Saw : Video Game

poruka: 4
|
čitano: 1.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zdravo na ovaj forum sam se prijavio samo zbog ovog problema ... Juce sam dobio Boginje i lekari su mi rekli da iz kuce ne smem izlaziti 3 nedelje . I ja sam resio da skinem ovu Igru . Posle dugog cekanja Igra se napokon skinula . Instalirao sam je Ukljucio (sve normalno radi ) ALI nemogu da predjem 1. nivo. Na nekom forumu sam procitao da jedna osoba ima isti problem i rekli su joj da vrti misa u desno ali ta osoba nije dala odgovor . I dali moze da igra Dzojstikom i ako moze kako da ga ukljucim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko se sjećam to je stvar lošeg cracka, no nisam siguran.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Saw : Video Game

Droga općenito nije dobra stvar... {#}

17 godina
neaktivan
Re: Saw : Video Game
lol kao prvo i ja sam htjeo vidjet o kakvoj igri je rijec,jer filmovi su meni bili legendarni i jedva prokrenuo i zaigrao...i zato kao pod drugo,ako vec stvarno nemozes van,skini si neku drugu igru,jer ovo je cisti BS,a ako stvarno zelis bas ovu igru KUPI JE...jer je toliko losa da se niko nije ozbiljno htjeo pozabavit crackom....
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice