- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah, mighty jingles. Jedan od meni dražih jutubera, dobro je to opisao šta je je
Lova je njihova, dobrovoljno dana - nitko te ne tjera da doniraš to što netko donira, ne znam, 1000€ isto nije problem. Nekome je 1000 što je meni 10. A, ako donira 1000€, a nije pri novcima je budala, kao i ovi što na kredit kupuju iphone6 za kafic, samo to nije problem CIGa. Odgovornost moze bit da ako im ovo ne uspije njima je karijera gotova (barem jedna razina odgovornosti), tako da i odgovornosti ima što ce rec da je usporedba bezveze. Svakako postoji i pritisak javnosti, imaš hrpu ljudi koji vec sada pljuju i hejtaju po igri iako nece jos 2 godine izaci. Razni eksperti jel.
fora video btw
Lova je njihova, dobrovoljno dana - nitko te ne tjera da doniraš to što netko donira, ne znam, 1000€ isto nije problem. Nekome je 1000 što je meni 10. A, ako donira 1000€, a nije pri novcima je budala, kao i ovi što na kredit kupuju iphone6 za kafic, samo to nije problem CIGa. Odgovornost moze bit da ako im ovo ne uspije njima je karijera gotova (barem jedna razina odgovornosti), tako da i odgovornosti ima što ce rec da je usporedba bezveze. Svakako postoji i pritisak javnosti, imaš hrpu ljudi koji vec sada pljuju i hejtaju po igri iako nece jos 2 godine izaci. Razni eksperti jel.
fora video btw
ako se ne varam lova je dana za određenu namjeru i nisam siguran da ekipa ne bi mogla na sudu popušit tužbu za i dobit nalog za povrat love
EDIT:
i da u pravu si, osnovna razlika je što nama uzimaju lovu, a pušiona smo sigurna - za razliku od ekipe koja je donirala ovdje lovu i postoji mogućnost da igra ipak izađe
Da, povrat novca je uobičajena stvar kad su donacije (pledges) u pitanju - provjeri si malo na crowdfunding stranicama :)
Za 30-40$ dobiješ pristup Alphi/Beti i starter brod i to je sve što ti trebaju omogućiti. Svi koji doniraju više od toga to rade iskjljučivo jer žele ljudima dati novac - točka.
Novi patch je odličan.Sada letenje više nije lagano kao prije.....treba dosta upravljati da se dobije idealna putanja za napad.
Na početku mi se nije dopadalo,ali nakon pronalaženja pravih postavki osjetljivosti i ostalih podešavanja unutar igre ovo izgleda jako dobro.
Ima malo novih bubica ali ubrzo ide zakrpa......čini mi se već sutra.
ima li istine u ovome,ako ima cudim se sljedbenicima Christa Robertsa da nas ne informisu o ovom nemilom dogadjaju;
http://www.themittani.com/news/star-citizen-11-released-cloud-imperium-games-internal-data-hacked
"A moderator of the subreddit said that CIG had been notified of the breach and were letting the release list stay up."
http://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/2zv55t/release_list/cpmngvx
Kako i tko bi nas tocno trebao "informisat" po tebi? Oni koji prate SC znaju za to, a i ja sam vam to ovdje linkao. LoL. Lista je gore, tko hoce neka procita, ja sam proletio ali sam prije procitao da je moguci spoil kroz imena misija za SQ42 tako da nisam citao detaljno.
Ja ništa od ovoga ne vidim u igri. Gdje je to?
Meni ne želi otvoriti listu..
Ni meni.
Ovaj što je stavio sliku sada se usro pa je maknuo.......mlakonja,
Što evo je? Bile su 3 slike ti si stavio 1.
ovu sam jedinu našao.....za sad
Je li moguče nabaviti kakav shuttle ili slično free?
Kad igra izađe, možeš sve brodove nabaviti 'free' igrajući :)
Za sada se to plaća.
Odustao od skidanja novih patcheva dok ne srede malo taj klijent...20GB svako 15 dana je malo preveč za moje strpljenje. Skidam opet sve za koji mjesec ako vijesti budu povoljne. U svakom slučaju- ipak se kreće !
Za sada se to plaća.
A je li moguče pokrenuti igru bez broda?
Za sada se to plaća.
bit će to kao HOMM heroj bez dvorca... živiš 7 poteza
Za sada se to plaća.
Nije, ali imaš hrpu filmića na YouTube-u kao i nekoliko streamera na Twitchu pa vidiš kak sve zgleda..
Mjesečni izvještaj za ožujak
Izdali su igru?
Srećom pa za 10tak dana dolaze FPS i social modul koji će objediniti hangare igrača kao i simulacije letenja i FPS/zero-G borbe iz sim poda u hangaru.
??
Pa kasne samo nekoliko mjeseci nista strasno, negdje sam procitao da bi fps modul trebao izac za 15.4 a social da je pomaknut na neodredeni datum ove godine.
Da, FPS modul su pomaknuli nekoliko tjedana jer će izači sa nekim dodatnim sadržajem i tipovima igre, ali eto - njihova odluka :)
Ja sam prošli mjesec bio nestrpljiv ali AC 1.1 mi je dobro došao dok čekam nove sadržaje - Free Flight u MP-u s frendovima je zakon, kao i raznorazne kombinacije slijetanja, ukrcavanja, floatanja oko brodova i sl.
Ne sekiram se oko tih rokova, drago mi je vidjeti napredak od patcha do patcha (u međuvremenu ima i drugih stvari za igrat, gledat, čitat..) ;)
@Tonči, nemaš beda - ako igra ne bude izašla u retail verziji do kraja 2016. imaš okladu (ako bude, opet idemo na klopu i cugu hehe..)