puno nešto radiš postaješ sve bolji u tome, a kroz sve to stjećeš lovu i možeš si kupovati sve bolju opremu i brodove (do neke granice, onda ti treba i posada tj. drugi igrači).

Performanse će biti zanimljivo popratiti kad izađe 3.0 s čitavim planetama i prvim sustavom :) 

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Star Citizen

Dado jel igraš Elite, koliko vidim to je igra slične tematike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
memulica kaže...

...

Moram se ispravit, jer Duke Nukem je izašao nakon ciglih 15 godina razvoja. 

DaiKatana je bila najveće 'nahypano' razočaranje (flop) dotad; čak sam je zaigrao (teškom mukom) par sati. Ko bi zaboravio to smeće.

Nije se ona toliko vukla u razvoju (samo 3 godine), koliko je Romero u to doba bio pun sebe na godlike razini i svakih pet minuta bulaznio o svemu i svačemu.

Romero je barem imao podlogu za to svoje ponašanje/očekivanja, jer je sa Carmackom promijenio povijest PC igranja, a i trošio je svoje novce.

Tu me malo podsjeća na Chrisa i zapravo imam jaki 'deja vu' osjećaj, jer ovo smo sve prošli i sa Romerom.

Chris će zaista uć u povijest igraće industrije, ali kao flop stoljeća.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 10:23 (memulica).
10 godina
protjeran

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.0 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.1 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.2 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.3 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.4 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.5 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.6 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.7 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.8 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.9 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 3.0 dođe na Live :) 

Nakon 3.0 dolazi:

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 4.0 dođe na Live :) 

16 godina
odjavljen
Kresimir4 kaže...

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.0 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.1 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.2 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.3 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.4 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.5 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.6 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.7 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.8 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 2.9 dođe na Live :) 

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 3.0 dođe na Live :) 

Nakon 3.0 dolazi:

Vidjet ćemo lavinu novih citizena kad 4.0 dođe na Live :) 

10 godina
protjeran

Pa istina ziva... kako sami sebi ne dosade s ovakvim postovima. I ja cekam da igra izade, ali cijela optimizirana puna stvari, ali ovako cekat updejt do updejta trosit vrijeme na gledanja sto kako kuda rade ma daj.... idem radije vanka popit kavu na miru nego gledat kretene kako stavljaju vijest na sajt i salju ona dosadne mailove. Koga boli ona stvar sto je on otisao u njemacku... sto ce sada pocet vlog stavljat na jubito.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 14:54 (Kresimir4).
12 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Pa istina ziva... kako sami sebi ne dosade s ovakvim postovima. I ja cekam da igra izade, ali cijela optimizirana puna stvari, ali ovako cekat updejt do updejta trosit vrijeme na gledanja sto kako kuda rade ma daj.... idem radije vanka popit kavu na miru nego gledat kretene kako stavljaju vijest na sajt i salju ona dosadne mailove. Koga boli ona stvar sto je on otisao u njemacku... sto ce sada pocet vlog stavljat na jubito.

vidi stari, ova tema se zove star citizen ako se ne varam, i kao što bi svako normalan mogao očekivat, tu će fanovi stavljat novosti o igri i njenom razvoju. ako tebe boli kurac za to, pa koju pizdu materinu pratiš ovu temu? ja nisam backer, nego tu i tamo bacim oko da vidim kako stvari stoje. svaka čast Dadi koji unatoč tome što svi serete po njemu i projektu, još uvijek stavi post na ovu temu kad dođe neki novi update ili slično. ovakvo izdrkavanje po ljudima koji su zagrijani za ovu igru/projekt je stvarno jadno. neka se ljudi vesele, šta te briga.. kužim ja zašto je većina ljudi ljuta na spor razvoj igre i slično, al jebote nemorate se ponavljat stalno.. doslovno svaki drugi post je kako je chris roberts prevarant, kako igra neide nigdje, kako neće izać nikad, kako ne dodaju ništa novo,kako je neoptimizirana, kako ovo, kako ono.. čuli smo to već 10 000 puta, ne trebamo opet.

13 godina
neaktivan

iskreno ervine da ovi ne trolaju sa pljuvanjem tema bi zamrla i eventualno bi dado imao post za postom

da se razumjemo više držim dadi stranu jer sam i sam backer i volio bih da takva igra kakvu najavljuju izađe

s druge strane opet mi smeta ne transparentnost sa strane CIG, imam osjećaj da su zaposlili nekog psihologa koji piše izvještaje jer sve se svodi na to putovao sam u njemačku pa u englesku svi rade izaći će u novom patchu samo što nije pa je trebao biti 2.0 pa 2.5 pa 3.0 a oni su pustili 2.6 pa 2.61 pa 2.62 malo fakat seru

nešto ih jebe a neznam što je(pretpostavljam da je chris imao želju da igra bude prekompleksna a jednostavno danas serveri i networking nemože to progutati) osobno mislim da još nije izašla tehnologija koja može toliku količinu podataka progutati i da sve fluidno radi u MMO svijetu.... i da sutra izađe ta tehnologija da bi ova igra bila gotova za mjesec dana

iskreno mislim da svi mi čekamo tehnologiju koja tko zna kad će doći i da li će doći

jer po svemu viđenom oni imaju završenu igru

8 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

iskreno ervine da ovi ne trolaju sa pljuvanjem tema bi zamrla i eventualno bi dado imao post za postom

da se razumjemo više držim dadi stranu jer sam i sam backer i volio bih da takva igra kakvu najavljuju izađe

s druge strane opet mi smeta ne transparentnost sa strane CIG, imam osjećaj da su zaposlili nekog psihologa koji piše izvještaje jer sve se svodi na to putovao sam u njemačku pa u englesku svi rade izaći će u novom patchu samo što nije pa je trebao biti 2.0 pa 2.5 pa 3.0 a oni su pustili 2.6 pa 2.61 pa 2.62 malo fakat seru

nešto ih jebe a neznam što je(pretpostavljam da je chris imao želju da igra bude prekompleksna a jednostavno danas serveri i networking nemože to progutati) osobno mislim da još nije izašla tehnologija koja može toliku količinu podataka progutati i da sve fluidno radi u MMO svijetu.... i da sutra izađe ta tehnologija da bi ova igra bila gotova za mjesec dana

iskreno mislim da svi mi čekamo tehnologiju koja tko zna kad će doći i da li će doći

Razumijem tvoju zabrinutost, i ti si evo u ovom svom postu barem nešto konstruktivno napisao što ti smeta vezano za projekt. Problem su postovi koji samo kukaju i pišu samo da bi nešto napisali, makar bilo skroz off-topic... Vidim i ja, stavim post vezan za razvoj ili informativan video - 0 palaca gore. Netko napiše neće ova igra nikad izaći - 3 palca gore...

EDIT: i svakako nije ok da Dadu neki ovako napadaju, čovjek prati igru i uglavnom stavlja relevantne stvari, a imaju 3-4 postera koji različitim riječima govore iste stvari mjesecima, koje ne donose ništa novo raspravi . Ako mrzite ovu igru ili Robertsa i sigurni ste da se radi o krađi imat ćete vremena za naslađivanje kad sve implodira. A do tada nema potrebe da se tema razvodnjava pespotrebnim prepucavanjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 20:06 (AlexTm).
13 godina
neaktivan
AlexTm kaže...
ZujoVg kaže...

Razumijem tvoju zabrinutost, i ti si evo u ovom svom postu barem nešto konstruktivno napisao što ti smeta vezano za projekt. Problem su postovi koji samo kukaju i pišu samo da bi nešto napisali, makar bilo skroz off-topic... Vidim i ja, stavim post vezan za razvoj ili informativan video - 0 palaca gore. Netko napiše neće ova igra nikad izaći - 3 palca gore...

evo ti palac ......off topic :)

13 godina
neaktivan
Star Citizen

ljudi volio bi na ovoj temi da se dijele savjeti i slično uz to što se prati razvoj

recimo nitko ne govori da igra alphu pa ni dado...... ja recimo igram i imam puno stvari koje neznam i koje bih volio saznati al su ovi toliko zakomplicirali stvari da moraš biti rocket scientist da bi skužio

evo ja imam pitanje

kako napraviti upgrade gunova na brodu?

koliko sam skužio ide se na rsi stranicu i tamo kupuje za UEC ili REC 

e sad imam na toj stranici 5000 UEC i kupio sam jedan top za 4000 i sad da bih kupio drugi treba platiti

ingame imam 15000 uec zanima me može li se nekako ingame kupiti gunovi za ship i dal se ingame uec može prebaciti na stranicu??

molim bez postova tipa koji debil i kripl moraš bit da igraš alphu....btw malo sam mazohista :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ZujoVg kaže...

ljudi volio bi na ovoj temi da se dijele savjeti i slično uz to što se prati razvoj

recimo nitko ne govori da igra alphu pa ni dado...... ja recimo igram i imam puno stvari koje neznam i koje bih volio saznati al su ovi toliko zakomplicirali stvari da moraš biti rocket scientist da bi skužio

evo ja imam pitanje

e sad imam na toj stranici 5000 UEC i kupio sam jedan top za 4000 i sad da bih kupio drugi treba platiti

ingame imam 15000 uec zanima me može li se nekako ingame kupiti gunovi za ship i dal se ingame uec može prebaciti na stranicu??

molim bez postova tipa koji debil i kripl moraš bit da igraš alphu....btw malo sam mazohista :)

Savjet: bolje cekaj ispoliranu igru nakon sto izade i onda trosit nego sada, jer ce do tada promjeniti 1001 stvar.

8 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

evo ja imam pitanje

Koliko se ja sjećam, a ne vjerujem da su mijenjali išta od 2.5. kad sam zadnji put ulazio, da se oružje za brodove unajmljuje sa REC, koji se dobiva igranjem Arena Commandera. Isto tako mislim da nije preporučljivo koristiti UEC, A 15000 UEC  koje si spomenuo da imaš su zapravo aUEC (samo postoje u alfi) dok će 5000 UEC koje imaš na accountu preći na gotovu igru. Dakle, koristi REC za unaprijeđenje oružja, mislim da nije naročito teško skupiti dovoljno.

8 godina
neaktivan
Star Citizen

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
AlexTm kaže...

Ovo je najbolja igra svih vremena i gotovo.

...
16 godina
odjavljen
Evil Access kaže...
AlexTm kaže...

Kako kad to nije igra?

10 godina
protjeran

Evo napravit cu 2 lika kako se udaraju, objavit to kao alpha, izbacit na kickstarter, namuljat 101 stvar sto ce biti i eto igre. Naravno nece biti biti p2w, ali ce se prodavati brodovi na kickstarteru i na stranici :)

17 godina
Kresimir4 kaže...

Evo napravit cu 2 lika kako se udaraju, objavit to kao alpha, izbacit na kickstarter, namuljat 101 stvar sto ce biti i eto igre. Naravno nece biti biti p2w, ali ce se prodavati brodovi na kickstarteru i na stranici :)

EZ money, EZ life. Kreni. Jedva cekam da vidim kako ces okrenuti milijune...

10 godina
protjeran

Jedni su vec uspjeli zasto nebi ni drugi mogli?

8 godina
protjeran
Tonči kaže...
Evil Access kaže...
AlexTm kaže...

Kako kad to nije igra?

Nego?

...
16 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Ajde, napravi. Izazivam te.

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
17 godina
neaktivan
Tech demo i to loš.
10 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Kresimir4 kaže...

Ajde, napravi. Izazivam te.

Nemoras mene izazivat evo ti dayza, h1z1 i drugih alpha gluposti pa njima salji mailove.

16 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Nemoras mene izazivat evo ti dayza, h1z1 i drugih alpha gluposti pa njima salji mailove.

U ovoj temi nitko od navedenih ne sudjeluje, niti trubi kako ce napraviti dva lika kako se udaraju, objaviti to kao alpha, izbaciti na kickstarter i namuljat 101 stvar i eto igre - to ti trubis.

Kad vec mislis da je to tako jednostavno kao napisati dvije recenice pune gluposti - onda to i dokazi, ili povuci receno. Ili nastavi biti beskicmenjak bez genitalija koji nije sposoban stati iza recenog.

Everyone's a critic. Nitko u ovoj temi ni s troduplo novaca i duplim timom ne bi ostvario ni 1% onoga sto su oni ostvarili, ali k'o majmuni se busate u prsa kao da sve znate.

Mene su naucili da ako se nema sto konstruktivno za reci (i kritike mogu biti konstruktivne!), onda je bolje zacepiti i slusati druge, te uciti.

12 godina
AlexTm kaže...

ovi non stop nove filmiće i slike rade, nije ni čudo kaj je razvoj igre tako spor

bolje da su se primili rađenja filma nego igre 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice