Saints row 2 problem

poruka: 13
|
čitano: 3.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

ovako instaliro sam saints row 2 i kad ga želim pokrenut sve radi dobro dok ne prođu one reklame THQ ... i onda mi dođe poruka da je igra prestala raditi

u čemu je stvar

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

Mislis ono send/don't send?

Probaj reinstalirat igru, instalirat nove drivere za grafičku, novi direct x.  A ako ti se to neda, nista ne propustas jer je igra stvarno lose optimizirana i vjerojatno neces imat konstantnih 20 fpsa uz lošu grafiku na razini True Crimea.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 20:46 (franky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Saints row 2 problem

Ma i ja imam problem,stavio sve novo .

Uđem i  na 5% loada  ......

Konfu imam i više nego low .

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
17 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

Ja nemam takvih problema iako mi je procesor ispod minimuma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

možda treba crack ?

ja sam instaliro rip od GTi-a

sad skidam novi

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

Imam i ja problem... Prodju one sve najave i otvori mi se main screen (Continue, New Game, Options itd.), ali na tome ne mogu sam birati sto hocu nego se izabrana opcija sama od sebe mijenja (to je mozda normalno, ne znam). Uglavnom, kad dodje na New Game, kliknem enter i nakon toga mi se otvori prozor di biram tezinu, ali vise nista ne mogu napraviti, jednostavno se zbloka i ne prihvaca moje klikanje po tastaturi osim Alt+F4...

Tri puta sam je reinstalirao, instalirao dam DirectX i instalirao sam najnovije drivere za graficku

Imam nVidiju 7900GS, intel core2 duo 2.13 GHz, 2 GB RAMa, XP...

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Imam i ja problem... Prodju one sve najave i otvori mi se main screen (Continue, New Game, Options itd.), ali na tome ne mogu sam birati sto hocu nego se izabrana opcija sama od sebe mijenja (to je mozda normalno, ne znam). Uglavnom, kad dodje na New Game, kliknem enter i nakon toga mi se otvori prozor di biram tezinu, ali vise nista ne mogu napraviti, jednostavno se zbloka i ne prihvaca moje klikanje po tastaturi osim Alt+F4...

Tri puta sam je reinstalirao, instalirao dam DirectX i instalirao sam najnovije drivere za graficku

Naravno da nije normalno!
Tak je bilo i meni.

Očito imaš i gamepad, iskopčaj ga i stvar riješenaCool
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
macgyver kaže...

Naravno da nije normalno!
Tak je bilo i meni.

Očito imaš i gamepad, iskopčaj ga i stvar riješenaCool
 da imao sam volan, sad radi,  hvala
16 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

Sve lipo installam i kad udem u igru sve radi a kad izaberem težinu ništa se ne desi plizz help my

frenky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
molim te mi odgovori na zadnje pitanje ako znas
frenky
16 godina
neaktivan
Saints row 2 problem

i ja imam jedan problem sa tom igricom!Kada udjem u saints row i kad se zavrse sve one reklame izadje mi ono sa new game,load game,option,...i kad pritisnem bilo koju strelicu (gore,dole,levo,desno),igrica mi blokira i ne mogu da je igram!Moze li neka pomoc oko toga?!

Ivke

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
moze li mi ko pomoc
frenky
17 godina
neaktivan
Ivke kaže...

i ja imam jedan problem sa tom igricom!Kada udjem u saints row i kad se zavrse sve one reklame izadje mi ono sa new game,load game,option,...i kad pritisnem bilo koju strelicu (gore,dole,levo,desno),igrica mi blokira i ne mogu da je igram!Moze li neka pomoc oko toga?!

pokusaj reinstallirati igru, možda će raditi. svakako pogledaj da li postoji neki novije patch jer je poznato da je igra jako bugovita. a možda problem leži zbog lošeg cracka. poslao sam ti pm preko kojeg ću ti dati neke linkove pošto ovdje ne smijem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice