U server je ulozeno jako puno truda,volje i znoja.Server je trenutno u beta verziji dok se skroz netestira od i najmanjih bugova.Za mjesec-dva dana server prelazi u alpha verziju.Mod na serveru je rađen od 0 sto znaci da nije edit nijednog gamemoda poput GF,LARP….Ovo je mod rađen od 0.Na modu je glavni skripter i voditelj projekta Jimy_Pacino a suvlasnici ujedno i mapper servera su Rick Dunn a.ka. Nanx te Dino Hođić.Mod ima unikatne sisteme za banku,brzinometar.Čak su izradili sistem za ingame pravljenje kuca i bizzova da se nemoraju patiti u skripti.U GM je kao sto sam vec napomenuo ulozeno previse truda da bi projekat propao.Trenutno na serveru dnevno ima oko 15-20 igraca no taj rekord kanimo oboriti jer smatramo da imamo jedan od najboljih gamemodova na balkanu.Na serveru imaju organizacije poput PD(Police Department),MD(Medical Department),CNN (Cable News Network),FBI (Federal Birou OF Investigation)….te bande GSF(Groove Street Family),LCN(La Cosa Nostra),RM(Russian Mafia)….Na serveru ima trenutno oko 200 kuca i toliko i bizzova i oko 400 stanova sto se iz dana u dan sve vise povecava.Zaboravio sam napomenuti da server ima preko 500 evenata sto znaci da ima najveci broj evenata na jednome RP serveru na balkanu.Eto ja sam vam ukratko rekao koliko sam mogao a za ostalo dodite na server i uvjerite se zasto smo najbolji :D
Forum: www.eminence-gaming.info
IP servera: 188.138.116.96:7779
Ugodnu vam zabavu želim vas Jason_Scofield a.k.a Windfaker.