Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Vakaka kaže...
Tonči kaže...

Ja se bojim da dogfight modul nećemo vidjeti niti 17. veljače iduće godine?

A gledaj ne znam jesili pročitao njegovo pismo na web stranici ali iz njeg se da isčitat, opet između redaka, da će bit duže od dva mjeseca.

Čim spominje "nekoliko" u tekstu na dva ili više mjesta (neda mi se sad opet čitat) odma pada sumnja...opet se nadam da sam u krivu kao i što sam se nadao kod prvog posta. :(

Dado_ZG78 kaže...

U biti ovo je dvostruki mač..  nije dobro izbacit, nije dobro ne izbacit.. 

Po meni ne trebaju uopće davat datume kad što izlazi, samo nekakav redoslijed što slijedi nakon čega. 

Da je to napravio nebi bilo nikakvog problema, potpuno se slažem.

Ne baš. Jednako kao što id software i Blizzard kažu "kad bude gotovo" (iako je id odustao od toga), ali i dalje itekako odgovaraju dioničarima s datumima koji su za javnost tajni, tako i CR mora odgovarati s datumima "backerima" projekta. Tako funkcionira biznis i tako funkcionira prevencija ***rkavanja s tuđim novcem.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Tonči kaže...

Ne baš. Jednako kao što id software i Blizzard kažu "kad bude gotovo" (iako je id odustao od toga), ali i dalje itekako odgovaraju dioničarima s datumima koji su za javnost tajni, tako i CR mora odgovarati s datumima "backerima" projekta. Tako funkcionira biznis i tako funkcionira prevencija ***rkavanja s tuđim novcem.

Gledajući striktno ne mora (sumnjam da bi ga mogli tužit zbog toga), ali se slažem s tobom jer gledam na stvari moralno ako si nešto obećao drž se toga pa makar se nasadio na glavu.

17 godina

kakva bi to tek igra bila da su dobili samo onih 500,000$ koje su tražili na kickstarteru..

hangar modul bez hangara, letjelice i ičega? goli zidovi sa texturama iz painta?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 12:47 (nixass).
17 godina
nixass kaže...

kakva bi to tek igra bila da su dobili samo onih 500,000$ koje su tražili na kickstarteru..

hangar modul bez hangara, letjelice i ičega? goli zidovi sa texturama iz painta?

Milsim da im je kickstarter bio samo da dokažu izdavačima da ima interesa za igrom tako da bi dobili sredstva za izgradnju dotične.

15 godina
nixass kaže...

Kampanja je počela na RSI, a kickstarter su dodali je su backer-i to tražili. Trebalo im je 2 mil. USD da započnu izradu igre, a ostalo bi dobili od investitora.

12 godina
Star Citizen

lol sve mi je bilo jasno kad sam neki dan skinuo 1.6gb patcha za hangar modul, usao u igru, sjeo za cockpit i primjetio da nista nije drugacije

i dalje steka, i dalje cockpit nije modeliran, i dalje modeli pate od clippinga - mislim tko tu kog *ebava?

pa *ebemu mater, trebaju stati sad sa donacijama i napraviti nesto od ta 2 modula (hangar i dogfighting) umjesto da i dalje primaju donacije i obecaju sve zivo i mrtvo (FPS na planetima, aqua svijetove, *icke materine)

ako sa 35$mil dolara ne mozes bugfixati i izmodelirati posteno jednu prostoriju nakon godinu dana onda mi nemamo vise o cemu pricat..ili se ovaj projekt vodi iznimno lose (tj preambiciozno se samo najavljuju featuri i pokusavaju utrpati u igru, kao sa duke nukem forever) ili je sve scam..

osim ovog, sudjelujem i u project cars crowd fundingu

Slightly mad studios je prikupio 3.7mil€ za tu igru

- na DNEVNOJ bazi izdaju patcheve vec duze od godinu i pol dana

- ovisno o user feedbacku ispravljaju bugove koje sami nisu primjetili i dodaju nove feature

- rade natjecaje za najbolje user trailere koje onda izbacuju gaming portalima

- organiziraju multiplayer evente

- pre alpha build je dostupan svima na igranje skoro do samih pocetaka

- useri daju prijedloge koje aute i staze hoce vidjeti u igri

da, igra kasni sa izlaskom, ali ja sam svojih 25€ odavno isplatio koliko sam je odigrao i stvarno mi nije zao ni lipe

imam na sta potrositi sate u toj igri

u star citizenu mi mazu oci sa hangar modulom na kojeg sam potrosio bandwidtha kao na neku full igru, a i dalje je u istom stanju kao i dana kad je izasao

trebaju jednostavno stati na loptu

ispeglati hangar modul (iako mi je to beskoristan feature - mislim koliko mozes hodati u zatvorenoj prostoriji oko jednog nepomicnog objekta dok ti ne dopi*di?) i izbaciti DF modul koji je funkcionalan

pogle sta su developeri elitea napravili sa 12-13x manjim budzetom dosad, bolje da sam novce za to dao

Moj PC  
10 0 hvala 1
12 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ovdje se radi o specifičnom slučaju - po prvi puta imamo visoko budžetni AAA naslov u potpunosti financiran od zajednice i očekivanja su ogromna. Sa velikim očekivanjima raste i broj kritičara. 

Upravo zato ne mogu izbaciti Alpha dogfighting koji ne izgleda savršeno - sve oči su na tom modulu i o njemu ovisi nastavak rasta zajednice i budućnost uspješnosti SC-a.

Zamislite DFM koji izgleda tek prosječno - pa YouTube bi unutar nekoliko sati bio pun raznih filmića i usporedbi sa drugim naslovima, ljudi bi dobili krivu predodžbu..  CR zna što radi kad želi ispolirani DFM pa makar i sa svega nekoliko osnovnih brodova. Ako kritike i reviewi tog modula budu pozitivni, igra će bez problema dobiti zajednicu od preko milju ljudi i prije izlaska.

I sta,onda znaci,da igra se moze raditi 16godina???Alo,ljudi su im sve financirali i oni zele viditi nesto od toga.

11 godina
neaktivan
Star Citizen

Elite ima ukupni budget oko 28 mil dolara(2 mil funti crowdfundinga) i duže je u razvoju i obećan je raniji izlazak gotove igre 2014 u odnosu na 2015 Star citizena. I u ovoj fazi još nemaju multiplayer i može se igrati sa samo jednim brodom. 

Doista se nadam da Robertsov tim nije baš totalno nesposban i da ćemo u sada u božićnom livestreamu vidjeti neki dobar video dogfightinga odnosno gameplaya...

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

J'ai parle mais tout les personnes n'ecoute pas {#}

You see its my fault, angels stabbing me inside... nothing changes, just rearranges... for me... this time...

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

@deus - na ovom forumu nitko nikog ne sluša, ok možda dečki u sklapanju konfi i odabir hardvera, ostatak mučk provokatori :D

Nadam se da bude kaj od ove igre, čitao sam podosta o planovima, samo koliko vidim nisu baš ažurni, neću reć da mi je drago što nisam potrošio novaca, ali kad vidim kojim ovo tempom ide, nije mi toliko ni žao.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Star Citizen

CR je oduvijek poznat kao preambiciozna osoba koja ne zna kad je dosta i kad nešto treba zapravo i napraviti (primjeri zadnji Wing Commander i Freelancer). Fali, baš fali poštena space simulacija, ali poprilično sam siguran da SC neće ispuniti očekivanja (za 8 godina ako bude sve komplet igrivo kolko je zagrizao, guši se, a dijelovi mu padaju niz bradu u krilo). Na žalost dade i svih ostalih fanova... Isto tako radi njih, a i pomalo sebe se nadam nekom čudu da će ovo i ličiti na nešto jednog dana.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Star Citizen

Jao, nemojte parlat francais, uhvati me migrena i traume od učenja, krv znoj i suze {#}. i naravno lijepa profa, 29 godina, taman za ženit. a ona ko da ju je meštrović klesao, danas bi bila milf, al sumnjam da se udala i ima klince, utegnuta, formalna odjeća, štikle, kosa svezana u rep, al kuja i pol i to kuja koja zna da je lijepa pa je još veća kuja, a kad priča na francuskom kao da ti puši na daljinu.  u 4 semestra predavanja, izostao samo 2 puta, jednom zbog bolesti i jednom zbog 2 cm snjega koji je rijeku doveo do kolapsa {#}

ontopic: kada izlazi DF modul? jel ima kakav datum ili je sve još tajna?

Ke?!

7 1 hvala 3
15 godina
Star Citizen

CR je rekao par mjeseci, poznavajući njega pola godine.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Modding zajednica je fantastičan FreeSpace 2 u godinu dana dovela na posve novi proizvod samo s tehničke strane, a u godinu dana od toga sadržaja su nalupali više, nego je Roberts obećao u svoje dvije i napravio - 0.

Iritantno da jedna osoba samo zbog imena pokupi 35 000 000 + dolara za prazne priče, a hrpa sposobnih malih indie timova biva piratizirana i kad nešto naprave.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Iritantno da jedna osoba samo zbog imena pokupi 35 000 000 + dolara za prazne priče, a hrpa sposobnih malih indie timova biva piratizirana i kad nešto naprave.

Ovo je na žalost istina...  it's all in the name {#}

Natrag na temu - u vezi DFM-a...

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Star Citizen

Meni osobno se nikamo ne žuri.

Backao sam i nadam se da će izači i u cca 2g. i biti odlična, a ako neće- onda se nadam da će bar Elite ispunit očekivanja, ako neće ni ona naić će već neka kada su ljudi već pokazali toliki interes.

Ne logiram se često na RSI, ne pratim šta izbacuju i baš me briga za HM (instalirao ga jesam, pokrenuo jednom i nakon toga ništa).

Čekam gotov prozivod, možda škicnem alfu, pa ću donijet neko mišljenje ovo sve je mlaćenje prazne slame.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 8:37 (Dala).

4 1 hvala 0
11 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Malo detalja o MISC-u:

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13435-Galactic-Guide-MISC

Varijante Freelancera, kao i Starfarer će biti zanimljivi..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Stigao novi patch za HM - dosta tog ima {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Star Citizen: Dog Fighting Module - 1st Look: 

Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
Star Citizen

ok izgleda

fora je kako brod ostane bez krila, al dalje se nastavi borit.

MPLAB C18
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Katastrofa je kretanje: nimalo inercije nema kod mijenjanja smjera. Grafički nije pretjerano impresivno (zasad).

11 godina
Tonči kaže...

Katastrofa je kretanje: nimalo inercije nema kod mijenjanja smjera. Grafički nije pretjerano impresivno (zasad).

to su savršeno dizajnirani brodovi s jakim thrusterima

MPLAB C18
16 godina
odjavljen
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Nadam se da si sarkastičan. {#}

15 godina
Star Citizen

Nije ni čudo da su odgodili DFM s obzirom u kojem je stanju. U godinu dana nisu završili ni jednu komponentu koja im treba za DFM.

Za sada igra izgleda više kao arkada nego space sim.

4 0 hvala 0
11 godina
Tonči kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Nadam se da si sarkastičan. {#}

Jesam, al opet ne sjećam se da je bilo inercije u Freelanceru ili Starlanceru.

Jedino gdje sam se koliko toliko hrvao s fizikom svemira je bio IW2.

Pitanje je sad koliku bi ti htio inerciju? I dal da ona ovisi o kvaliteti tvog broda? tj. jačini thrustera ili "da instaliraš neki "gravitacijski force field" koji oko tebe stvara gustoću prostora takvu da će izgledat kao da se krećeš kroz vodu.

MPLAB C18
16 godina
odjavljen

Barem minimalno da ima ikakve veze s fizikom, jer kretanje je ovdje kao po tračnicama.

11 godina
Tonči kaže...

Barem minimalno da ima ikakve veze s fizikom, jer kretanje je ovdje kao po tračnicama.

To ti je prilagođeno Oculus Riftu... (rollercoaster {#})

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Za work in progress nije loše, ali kretanje će nadam se ipak malo doraditi. Također za sada instrumenti u cockpitu ne prikazuju ništa.

Grafički gledano, izgleda solidno, ali to još nije ono čemu se teži (treba vidjeti sa PBR-om, dodatnim optimizacijama i sl.).

Nisam razočaran, ali nisam nešto ni oduševljen (za sada).. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice