Sjećanje na Mafiu

poruka: 14
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Ova tu mi je igra bila predobra. Izašla je rano, a tako je super. Ima dobru priču i grafiku. Niti uopće nije zahtjevna. Ja ju igram na rezoluciji 1280x1024 i na 8xAA. Kakko se vama dopada igra i koju razoluciju imate kada ju igrate.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Eh, odustao sam kod krađe onog trkaćeg auta. Stalno sam uspijevao skrenuti u krivu ulicu na povratku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Istina igra je odlična,super što sad dolazi nastavak.Igral sam ju na maxanim detaljima,reza 1024x768 i 8xAA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sjećanje na Mafiu
The_Chosen_One kaže...

koju razoluciju imate kada ju igrate.

Zake te to zanima?Iznenađen

Anyway, igra je prepredobra, ultra dobra priča, originalne misije i odličan gameplay. Jedna od naj igara koje sam igrao...

Ma nije lijepo da ja budem lud, a da to neznam...
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Posebice me oduševila priča u ovoj igri ali je i ostalo na vrhunskoj razini.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MAFIA, sta da kazem sve najjjjjjj
17 godina
neaktivan
Da , Mafia je odlična igra,jedva čekam Mafiu 2!
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Odlična igra, prešo sam je sedam puta, sad se malo odmaram od nje al za par mjeseci ću opet (da da opsjednut sam), međuscene su odlično irežirane, grimase na licima likova realne, grafika je u to vrijeme bila na visokoj razini al ni danas nije loša, glazbena podloga odgovara dobu radnje u igri. Uglavnom najbolja igra u povjesti. Samo se bojim da će nastavak sjebat legendarnu reputaciju (da sam bar u krivu). Igrajte Mafiju, i nikad ne kršite omertu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uh..   s nostalgijom se prisjećam tog virtualnog grada koji je živio svoj život, vreve na ulicama, natjeravanja autima i napucavanja po uskim uličicama. Nastavak definitivno nabavljam i igram Cool

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

Jedva čekam Mafiu 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Jedva čekam Mafiu 2.

Šta misliš da ja ne?
Jedva čekam...

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

da mafia je jedna odlicna igra sa dobro docaranim vremenom u kojem je igra smjestena

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
Sjećanje na Mafiu

Jedna od onih igri kod kojih ispustim suzuOsmijeh prisječajući se osjećaja za vrijeme igranja, ma odlična je, jedva čekam nastavak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sjećanje na Mafiu

A auto je super opisao igru...bitno da ima super grafiku i da na danasnjim zvijerima ide glatko...haloooo. Igra own 50% danasnjih igara, kad izadje dvojka bit ce veselja.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice