- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
upravo skidam igru... kakva je igra???
losaaa.....lik ti se sugavo krece...nekak se gega ko patkica....a kad vozis auto ajmeeeeee.....bolje ici pjeske....malo stisnes ulijevo letis u kanal ili na najblizi auto...ajme.....igra je užas.....AL RADIO JE MAJKA....Pjesme u igri ssu zakon =)
kad se vec skinulo 30 % nek se skine sve...jel jako zahtjevna po pitanju hardwarea?
Igra je loša, loša, loša, užasno loša kopija GTA 4, neigrivo. Tko je igrao GTA 4 pa zaigrao SR 2 znat će o čemu pričam. Nije vrijedna skidanja, a bože sačuvaj kupovine.................
Zabavni kriminal i podešavanje lika prije igranja, ali je grafika loša i neka vozila su preosjetljiva, neke nelogičnosti spram GTA serijala.
Možete podesiti kretanje lika, animaciju pokreta, tako da to nije problem.
Igra mi radi savršeno na 1680x1050, sve na high, AA 4x, AF 4x, motion blur, HDR.
Sve u svemu, ako se uzme zabavnost i priča, onda i nije tako loše. U GTA IV vodite samo jednog Srbina, ovdje vodite bivšeg vođu bande kojeg možete podesiti da izgleda kako vi hoćete, do sitnih detalja.
Da možda i ima nekih prednosti ali definitivno meni izleda lošije od GTA4. Nakon kratkog igranja nije mi baš sijela tako da ću rađe nastaviti s GTA4...
Igra je grafički puno lošija od gta4... negdje je u rangu sa San Andreasom!
Loše je optimizirana za PC tako da će vrlo brzo van kao što je izletio i GTA4 iz mojeg računala!!
Treba mi pomoc raspakovao sam Saints Row preko winrar i pokrenio instalaciju sa deamon tools instaliro ali nemogu da crack
nigdje da ubacim nema icone samo neki fajlovi trebam pomoc hitno molim vas odg mi sta da uradim da bih igrao.
Pogledaj ovo.
Po meni je najjača strana igre
gameplay ( i to je jedino skoro šta valja)
Grafa, optimiziranost enginea
Ajme tek glasovi
kasne po par sekundi nekad
meni ide na najviše i igre je prejaka kad se uvatiš gameplaya i pristaneš tražit bugove
e da
i radio je prejak 50CENT ft Lloyd Banks HANDS UP
jel mi može neko poslati serijski broj za instalaciju saints row 2, na netu ga ne mogu naći?!?!
Imaš u Algoritmu 349 kuna, dobiješ i DVD sa igrom...
..čekaj..jel ti to mene zaj.. fino pitam jel može neko poslat ak ima..
..čekaj..jel ti to mene zaj.. fino pitam jel može neko poslat ak ima..
Gameplay je super. Na grafiku neam pravo žaliti se sa X1650 Series :)