Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO
Sjever ti je prema onom brdu di je snijeg na vrhu. Ne znam tocno kordinate sad.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...
Sjever ti je prema onom brdu di je snijeg na vrhu. Ne znam tocno kordinate sad.

Ok, to mi je dosta. Dalje se budem snasel.

14 godina
neaktivan
Btw treba nam jos jedan drop i jos jedan c4 pa da odemo lupit onu bazu kaj smo mu jucer ispraznili pecnicu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Samo da nadodam.

30+ ili blizu i ak nis bar u glavi. Bastardo ima gitaru, a swiki voli spenkat ;).

Morat cemo prosirit bazu onda. U prijevodu morat cete krampat ko ludi...

Da, 30+ je uvjet! Jos ako imas zenu i djecu koji te zajebavaju - tim bolje.

A ti sale ne usudjuj se nista prosirivyt! I ovo je preveliko! Ima previse mjesta, nek si ljudi sloze vrece i mir ...

Ima i sanduka i polica i svega jbt ...

Nego, ja vani stavio sanduk na rub naseg hemp gardena i napunio ga alatima za sve potrebite. I jos tek toliko 3 medvjedje zamke oko njega ... :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Ma trebat ce malo. Imam plan xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

oh gawd ...

Nego slusaj ... da mi stavimo dio ekipe u onu prijasnju bazu neka tamo farmaju okolo i kad popune sanduke, dodjemo svi po transport? A otamo do nas ima 2 minute pjeske ...

14 godina
neaktivan
Moze i to. A mozemo im napravit i slave house :P lol

Nego, nismo špelca premjestili xD
15 godina
NEW_MAN kaže...
smiglcro kaže...

Ja bi došao kod vas ali me muči da li slažete stvari u svoje kutije ili ih random razbacujete gdje tko stigne. Preko svega mogu preći pa i preko pleskanja po goloj guzi uz zvuk gitare ali preko nereda u kutijama ne mogu :)

Btw koji serveR?

Stvari su u kutijama i sve je slozeno po abecedi jer smo svi ozbiljni odrasli ljudi.

Bez zajebancije sve je uredno i nismo ko cigani koji trpaju stvari u kutije prek kurca. Ako znas gdi kaj spada onda odneses u odredenu kutiju, a ako ne znas ili ti se neda jer si lijen onda ostavis u jednoj od dvije kutije koje se nalaze odma kod ulaza u zasebnoj sobici. Te dvije kutije se redovno prazne od ljudi koji znaju gdi kaj spada i roba se nosi u za to predvidene sobe te kutije u tim sobama.

Ime servera je

! [FR][EU] Marche ou Creve ! All Welcome ! ( No rules / Forced

Procedural Map

Svi zeljni zabave ste dobro dosli te pozeljni jer imamo neke agresivne susjede koje treba ubiti i pojesti.

Gdje je baza?
http://goo.gl/UDaH7A

live and let live
12 godina
neaktivan

Ja bih rekao M19?

14 godina
neaktivan
Tak nes. I izlaz gleda vise na zapad
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad ce vas ljudi jos vise napadat, khm
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...

To bi bilo super jer je bez napadanja igra dosadna.

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...

A nek napadaju ... nas bude po 5-6 online sa dobrom zalihom oruzja i baza sa tri je*ene milijarde vrata i prozora ...

Let the games begin :)

12 godina
Rust- MMO

Lol ova tema se pretvorila u chat između par ljudi

Jeste razmišljali o Teamspeaku? Ili Discordu? Discord je dosta dobar

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Lol ova tema se pretvorila u chat između par ljudi

Jeste razmišljali o Teamspeaku? Ili Discordu? Discord je dosta dobar

Da, instalirat cu na poslu teamspeak. Siguran sam da ce moj nadredjeni razumjeti kad mu kazem da Roku, koji ima sliku Oreskovica za profilnu sliku, smeta sto par ljudi prica o temi za koju je otvoren ovaj topic.

14 godina
neaktivan
Nope, ova tema je napokon malo zazivjela :D

I znas, neki ljudi ne mogu koristiti teamspeak preko dana jer vidi cuda rade i na poslu su, sto bi znacilo i da ne igraju. Stoga, shodno tome, postoje forumi za takve stvari. A mi se razgovaramo o igri prema tome sve je u regulativi foruma ;).

A tebi jedan dobronamjeran savjet posto te "znam" i dobar si decko. Naj biti stalno takav cinik i pesimist, to ti nije dobro. Uzmi pusku il xbow i ispucaj to u rustu :).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sale_ds kaže...

I znas, neki ljudi ne mogu koristiti teamspeak preko dana jer vidi cuda rade i na poslu su, sto bi znacilo i da ne igraju. Stoga, shodno tome, postoje forumi za takve stvari. A mi se razgovaramo o igri prema tome sve je u regulativi foruma ;).

A tebi jedan dobronamjeran savjet posto te "znam" i dobar si decko. Naj biti stalno takav cinik i pesimist, to ti nije dobro. Uzmi pusku il xbow i ispucaj to u rustu :).

Pa zato kažem Discord. Možeš otvorit chat room i pisat šta god hoćeš a ne treba ti ni client nego preko browsera možeš. Ništa zlonamjerno, samo preporuka jer ga i sam koristim. Ispričavam se ako je zvučalo cinično.
Ne znam čemu ovo "vidi čuda rade i na poslu su". Radim i ja, 8 sati dnevno, svako ljeto od 16. godine, i također igram. Ali nekako mi nisu forumi za dopisivanja. Ne znam, možda je to samo moje (krivo?) viđenje foruma, ali teme poput battlefield teme i stvari koje nisu kako bi trebale bit me triggeraju toliko da moram ostavit komentar da kažem šta mislim.
A imaš pravo, bolje i ovo nego da je mrtva tema.

Btw. koji je to hejt na Oreškovića 

14 godina
neaktivan
Hebo teboreskovic te te hebo :P

Ja podrzavam samo gamere xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Sale_ds kaže...

Pa zato kažem Discord. Možeš otvorit chat room i pisat šta god hoćeš a ne treba ti ni client nego preko browsera možeš. Ništa zlonamjerno, samo preporuka jer ga i sam koristim. Ispričavam se ako je zvučalo cinično.
Ne znam čemu ovo "vidi čuda rade i na poslu su". Radim i ja, 8 sati dnevno, svako ljeto od 16. godine, i također igram. Ali nekako mi nisu forumi za dopisivanja. Ne znam, možda je to samo moje (krivo?) viđenje foruma, ali teme poput battlefield teme i stvari koje nisu kako bi trebale bit me triggeraju toliko da moram ostavit komentar da kažem šta mislim.
A imaš pravo, bolje i ovo nego da je mrtva tema.

Btw. koji je to hejt na Oreškovića 

"Radim i ja, 8 sati dnevno, svako ljeto od 16. godine" - Djeca u pakistanu siju nogometne lopte od navrsene 4 godine zivota pa ih nitko ne zayebava da idu na teamspeak. Kuis? Napisi i ti u temi nesto. Mi se necemo ljutiti. Podjeli nesto sa zajednicom, doprinesi nesto 'bemu trunje. Ti vjerojatno mislis da se sada ludo zabavljas, ali zapravo nanosis bol onima kojima je stalo do tebe! Razmisli o tome.

12 godina
Rust- MMO

vidim, ubište se od posla... ođekarce na forumu 

eee, da sam vam ja šef...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

Ti vjerojatno mislis da se sada ludo zabavljas, ali zapravo nanosis bol onima kojima je stalo do tebe! Razmisli o tome.

ček šta

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

Ti vjerojatno mislis da se sada ludo zabavljas, ali zapravo nanosis bol onima kojima je stalo do tebe! Razmisli o tome.

ček šta

bas to sto sam rekao!

12 godina
Bastardo kaže...

bas to sto sam rekao!

nice

16 godina
Bastardo kaže...
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

ček šta

bas to sto sam rekao!

So much drama 

14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ja mislim da bi svi trebali zapalit jednu i ic cijepat drva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...

Ja mislim da bi svi trebali zapalit jednu i ic cijepat drva...

Evo me doma palim nesto i idem kopat po smecu lol

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

stizem i ja oko osmice ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rust- MMO

Pozdrav starcima iz Rust ekipe...

Evo ja imam zenu, dijete i 1000+ sati na Rustu, pa ako ste za malo intimnog druzenja uz igru i TS nakon sljedeceg vipe-a bilo bi mi drago.

Na kojem ste serveru?

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam poceo na vašem serveru cijepat, neki me švabo stalno ubija, skupim sve resurse zapocnem kucu i eto ga sa strijelom i direkt meni u glavu. Al ne odustajem
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Ja sam poceo na vašem serveru cijepat, neki me švabo stalno ubija, skupim sve resurse zapocnem kucu i eto ga sa strijelom i direkt meni u glavu. Al ne odustajem

Gdje si svabu nasao usred silnih francuza ?!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice