Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 861.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Re: Star Citizen

Nepotrebno se brines.

Trebas mjesta u hangaru?

Nikakav problem zvjezdani gradane rednog broja 2343430, za mizernu svotu od 100 dolara mozes kupiti prosirenje hangara velicine taman za novi brod. Bez radnika.

Odrzavanje kosta isti iznos svaki mjesec, samounistenje modula nakon ne placanja je besplatno (osim u slucaju da je brod parkiran unutra).

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Otvoren novi CIG ured u Frankfurtu sa vrlo talentiranim ljudima (uključujući i neke od originalnih tvoraca CryEngine-a).

Video

Sada se može reči da na projektu radi skoro 400 ljudi - još malo pa su ko Blizzard ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo o FPS-u

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14653-Design-FPS-Stances-Breathing

Izašao je novi patch sa Gladiatorom.

I odlučeno je da se sad zove Star Citizen Alpha 1.1.1

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 8:58 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Otvoren novi CIG ured u Frankfurtu sa vrlo talentiranim ljudima (uključujući i neke od originalnih tvoraca CryEngine-a).

Kako ti to znaš? Ti baš, onako, pušiš taj PR...

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Kako ti to znaš? Ti baš, onako, pušiš taj PR...

Pa priložio sam video..  kaj tvrdiš da lažu? 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Izgleda da su rješili problem s public modovima u AC-u.

Sinoć je sve radilo ko urica (za razliku od prošlog vikenda..).

Super je zafrkancija u Free Flight-u i eksperimentiranje s poljetanjem/slijetanjem i gunner kupolama na Super Hornetu, Cutlassu i Gladiatoru :)

Fora je kad netko sleti na platformu prikrast se sastrane i čopit mu brod na brzinu ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

malo offtopic, ali većinom space ekipa je ovdje pa evo vam:

Fractured Space je free ako ga preuzmete do 20.04.

LINK

MPLAB C18
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
Star Citizen

Star Citizen Is Too Epic! Updates & Upcoming FPS Module
LevelCapGaming

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Hull serija teretnih brodova je vani!  

Kao i razrađena mehanika upravljanja teretom i interakcije s istim 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Otvorim ovo prvo i vidim odmah 60$ :S

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Star Citizen Is Too Epic! Updates & Upcoming FPS Module
LevelCapGaming

Yeah, sure. It was upcoming in ten days 2 months ago. :D

Ne vjerujem da ekipa nije u stanju napraviti FPS modul igre u gotovom FPS engineu. To i Mate Matić može, a inače je pastir. Sad me još više strah za Star Citizen.

12 godina
neaktivan
Smucek kaže...

A sta bi ti nesto besplatno?  Ipak je to star citizen, ima ljudi koji bi platili i puno vise. 

15 godina
brane82 kaže...
Smucek kaže...

A sta bi ti nesto besplatno?  Ipak je to star citizen, ima ljudi koji bi platili i puno vise. 

Pa da, bas sam budala, igra koju ako hoces cijelu moras kredit podici, jeftinije te izadje kupit stan, auto, otici na Bahame...

You better run, you better take cover!
13 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Pa da, bas sam budala, igra koju ako hoces cijelu moras kredit podici, jeftinije te izadje kupit stan, auto, otici na Bahame...

Nemoj se uvrijediti, ali i jesi budala. Vec se gro puta reklo da se nista nece kupovati pravim novcem kad igra izadje. Ovo sto sad placas ide za development i sasvim je dobrovoljno.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Smucek kaže...

Nemoj se uvrijediti, ali i jesi budala. Vec se gro puta reklo da se nista nece kupovati pravim novcem kad igra izadje. Ovo sto sad placas ide za development i sasvim je dobrovoljno.

Bit ce moguce sve zaraditi u igri ali naravno bice i shop za pravu lovu,vec sad mozes kupiti ingame kredite sa real money.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Još malo o interakciji s okolinom...  :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

I? Taj FPS?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

I? Taj FPS?

Uskoro. :)

17 godina
protjeran
Smucek kaže...

eh , da je samo u pitanju 60$ ... ovaj veliki precjenjeni komad softwarea zahtjeva puno vise ... dodaj jos jednu nulu ili dvije

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

I? Taj FPS?

Soon (tm)  :P

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi patch (Alpha 1.1.2) sa tutorial modom i hrpom dodatnih stvari..   treba isprobat sad za vikend ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

ja sam relativno friški ali nisam friški kaj se tiče SC i za sve one koji seru po devsima i SC,jednostavno,fuck off ,nemate blage veze o čem pričate,samo teška sranja kipate i pola vas je ljubomorno jer si ne mogu priuštiti igru ili nemaju dovoljno jak komp ili što ti ga ja znam koji razlog imate da toliko budete skeptični ali definitivno ste u krivu i dajte najte više srat...kakvi jadnici,nemate pojma o čemu pričate!

1 7 hvala 0
12 godina
Star Citizen

tell us how you really feel..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

ja sam relativno friški ali nisam friški kaj se tiče SC i za sve one koji seru po devsima i SC,jednostavno,fuck off ,nemate blage veze o čem pričate,samo teška sranja kipate i pola vas je ljubomorno jer si ne mogu priuštiti igru ili nemaju dovoljno jak komp ili što ti ga ja znam koji razlog imate da toliko budete skeptični ali definitivno ste u krivu i dajte najte više srat...kakvi jadnici,nemate pojma o čemu pričate!

Koliko ti godina imaš? o_O

17 godina
protjeran
Brutalni34 kaže...

aj' nemoj zahebavat'

16 godina
odjavljen
Brutalni34 kaže...

Hmm, da... 

11 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

ali svi ovi koji ti večinom seru po razvoju igre predvođeni s Tončijem su ti i najviše uplatili. npr. Tonči ti ima u hangaru Idris M

MPLAB C18
17 godina
Brutalni34 kaže...

A ček; onda ja nisam smio/ne smijem srat po igri? Priuštil sam si ju, imam par kompova koji ju mogu vrtit, vjerojatno i "štat' ja znam" imam, koji je bolji od tvog "štat' ja znam" i tako...  Ali sam definitivno u pravu, a veliku nuždu sam obavio. Ajd, jadan jesam danas cijeli dan, jer sam saznao da su idioti na ABC Network otkazali predobru seriju "Forever" i sigurno znam o čemu pričam (o Star Citizenu, o štat' ja znam-u i Foreveru)....

P.S.

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 21:03 (Berko).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice