Sjeca li se netko doom-a 3

poruka: 214
|
čitano: 32.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Sjeca li se netko doom-a 3
mr_brooks kaže...

ljudi, zar postoji neki ozbiljan igrac koji nije odigrao doom 3?

Ja nisam, pokušao sam i dao sam sve od sebe, ali je**te šta srce stane {#}

Fallen angel
14 godina
Raging-poopingbaby kaže...

Ja nisam, pokušao sam i dao sam sve od sebe, ali je**te šta srce stane {#}

Samo daj, ja sam odigrao i Alphu ( koja je procurali 2002. godine), i par puta finalnu verziju, prvi put je bilo najbolje naravno. Igra jest malo monotona, ali je old school i vrlo atmosferična.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
14 godina
neaktivan

Doom 3 mi je jedna od najboljih horor igara na PC-u koje samo odigrao. Sjecam se kada sam je prvi put prelazio koliko sam se puta znao *srat od straha i nisam dalje mogao igrat nego bi prepustio stolicu frendu da on nastavi. Igra mi je bila jednostavno predobra, i mislim da sam je prešao oko 4 - 5 puta.

Definitivno najjaci dio kada sam prvi put prelazio, mi je bilo kada bih dosao kod onih Security Lockera u koje moras unijete sifru da bi ih otkljucao, a naravno ja nisam znao da se kodovi nalaze u onim PDA- koje skupljas od "palih" znanstvenika i vojnika, pa sam znao po pola sata provaljivati sifru, uglavnom nisam odustao dok ga nebi otvorio. I tako kada bih pogodio sifru onda bih je zapisao na papir, {#} ahh to su bili dani, naravno tek u 2. ili 3. ponovnom prelasku igre sam otkrio te famozne PDA i zakljucio da ih valja i preslusat i procitat da bi saznao sifru.

like a boss
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam došao na 15 misiju, i morao sam uzeti tabletu za smirenje.. Najvise me usralo kada mi se iza leda stvorilo 4 Imph-a ja cilo vrime koristim samo pistolj, a kad sam skuzio Imph-ove faca mi je bilo OMGOMGOMG{#}{#}{#}

Fallen angel
15 godina
Igra je zakon ako vam smeta sto nema svjetla na puski imate ducktape mod za skinut
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Igra je zakon ako vam smeta sto nema svjetla na puski imate ducktape mod za skinut

Hvala na informaciji, ali to da nemozes obadvoje imati istovremeno dodaje dozu napetosti.. ili koristi flashlight i lako pogini ili pucaj naslijepo, ili se useri u gace i poseri zidove kada ti se neki Impsh ili onaj pinky ili kak se vec zove prisulja iza leda

Fallen angel
13 godina
protjeran
RE: Sjeca li se netko doom-a 3

.

Fallen angel
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 20:50 (Raging-poopingbaby).
13 godina
protjeran
RE: Sjeca li se netko doom-a 3
AA-d00d kaže...
scorpion667 kaže...
AA-d00d kaže...

koji komentari covjece -.-

DooM3 je jedan od losijih FPS-ova uopce. svaka cast na horor ugodjaju ali opcenito gledano cijela je igra losa.

Heh svašta se da čuti. Aj reci mi šta obilježava dobar klasični FPS? Imaj na umu da je Doom baš to, onaj klasični FPS kakvih danas očajno fali. Solidna priča, strah, nabrijana akcija lude pljuce, predobra grafika, creepy zvuk itd. itd.. A bugova u vrijeme izlaska praktički nije bilo jer je igra (kao i svaka ostala iz ID Softvare-a - Majstori!) bila gotovo savršeno odrađena. Tehnički savršena igra. Malo kome to pođe za rukom.

heh to se neda nekim geekovskim vokabularom objasniti ali covjek kojemu je svrha #2 kompa "FPS mašina" to osjeti :P
ali idem po redu sa onim što po meni ne valja sa Doom3:
1) priča je dosadna! dođeš na mars, nešto ode kvragu i na tebi je da sredis. užasno površno, nema niceg dubljeg!
2) grafika je loša. da, bila je super dok sam prije 8 godina (mislim da je tu negdje) u Hackeru vidio slike najavljenog DooM-a 3, a na slici onaj debeli mutant sa otvorenom utrobom i normalno da mi je bilo "WOOOOOOOOOOOOW", ali dok je konacno dosla....covjek bi pomislio da su taj engine mogli bolje napraviti. navodno je trebalo izgledati realno, ma vraga je tako izgledalo. likovi su mi izgledali kao da su napravljeni od gline.
3) MP komponenta je bila katastrofa! neoptimizaran engine za MP da je to boljelo, a mape su bile smeće - normalno da su morale biti smeće jer nisu niti mogli staviti normalne, više otvorene mape jer je taj nesretni engine bio napravljen za zatvorene prostore i hodnike i cim se vise od 4 covjeka konektalo pocelo je lagati. neznam da li se to popravilo jer sam igru relativno brzo instalirao nakon sto sam skuzio da ne mogu MP normalno igrati.
jedino sto bi pohvalio je taj horor ugodjaj, ali covjek se i na to navikne pogotovo dok skuzi da je ono kucanje srce koje naš lik ima, zapravo NJEGOVO kucanje srca i više se ne čini tako strašno :P

Puno hvala sto si mi unistio cijelu spooky atmosferu.. sada mogu komotno deinstalirati igru.. THANKS A LOT {#}

I daj citaj malo mailove na PDA-ovima "palih" znanstvenika i vojnika pa mozda skuziz da je prica malo dublja i zanimljivija od onog sto si ti reko.. Grafika nije perrfect, ali je sasvim ok

I koji ce ti k**ac MP na igri kao što je Doom 3???

Fallen angel
13 godina
protjeran

Vrhunska igra, odlične atmosfere, igra na koju bi se današnji šuteri trebali ugledati.

Sve 5.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Totalno se slažem Budokai. Kome se ne sviđa, ima onaj CoD mw2 i mw3, tek je tamo PLITKA i DOSADNA priča, pa nek uživa u nešto što se pretvara u totalnu arkadu koju svaka budala može igrati {#}

Fallen angel
13 godina
protjeran

Totalno se slažem Budokai. Kome se ne sviđa, ima onaj CoD mw2 i mw3, tek je tamo PLITKA i DOSADNA priča, pa nek uživa u nešto što se pretvara u totalnu arkadu koju svaka budala može igrati {#}

Onda se čude što ima piratstva i što ljudi ne žele ta današnja sranja kupovati.

Doom3 se čekao u redu za kupovinu, imam i danas original.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
protjeran

Ja nažalost nemam original, jer nemam baš novaca, ali kada ih dobijem, dobiti će Doom 3 vlastitu policu na zidu, pa makar ga iz amerike narucio

Fallen angel
15 godina

Prosao sam Doom 3 i krenuo sam s Doom 3 :Ressurection Of Evil-om, al me strah igrat {#} , a inace volim horor igre !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam zamalo dozivio srcani jednom dok sam igrao (DOSLOVCE)

Fallen angel
14 godina
neaktivan

Vrhunska igra. PC gaming u svom najboljem obliku (za ono vrijeme, a bolja i od 95% danasnjih FPS-a).

2 0 hvala 0
15 godina

Prosao sam mnogo horor igara , al Doom 3 ima bas neku posebnu dozu straha i atmosfere da me strah igrat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Prosao sam mnogo horor igara , al Doom 3 ima bas neku posebnu dozu straha i atmosfere da me strah igrat !

Jesi probao F.E.A.R Ili METRO 2033?

Fallen angel
15 godina

Naravno !I FEAR mi je malo strasniji od Metroa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

FEAR (1) je dobra igra, Metro - onako, Doom 3 klasu iznad.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Odkada sam igrao FEAR, cim naletim na dugokosu crnokosu djevojcicu, ja izmicem i povisuje mi se tlak..

Fallen angel
13 godina
protjeran

EVO! PREŠO SAM KUČKU JEDNU! PREŠO SAM DOOM 3! NAPOKON, U P**KU MATERINU! 

Fallen angel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Da je onima koji misle da su igrice za djecu reći "Aj probaj igrat Doom3 u mraku"

Aaah

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

doslovce si zamalo doživio srčani?{#} kako se to desi?

pero_HR
16 godina
odjavljen

Doom3 i F.E.A.R (ali prvi, nastavci su daleko ispod prvog dijela) - slušalice na glavu (što kvalitetnije), volume na max i mrak. Ako ste slabijeg srca, pripremite toaletni papir.

To su igre a ne ova CoD sr{#}.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
peroko kaže...

doslovce si zamalo doživio srčani?{#} kako se to desi?

Lako.. Igram ti ja, mrak u sobi, mrak na igri, odlucim prebaciti na flashlight i okrenem se, a iza mene dva Imph-a {#}{#}{#}... ISUSE.... To je bilo gadno!

Fallen angel
13 godina
protjeran

Ljudi, koje vam je najnajnajstrašnije iskustvo iz Doom 3?

Fallen angel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskreno? Iz nekog razloga gotovo svaki susret sa pinkyjem {#}

Prokleta zivina onim svojim urlikanjem i bucnim koracima u meni budi blagi osjecaj panike dok se pokusavam izmicati u mracnim prostorijama usput zapinjuci za kojekakve predmete koji se nalaze u sjeni :D A zanimljivo je da doticni demon sam po sebi nije nekakav problem za odstrijeliti, nego je stvar u cistoj prezentaciji (glasanje i nastup pinkyja podsjeca na medvjeda, pa bi tu mogao biti razlog).

Zombiji na mene nisu imali nekakav veci efekt dok su neki ljudi koje znam imali probleme bas sa zombijima (opet, doticni i inace imaju istaknut osjecaj straha prema zombijima pa je tu vjerojatno razlog kod njih).

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Eto, to su moji (dosadašnji) dojmovi o Doom-u 3.

Ali upravo to sto ti se ne svida u igri je poanta igre. Doom3 je prvenstveno igrao na kartu igraca prva dva nastavka, trebao je pokazati jedinicu sa puno boljom prezentacijom kakvu tehnologija za doom1 tada nije dozvoljavala. Mrak, zatvoreni klaustrofobicni prolazi, spoj high-techa i klasicnog poimanja demona iz biblije sve je to recept prenesen direktno iz jedinice samo u puno modernijem izdanju.

Uz jednu iznimku, tamo (u doomu1) su protivnici bili tesko topovsko meso (jer je tesko bilo napraviti napetu situaciju bez uporabe velikog broja protivnika), dok je doom3 pokusao stvoriti napetost sa puno manjim brojem protivnika (djelom i iz razloga sto je tada bio veoma hardverski zahtjevan pa kombinacija te grafike i ogromnih sukoba a la doom1 i doom2 nije bila izvediva), koristeci atmofericniji "krajolik".

Mogu shvatiti zasto se nekome Doom3 ne svida, jer igra doista cilja specificnu publiku. Id Software se vodio idejom da je doom serijal dovoljno popularan da ce, cak i ako se igra svidi samo fanovima serijala, i dalje doom3 biti dovoljno uspjesan projekt.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
14 godina

Da sjeća, igrao sam ga prije oko 2 godine i lagano me zadivio.

Više je atmosferičan i mračan nego drugi dio koji je dječja igra prema ovom!

Premda i tamo je znao iznenaditi neki CREEP................{#}

14 godina

Polumrak u kojem ti se prišuljaju zombiji..............BU!!{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice