S.t.a.l.k.e.r oblivion lost mod

poruka: 9
|
čitano: 3.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pozdrav!molim pomoć !ako je netko završio igru sa oblivion lost modom da zna gdije naći streloka.to je zadnja misija nakon skakanja kroz portale,gdije bi trebao biti kraj,ali ipak nije.(znam da sam ja strelok,ali skokom kroz zadnji portal igra se nastavlja i piše find strelok)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam tek krenuo i zapeo sam, pa ak' možeš pomoć'. Radi se naime dok dođem u laboratorij i dok moram pokupit dokumente za

šankeristu. Tamo se nalazi lik kojeg moram umlatit. Našo sam da moram napravit ARTIFACT ACTIVATION.

Ja uzmem neki kamen umjesto pištolja i aktiviram taj kamen (počne se ponašat drukčije no obično), natjeram čiču da prođe tuda i

on je još uvijek vedar i čio (njemu taj aktivirani kamen, ko budali šamar).

Pitanje glasi: Koji kamen moram uzet i šta da mu radim? U biti kako ga umlatit?

thx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: S.t.a.l.k.e.r oblivion lost mod
ZVONJOLA kaže...

pozdrav!molim pomoć !ako je netko završio igru sa oblivion lost modom da zna gdije naći streloka.to je zadnja misija nakon skakanja kroz portale,gdije bi trebao biti kraj,ali ipak nije.(znam da sam ja strelok,ali skokom kroz zadnji portal igra se nastavlja i piše find strelok)

Glavna odlika toga moda je da kad zavrsis igru  mozes igrat dalje bez da ti se igra prekine.
17 godina
neaktivan
Shkval1 kaže...

Ja sam tek krenuo i zapeo sam, pa ak' možeš pomoć'. Radi se naime dok dođem u laboratorij i dok moram pokupit dokumente za

šankeristu. Tamo se nalazi lik kojeg moram umlatit. Našo sam da moram napravit ARTIFACT ACTIVATION.

Ja uzmem neki kamen umjesto pištolja i aktiviram taj kamen (počne se ponašat drukčije no obično), natjeram čiču da prođe tuda i

on je još uvijek vedar i čio (njemu taj aktivirani kamen, ko budali šamar).

Pitanje glasi: Koji kamen moram uzet i šta da mu radim? U biti kako ga umlatit?

thx

Jedan od ovih: Jellyfish, Night Star, Stone Flower, Goldfish, Gravi. Oni ti naprave anomaliju koja ga baci u zrak i rastrga, tak da je tesko od nje pobjeci. Pazi da ne stanes u nju poslije nego si ga sredio.
17 godina
neaktivan

ja se ne sjecam to sa tim likom... ja znam za x16 i x18 ali tamo nema zive duse za unutra... ali za van je je**no

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...
 Jedan od ovih: Jellyfish, Night Star, Stone Flower, Goldfish, Gravi. Oni ti naprave anomaliju koja ga baci u zrak i rastrga, tak da je tesko od nje pobjeci. Pazi da ne stanes u nju poslije nego si ga sredio.

Fala ti na odgovoru, ali imam još uvijek isti problem, jer gdje god da ja stavim aktivirani artifact on jednostavno prođe kroz njega i kamen mu ništa ne napravi.
Jel postoji neko mjesto gdje da stavim taj kamen, preporuči mi mjesto.

17 godina
neaktivan

@Shkval1,

Ako mislish pobjediti tog protivnika morash "kamen" staviti ili ispod stepenica niz koje on siđe ili negdje gdje se najvishe zadrzhava, kod onih stupova, pored vrata (koje vode gore kod onih kaveza sa mishevima i ormarima s municijom). Ako mu se nista ne dogodi nako sto prvi put prodje kroz vlastoručno napravljenu anomaliju onda se sa njim igraj mačke i miša dok ga ne navedesh u tu anomaliju.

Pazi da sam ne poginesh od te anomalije

Također preporučio bih ti da skinesh novu verziju moda u kojoj nema artifact activationa nego su to boss protivnici samo malo jachi.

http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost;89584

E4600@3300MHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...

@Shkval1,

Ako mislish pobjediti tog protivnika morash "kamen" staviti ili ispod stepenica niz koje on siđe ili negdje gdje se najvishe zadrzhava, kod onih stupova, pored vrata (koje vode gore kod onih kaveza sa mishevima i ormarima s municijom). Ako mu se nista ne dogodi nako sto prvi put prodje kroz vlastoručno napravljenu anomaliju onda se sa njim igraj mačke i miša dok ga ne navedesh u tu anomaliju.

Pazi da sam ne poginesh od te anomalije

Također preporučio bih ti da skinesh novu verziju moda u kojoj nema artifact activationa nego su to boss protivnici samo malo jachi.

http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost;89584

Stvarno si drug, thx
15 godina
neaktivan

Ako neko procita ovu moju poruku,zelim da mi pomogne.Prvi put igram STALKERA i imam na disku ovaj mod,sve sam lijepo instalirala i radi,ali kada krenem da igram odmah na prvoj misiji ne znam da izadjem iz one sobe kada kupim one namornice zavoj i ostalo.

Janwey

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice