Savjet za horror igru

poruka: 35
|
čitano: 5.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Savjet za horror igru
xxxxx kaže...

Imaš Left4dead

nije baš horror al mislim da se može u co-op

left 4 dead jeste horror ako igras sve na high, gamma i master sound upaljen...
i da, dobro mislis
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
protjeran
Savjet za horror igru

Clive Barkers Jericho

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Savjet za horror igru
autorov komentar

Hvala svima na odgovorima. L4D sam igrao, je horror, ali postane smiješan i nestrašan kada se igra sa ekipom. AvP sam isto igrao, nije loš, samo je nezgodno upravljati s alienom, a i plasmacaster od predatora zna štekati.

92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Savjet za horror igru

Prey,Fear,L4D,Quake

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Savjet za horror igru
Bes7 kaže...
xxxxx kaže...

Imaš Left4dead

nije baš horror al mislim da se može u co-op

left 4 dead jeste horror ako igras sve na high, gamma i master sound upaljen...
i da, dobro mislis
skontao sam da je horror jučer oko 2 ujutro
lol sasro sam se živ
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice