evo laušova reca
Ja redovito preskačem ovo jer tip ima "recenzije" namijenjene retardiranim petogodišnjacima. Strašno je naporan s tim infantilnim stilom.
evo laušova reca
Ja redovito preskačem ovo jer tip ima "recenzije" namijenjene retardiranim petogodišnjacima. Strašno je naporan s tim infantilnim stilom.
ma kreten je...usro mi igricu
igra je izašla na onim stranicama....ali nema još znate već čega
Evo nekih SS-ova.
Odlično izgleda prema njima.
Nadam se da nisu bili.
hehe..super su,,,meni je splinter cell conviction na 20% .......javi dojmove i ostalo kad se skine i kad isprobam...
Evo nekih SS-ova.
Nadam se da nisu bili.
hehe..super su,,,meni je splinter cell conviction na 20% .......javi dojmove i ostalo kad se skine i kad isprobam...
Hehe, nećeš ga isprobati još zasigurno neko vrijeme
Evo nekih SS-ova.
Nadam se da nisu bili.
Hehe, nećeš ga isprobati još zasigurno neko vrijeme
Da, čeka se "ono nešto".
Uz malo sreće do vikenda će doći i 'to nešto'
Uz malo sreće do vikenda će doći i 'to nešto'
A i kartoni će doći oko vikenda najvjerojatnije.
ja sam igro 2 puta prošo na x360 i sad igram coop
jedna od najboljih igara u zadnje vrijeme
Sve splinter cell-e igral i samo nisam presal 3(chaos theory ako se ne varam) Svi su mi odlicni i sve imam origigi, Mislim da bude ovaj bil odlican.. kolko sam uspjel vidit grafa je odlicna.
I di su bila vremena kad smo ga i na mobitelu igrali
ja sam igro 2 puta prošo na x360 i sad igram coop
jedna od najboljih igara u zadnje vrijeme
e vidiš za xbox je release date 13.4. a za PC danas (27.4)
U zadnje vrijeme su mi najbolje ubisoftove ige...splinter cell conviction, Assassins creed 2,call of juarez 2 nije loš, the settlers, prince of persia, red steel,...uglavnom kao sto vidite dole nabavil sam si igru...
ovaj drm je ustvari super stvar...svi na kraju budu sretni (osim igraca originala...haha) oni prodaju dosta igrica i zarade...i nakon toga 20-25 dana igra se probije i pirati dobiju sta zele...
U zadnje vrijeme su mi najbolje ubisoftove ige...splinter cell conviction, Assassins creed 2,call of juarez 2 nije loš, the settlers, prince of persia, red steel,...uglavnom kao sto vidite dole nabavil sam si igru...
ovaj drm je ustvari super stvar...svi na kraju budu sretni (osim igraca originala...haha) oni prodaju dosta igrica i zarade...i nakon toga 20-25 dana igra se probije i pirati dobiju sta zele...
si kupio orginal il?
ja ne razumijem one na gamereportu oni stalno uzmaju oružije koda je to neki cod a ne SC ja ga nijedamput nisam uzeo samo pištolj povremeno a oni stalno s mp5
hvala nisam čitao pravila... ajde ako neko ima cd-key neka napiše... hvala
Imaš ovdje par extra cd keyeve:
www.game.co.uk
http://store.steampowered.com/
www.dvd-co.uk
Probao sam igru i mogu reći da je hebena.gameplay mi se sviđa do jaja kao i kontrole...za sada sve pet
preporučam
Evo i ja probao.
Po SS-ovima odlična,kad zaigrah-prosječna.
Super igra .
Super igra .
evo ljdu ja sad istaliravam skidrow release...nadam se da je dobro..?
Evo i ja ga zaigrah i za sada mi se sviđa (a skoro sam večeras išao obnoviti account za EVE online - bit će neki drugi dan)
Je li itko ima problema sa njim, ja imam
Igram igru sve glatko, sve prekrasno, kad ono nekad doslovno stane, nakon 1,5 sek nastavi normalno dalje
Je li to samo save, ili mi je nešto sa kompom, ili igrom?
Igram igru sve glatko, sve prekrasno, kad ono nekad doslovno stane, nakon 1,5 sek nastavi normalno dalje
Iskreno nisam to primjetio. Koliko ja vidim sve ide glatko (normalno).
Ponkead mi je žao tih francuza.Grdno su se zajebali sa drm-om no naravno to neče nitko reči.Najgore od svega što igrači originala čekaju crack da kupe igru :S
Naravno samo fanovi to rade,ovi ostali skinu...
Jel postoji za skinut igdje?
imas u ducanu ljepo a tu trazit linkove,btw sta je moguce da niko od vas jos nije igro?Ja sam bas poco i krepa xbox :S
ja ovu igru preskacem
nisam fan sc serijala pa necu ni to sada postati
ja ovu igru preskacem
nisam fan sc serijala pa necu ni to sada postati
I samo radi toga si došao na ovaj topic, da veliš da nisi fan serijala.
Je li itko ima problema sa njim, ja imam
Je li to samo save, ili mi je nešto sa kompom, ili igrom?
evo i sve ce ti biti jasno ako imas ati radeon graficku.!!!!!
fix za radeon je izasao prije novih drivera i nema smisla skidati beta drivere kad je vani 10.4 jedino ako zelite betu 10.5
10.4a = Beta/preview drivers
10.4a hotfix = hotfix for the beta drivers
10.4 = final .4 drivers with all the fixes and stuff.
10.5 = beta drivers.