Spellforce 2 greska

poruka: 5
|
čitano: 1.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spellforce 2 greska

Iman ovaj spellforce 2 shadow wars i doden do misije Tuscari i do nekog lika Soroka s kojin moran zatvorit neka splilje i on mora žrtvovat 6 ljudi da zatvori 6 spilja i kad zatvorin jednu doden do druge da je zatvori i jednostavno stane nemice se pokusa san prič vise puta i uvik isto zna li ko kako to pric ili ako mi ko moze dat savegame na iducem levelu ili nesto?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spellforce 2 greska
17 godina
neaktivan
Spellforce 2 greska

ako se dobro sjecam,trebas dole na dnu mape prvo osloboditi tih 6 ljudi koji su se spremni zrtvovati i njih dovesti do tih spilja a oni ce sve ostalo sami obaviti , na tebi je samo da oni prezive sve dok se svih 6 spilja ne zatvori ali da te upozorim da ti take stvari sigurno nece upaliti ako koristis cheateve ili trainere bilo koje vrste jer je tako igra napravljena....    i moj prijatelj je sizio kad sam mu dao tu igru zato sto nije mogao prijeci odredjene misije bash zbog tih cheateva......

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spellforce 2 greska

da znan 6 ljudi ide i prvoga san zrtvova i ostali su ostali zivi isa san stalno ispred njih i ubiava sve i jos san za svaki slucaj stavija 20 veterana da ih prati nikoga ne ubije nego jednostavno stanu nemicu se...

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice