Saints Row 2 problem X3DAUDIO1_4.dll

poruka: 19
|
čitano: 7.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako koliko god puta i u koji god folder instalirao navedenu igru izbaci mi problem na slici kako da to zaobiđem? igru crackao necrackao isto mi se piše uvjek sve isto mi bude! i da nije do drivera to problem? a just cause radi i prije sam imao taj problem!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Saints Row 2 problem X3DAUDIO1_4.dll

Prvo instaliraj najnoviji Direct x LINK. Ako ne pomaže, skini ovo LINK. Ovdje ti je tutorial kako instalirati dll fileove LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Prvo instaliraj najnoviji Direct x LINK. Ako ne pomaže, skini ovo LINK. Ovdje ti je tutorial kako instalirati dll fileove LINK

Ako bude šljakalo častim te pivomNamigiva Fala ti za linkove javim dal radi! sam sad ćekam Dx da se instalira!

P.S jel to radi s tim dll-om na win 7 probo dll taj tak instalirat ono error mi baci pa sad poslje direct x ču vidit oče li radit igra!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 11:25 (Mato_Ivanovac).
16 godina
protjeran

Otvori on igru i nakon desetak sekundi ovo izbaci ali tokom tih desetak sekundi je crn ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jesi probao pokrenuti u compatibility mode-u?

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Jesi probao pokrenuti u compatibility mode-u?

Evo sad probo i stavio na xp sp2 ono radi kad ja podesio rezoluciju na 1280x1024 ono izbaci me iz igre

16 godina
protjeran

Evo radi igra ali mi je sve nešto ubrzano!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Tako ti je normalno u igri, čudna je

16 godina
protjeran
APazinjan kaže...

E je a ja sad srušio w7 pa stavio w xp zbog toga što je brza šta nisi ranije reko

16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...
APazinjan kaže...

E je a ja sad srušio w7 pa stavio w xp zbog toga što je brza šta nisi ranije reko

Sorry, nisam bio tu, igra se Left 4 Dead 2...

15 godina
neaktivan

ee zdravo e ovako ja imam Saints row 2 i pokusao sam ga igrati online e sada dakle upisem gamespy account kreiram sve lijepo namjestim odaberem Co-Op i pokaze mi listu servera,medjutim kada kliknem na bilo koji cekam jedno tridesetak secundi da mi ni kraju reklo unable to find any games??? mozete li mi molim vas pojasniti u cemu je problem?

Neven
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Otvori on igru i nakon desetak sekundi ovo izbaci ali tokom tih desetak sekundi je crn ekran

E ovako nađi negdje dx11 i kod instalacije kada te puta instaliraj ga u folder igre nakon toga ako nebude radilo izbriši stari dll koji se nalizi u C/Windows/system32 tamo nađi taj dll izbriši ga i stavi ovaj http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_4 i taj koji ako i tada neradi stavi taj dll u folder igre! 

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

E ovako nađi negdje dx11 i kod instalacije kada te puta instaliraj ga u folder igre nakon toga ako nebude radilo izbriši stari dll koji se nalizi u C/Windows/system32 tamo nađi taj dll izbriši ga i stavi ovaj http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_4 i taj koji ako i tada neradi stavi taj dll u folder igre! 

De rješio sam se te gluposti nema (bar za mene) gluplje igre sve ubrzano de hebo ja to!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
15 godina
protjeran
Nasum kaže...

ee zdravo e ovako ja imam Saints row 2 i pokusao sam ga igrati online e sada dakle upisem gamespy account kreiram sve lijepo namjestim odaberem Co-Op i pokaze mi listu servera,medjutim kada kliknem na bilo koji cekam jedno tridesetak secundi da mi ni kraju reklo unable to find any games??? mozete li mi molim vas pojasniti u cemu je problem?

Mislim da ti gayspay Smijeh nije detektirao igru probaj malo pronjuškati po postavkama Cool 

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 22:04 (Daniman123).
15 godina
neaktivan

hehehe hvala na pomoci ali ja imam windows xp eee da zaboravih da napomenem kada kliknem na server pise mi Co-oP please wait i tako 30 sec i onda mi e pojavi taj fazon unable to find any games ???

Neven
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isto tako kada odem na multylayer online i nadjem servere kliknem i cekam i onda me izbaci i kaze could not connect to the game :((( isto cekam jedno 30 sc odprilike

inace igra kao igra savrseno radi nemam errora niti sam ih kada imao sto se tice SR2 presao pricu i sve normalno samo me ovo zeza dajte castim onoga ko mi ponudi rijesenje volio bih ga igrati co-op online imam Tunngle ali u sobi je uvijek dvoje ljudi na hamachiu nema nikoga bash mi lose...

Neven
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li neko ima problem sa upravljanjem automobila u saints row-u 2 na PC-u (kod mene kada skrecem,skrecu naglo i ne mogu da ih konrolisem) moze li se nekako resiti sa nekim patch-om ili na drugi nacin???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeXy_ch kaže...

Da li neko ima problem sa upravljanjem automobila u saints row-u 2 na PC-u (kod mene kada skrecem,skrecu naglo i ne mogu da ih konrolisem) moze li se nekako resiti sa nekim patch-om ili na drugi nacin???

Zbog toga upravljanja sam ja odustao od Saints Row 2....jako teško se upravlja.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
neaktivan

Pa i ja sam odustao zbog toga,ali da proverim da mozda neko nije nasao resenje za taj problem?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice