Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.784
|
čitano: 778.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
Star Citizen

Ovo ne izgleda lose uopce...cijeli gameplay bez loadinga, definitivno korak naprijed ako bude ovako u 12. mjesecu i ako multiplayer i misije budu radile kako treba. Dosta contenta i puno detalja na svakom koraku. Naravno to je sve 1% od obecanog ali ipak napredak

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Tonči kaže...

Not impressed :(

Zašto?

Pa dio na planetama izgleda bolje od Elitea, a još nije ni gotov.  Kad stitgne 3.0 (do kraja godine?!?) treba vidjet kakav će biti 'look & feel'...  

Lijep pozdrav ;)
13 godina
neaktivan
Star Citizen

nadam se da ce bit vulcan support u ovoj igri.gledo one misije sa games coma..wow... Bolestina..

steta sto jis nisj osposobili port olisar da radi kako spada.kad je bio onaj free flight igra je bila neigriva... Cpu na 100% .. Gpu pliva na 0% ... Pogledo i obrisao.. Steta steta..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 9:18 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Zašto?

Pa dio na planetama izgleda bolje od Elitea, a još nije ni gotov.  Kad stitgne 3.0 (do kraja godine?!?) treba vidjet kakav će biti 'look & feel'...  

Naravno da nije. 

Samomrzeći hrvat
9 godina
Star Citizen

meni to sve lijepo izgleda, samo što mi se čini udaljeno godinama, samo si mislim koliko tu još ima posla, jel su govorili barem šta za sq42?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kažu da će Citizen Con u listopadu biti  sa puno više detalja i informacija za SQ42.

9 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Zašto?

Znam da je Roberts rekao do kraja godine ali čovjeku fakat ne idu datumi, ja uvijek dodam jedno 4 mjeseca na vrijeme koje on izbaci :)

16 godina
neaktivan
Khevtuul kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Zašto?

Znam da je Roberts rekao do kraja godine ali čovjeku fakat ne idu datumi, ja uvijek dodam jedno 4 mjeseca na vrijeme koje on izbaci :)

Mislim da je naučio lekcije i da sada puno opreznije daje datume ;) 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 13:54 (Dado_ZG78).
9 godina
Star Citizen

bome sam pogledao tih sat vremena gameplaya u dahu, stvarno dobro izgleda sve skupa

zanima me kako će to izgledati u kompletnoj igri ako ikad izađe, hoćemo svi raditi identične misije ili će recimo taj čelavi u tom demu objaviti da ima posao i onda ko prvi stigne njegova misija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

bome sam pogledao tih sat vremena gameplaya u dahu, stvarno dobro izgleda sve skupa

zanima me kako će to izgledati u kompletnoj igri ako ikad izađe, hoćemo svi raditi identične misije ili će recimo taj čelavi u tom demu objaviti da ima posao i onda ko prvi stigne njegova misija?

Dobro pitanje, nekako bi mi imalo smisla da svi mogu prihvatiti iste misije, ali čim netko ispuni zadatak ta misija se poništava. S obzirom da je planet s piratskom bazom dostupan i jednak za sve, ako igrač X odleti do njega, pobije svakoga i pokupi sav teret, igrač Y koji se tamo nađe 10 minuta kasnije će ostati praznih ruku... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 17:06 (Khevtuul).
13 godina

Ovo što su pokazali u SC demou izgleda solidno, taman da podigne malo hype koji je splasnuo. Naravno, i dalje stoji ono: ako igra ikada izađe, bit će bomba. Za sada je i dalje daleko od elite-a i svaka usporedba je suvišna. 

16 godina
Khevtuul kaže...

....

Čitav demo na youtubeu: 

Ovo jako lijepo izgleda... samo sam na dosta mjesta vidio popriličan frame-rate drop, a sumnjam da oni to vrte na nekim mid-range kompovima... Ali, dobro, do finalne verzije (ili one koju izdaju), to nije problem. 

http://www.dd3d-studio.com/
16 godina
odjavljen
Vidjeli smo u komadu ono što navodno postoji odavno. Guided demo.
Naravno, u igri to NE postoji.
Ništa novo, ništa bolje nego smo vidjeli dosad.
Ljudi vrište k'o curice na trivijalnosti.

Meh.
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

Ma nek si uzmu još 5 godina ako trebaju, samo da naprave sve što su isplanirali. Dobre stvari su uvijek vrijedne čekanja.

live and let live
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

Da istina, samo tko će ih financirati još 5 godina?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Hexfire kaže...

Da istina, samo tko će ih financirati još 5 godina?

Naivci koje su ih i do sada financirali 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ja sam se ohladio od hype-a, no i dalje vjerujem da će igra biti odlična space opera i da ću čim stignu patchevi 3.0+ počet sve više vremena gubit u njoj ;) 

Dok stigne S42 želim pohvatati sve komande i malo se izvježbati u cockpitu kao i pješke :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Ma super je to sve, i ja cu sigurno kreniti u to kad izađe 3.0, al brate kad skontas da je to alpha 3.0, pa onda treba izaći beta, pa zavrsena igra, a tu je i sq42, meni to sve zvuci kao jos 3-4 godine i to ako se stvari ubrzaju
I to sve pod uvjetom da bude novaca
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Jel' vama jasno da su oni, svih ovih godina, napravili samo snimljeni demo slijetanja na planet. Nismo se makli s mrtve točke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Jel' vama jasno da su oni, svih ovih godina, napravili samo snimljeni demo slijetanja na planet. Nismo se makli s mrtve točke.

AKO je to sve zaista snimljeno a ne pravi gameplay onda je ovo najveći scam u povijesti gaminga...  nadam se da si u krivu. 

Lijep pozdrav ;)
15 godina
Star Citizen

Živi bili, pa vidjeli.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

AKO je to sve zaista snimljeno a ne pravi gameplay onda je ovo najveći scam u povijesti gaminga...  nadam se da si u krivu. 

Jesi ti to igrao? Nisi. Sve što imamo je snimka s Youtubea. Oni jesu to igrali, ali to se zove hand-guided demo i nije gameplay.

16 godina
neaktivan

A imas vec i price po netu i kao neke snimke gdje pokazuju kako se lik i brod okrece, a tip ne dira kontrole uopce. Ili da ono što se vidi na ekranu strima nije baš ono što vide 2 playera (nestajanje one zute svemirske kosilice isl.).

Mislim što je je, ovo je prvi puta da imaš neki osnovni gameplay loop pokazan. I djeluje zanimljivo sljed radnji. Poleti sa stanice, odleti do planeta, sleti, pokupi q, drugi planet, baza, olupina, FPS combat i sve seamless u lijepo dizajniranom svemiru. Dakle ajmo rec korak neki je napravljen.

Samo što je to tako sve ubiti normalno i obično? Što imamo? Vide jedan drugoga, 2 playera, u igri i ljudi tamo pljescu jesu oni normalni? To samo govori kolko su ljudi očajni da ovi pokazu nešto što lici na igru, pa ce pljeskat necemu što smo se mi divili u duke nukemu 3d prije 100 god. Idalje su assetsi najimpresivniji dio svega i da je ovo napravljeno sa recimo Elite assetsima rekli bi ljudi da i? Ovako izgleda lijepo pa je kao impresivno, a ubiti ništa revolucionarno pogotovo ne za nešto što se radi od 2012. i kasni vec godinu dve. BTW FPS idalje izgleda kao najgore smece. 

Ovo smo trebali vidjeti prije 2 godine, jer doslovce u ovome su osnove osnova ove igre. A ljudi neka pljescu ja više neam snage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 14:48 (mislav_01).
16 godina
Star Citizen

Morali su nesto dobro prikazat, nakon poduzeg neaktivnog razdoblja nisu imali izbora. Vjerujem da su malo "podesili" neke stvare koje nisu dovrsene ali i da ih misle dovrsit do 3.0.

Skriptirani/uljepsani gameplayevi su postali uobicajena stvar, npr. onaj gameplay za No Man's Sky se nije vrtio na random planetu vec na custom planetu kojeg su napravili dizajneri, samo da izgleda ljepse. Tako dobiju masu preordera iako znaju da ce ih na kraju pokopat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Dakle 3.0 stvarno nije zapravo dostupan? Imaju neki svoj, tajni build u kojem to sve postoji? 

15 godina
neaktivan
-Otvori vrata od broda
-Ljudi vicu kao da su osvojili milijun dolara.
-Ja se hvatam za glavu
-Zatvaram video

Javite mi kada neko u publici izadje i nabije CRa. To bi se isplatilo vidit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

zanimljivo ja sam pomislio da je sve snimljeno unaprijed odmah cim sam vidio onog kepeca sa xbox kontrolerom u rukama.. mislim ono?xbox kontroler?alo? al rekoh sam sebi ma ne.. nisu tolika gamad da bi to isli napraviti.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Dakle 3.0 stvarno nije zapravo dostupan? Imaju neki svoj, tajni build u kojem to sve postoji? 

Sta je tolko dobro da ne vjerujes svojim ocima? Naravno da imaju "tajne buildove", normalni ljudi to zovu branchevima

16 godina
odjavljen

Svinja, ne znam koliko si uložio, ali nadam se ne previše. :) 

9 godina
neaktivan
Star Citizen
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 23:40 (Khevtuul).

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice