Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 865.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
13 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Tonči kaže...

Kakve veze snaga računala sad ima s kritikama?

Ne razumijem na što misliš, nisam ovo stavio radi kritika ili ikakvih poruka u temi nego jer mi se učinilo simpatičnim.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
16 godina
odjavljen
Reichz kaže...
Tonči kaže...

Kakve veze snaga računala sad ima s kritikama?

Ne razumijem na što misliš, nisam ovo stavio radi kritika ili ikakvih poruka u temi nego jer mi se učinilo simpatičnim.

Aha :)) A dobro, ali Aurora barem postoji. Star Citizen je mokri sanak :)

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Aha :)) A dobro, ali Aurora barem postoji. Star Citizen je mokri sanak :)

Mokri sanak? Prvi put cujem za taj pojam, sto je to hahha?

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
17 godina
To ti je pojam sa kojim Tonci muči muku svaku večer posle fušanja. :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
del

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 0:07 (ERM).
17 godina
Reichz kaže...

Oni kojima je računalo preslabo za SC će uvijek imati ovo: http://testsquadron.com/auroracrash/

Dok ne nabave bolje, mogu gustat u ovoj ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 14:45 (ERM).
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Zadnja dva-tri videa:

bonus clip

edit:

HD60fps verzija jumpgate videa plus jos neke scene i screenshoti

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 18:58 (Fearlezz).

3 0 hvala 5
17 godina
neaktivan

OMFG jump sekvenca je apsolutno bolesno prekrasna.

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Plasma weapon damage prototype

Mobiglass design prototype

http://imgur.com/a/Lkbqh/layout/blog

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Portali kao teksture. Neka naprave interne stvari vidljive, to je posao.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nešto novosti o rudarenju kao profesiji - u tom smjeru će se razvijati i ostale profesije unutar SC svemira.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Onaj rudarski concept brod izgleda brutalno! Nadam se da ce NPC crew biti dobar i da necu morat neke random ljude zaposljavat da igram kako treba. Multicrew me ne zanima ni ono otprilike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 23:37 (mislav_01).
11 godina
protjeran

fri handrid friking dolars? a em in!

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Onaj rudarski concept brod izgleda brutalno! Nadam se da ce NPC crew biti dobar i da necu morat neke random ljude zaposljavat da igram kako treba. Multicrew me ne zanima ni ono otprilike.

Da, NPC posada bi trebala biti dovoljna za igru ukoliko ne igraš sa frendovima/gildom. Vidjet ćemo u praksi kak će to funkcionirati.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

A ono, imam 1-2 frenda s kojima bi to i funkcioniralo al citajuci o Orionu on ima poprilican crew capacity. Bilo bi dobro da NPCijevi pune sve postaje koje ne puni player ali da se player onda moze svičat. Ono dam pilotu malo da leti, a ja odo minat na laser i sl.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 0:35 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Izdali su igru?

Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Ta ti je dobra.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
11 godina
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Za otprilike $500M donacija će igra biti spremna. 

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Nah, samo dodatne koncepte vezane za istu..

Bolje da ju još ne izdaju, vidi što se dogodilo s Elite Dangerous - bilo je toliko zabavno sudjelovat u Alphi i Beti, a sad kad je napokon vani već je lagano dosadnjikava  

Srećom pa za 10tak dana dolaze FPS i social modul koji će objediniti hangare igrača kao i simulacije letenja i FPS/zero-G borbe iz sim poda u hangaru.

Exciting times...  

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Bolje da ju još ne izdaju, vidi što se dogodilo s Elite Dangerous - bilo je toliko zabavno sudjelovat u Alphi i Beti, a sad kad je napokon vani već je lagano dosadnjikava  

Srećom pa za 10tak dana dolaze FPS i social modul koji će objediniti hangare igrača kao i simulacije letenja i FPS/zero-G borbe iz sim poda u hangaru.

Exciting times...  

EXciting times ? A Ti sad ne sudjelujes u alfi i beti pa ti ne bude kasnije dosadnjikavo. Sve je to isto, ljude se zasite igre a nije niti izasla. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Exciting times...  

EXciting times ? A Ti sad ne sudjelujes u alfi i beti pa ti ne bude kasnije dosadnjikavo. Sve je to isto, ljude se zasite igre a nije niti izasla. 

Pa to i velim, za sad je uzbudljivo, nek potraje još razvoj kolko može prije nego izađe jer se bojim da kad izađe više neće biti tog uzbuđenja 

Šalu na stranu, super će biti vidjeti ovih mjeseci kako razni moduli sjdaju na mjesto i tvore jednu cjelinu. 

Osim FPS i social modula sad kroz 2 tjedna totalno išćekujem Arena Commander 2.0 i multi crew ship combat negdje početkom ljeta (ili krajem ljeta - ako nekaj zapne..).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Inače, nedavno su uveli VAT u visini zemlje kupca pa tako sada na cijene pledgeva mi u Hrvatskoj dobivamo 25% poreza (brod koji je prije koštao 100$ sada je 125$).

Recimo običan starter paket koji je prije došao 45$ sada nas dođe 56,25$ što je katastrofa..  

(ne znam do kada ali to će morat uvesti sve web trgovine, tako da će sve kupnje putem neta poskupiti - vjerojatno i Steam..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

to izbjegnete da preko ekstenzija za browsere maskirate ip u neku od susjednih zemalja koje nisu u EU.

ja sam kupio par igara nakon nove godine bez tog VAT-a na ovaj način, što na steamu, što na g2play

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Exciting times...  

Pa baš i nisam tako čuo. Ljudi su oduševljeni. Nego, želiš reći da je Star Citizen zabavniji kao preglednik modela brodova, nego igra? Zar nije zabrinjavajuće da se bojiš prave igre?

Inače, kladim se da neće ništa izaći ni za 15 dana. Ali neka griješim...

12 godina
Star Citizen

Iskreno se nadam da će SC izaći (mislim na konačni release, ne ove module) i da će opravdati velika očekivanja. Sami hype oko igre je IMO malo prevelik za njeno dobro i "$$$-grab" mentalitet developera mi se nikako ne sviđa, ali vidjet ćemo što će na kraju ispasti iz toga svega. Nikada ne igram alpha/beta igre, jer mi to a) pokvari doživljaj, b) nemam vremena ni volje za to.

Kako god bilo, jako sam zadovoljan što je space-sim žanr ponovno zaživio. Osim SC, tu su i Elite Dangerous i No Man's Sky, ali i još preko nekoliko indie naslova u razvoju kao Limit Theory, Interstellar Rift, Pulsar... Homeworld remastered bih isto spomenuo. Jednostavno ću ih igrati kako izlaze. :)

Elitu igram i nije mi niti najmanje dosadna, dapače, ne sjećam se kad sam zadnji put toliko uživao u nekoj igri, valjda od 90ih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 9:00 (Moloch).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen
K'o što rekoh, "moneygrab" mentalitet prema kojem su i F2P i mikrotransakcije mila majka. Neću biti zloban (iako mnogi jesu) i reći da je to sve skupa scam, nego ću se zasad držati teze da je riječ samo o odvratnoj razini pohlepe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Pa zasada sve što su napravili je ok.

Novi 1.0.3. arena comander je pokazao veliki napredak što se tiče balansa i fizike igre.

A što se tiče grabanja za  novce.....oni su lijepo rekli ljudima da će svi brodovi i ostale stvari koje su sada na prodaju za prave novce, biti moguće kupiti za novce koje se zarade unutar igre, stoga tko ima neka kupuje, a tko nema, nema......neka kupi najjeftiniji paket i neka zaradi za ostalo.

Nitko ti ne garantira da ako kupiš najbolji brod i najjača oružja, da ćeš biti najbolji.

Ono šta mene najviše brine je to kako će riješiti izbjegavanje borbe sa igračima koji su samo na to napaljeni.

Npr. imaš brod pun tereta koji ideš prodat i naletiš na grupu od par pirata i oni te izrokaju i uzmu ti sve.

Zato mislim da će to prije ispast svemirska klaonica nego sapunica, ali ajde da pričekamo pa da vidimo.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Star Citizen

Ovo je veliki problem i u elite...vozis brod pun skupe robe i uleti ti pirat i cak kad mu das dio robe nitko ne garantira da ces otic ziv pogotovo ako si u sustavu bez zakona.

Doduse ovo se moze donekle zaobic igranjem u solo modu ili privatnim grupama.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

opet metafile problem...ubit cu se

www.mmo-balkan.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice