Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rust- MMO
Nist se nisam naspal. Isel sam spavat i tek oko jedan sam zaspal.
Danas ne igram duze od 21:00 nema sanse.
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Pa da, ta spilja je za to i predvidena :D.

Nego, danas kad dodem s posla idem one man squad vidjet jel im ono baza kaj je obiljezeno na karti i na kaj to lici. Pa da vidimo jel ima potencijala da ih razjebemo ;).

Uh covjece ... ukrutile mi se bradavice od same pomisli na to!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Hahaha je ovaj newman humoristican lik :P

Bastardo ides samnom? :P

I btw posto je napokon suho ja veceras moram rundu odradit. Cijeli vikend sam sjedim, jedem i igram rust :/
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

A jesam napekao mesine ... Sve ceka u bazi. Dnas cu gledat da stavim metal sheet vrata i krovcic od kamena na ono oko pecine tek toliko da se tamo ne vrzmaju kukuzari i da si dignem level ... a onda krevet, large furnace, police ... uh!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne sjecam se dal sam stavio krov vec. Al ak nisam u svakom slucaju treba jedan hatch metnut gore da se moze na krov.
14 godina
neaktivan
Kaj je ovo na lvlu 75?
Sitno mi je na mobu, nis ne vidim..

http://rust.wikia.com/wiki/Tech_Tree
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Kaj je ovo na lvlu 75?
Sitno mi je na mobu, nis ne vidim..

http://rust.wikia.com/wiki/Tech_Tree

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

taman i ja gledao koji je to ku*ac?

Stize struja !!!

14 godina
neaktivan
Ma nis s tog. To je u igri vec godinama :P
15 godina
Rust- MMO

Odustao od igre na neko vrijeme i definitivno na official serverima, broj chitera je strasan. Lik me samostrelom sprasi u glavu s dva brda udaljenosti. Kontam jebiga ima srecu do jaja ja ga jedva vidjeo koliko je daleko od mene. Brzo se spawnam i uzmem obican armor da sto prrije stignem do tijela jer je bio pravo daleko i nije imao sanse stici prije mene. Izadjem van i nakon par koraka isti lik koji je uspio stici do prvog brda me opet 1 strijelom iz punog trka sprasi u glavu. 2 puta za redom takva sreca je 1 od milijun. Jednom sam uspio ukrpati takav HS s te udaljenosti i to na lika koji je stajao i gdje sam ja stajao i fino namjestao nisan par sekundi, ubiti nekoga 2 puta dok se i on i ja krecemo s te udaljenosti.... BS

Kako je stigao update i kako su svi serveri uglavnom 200/200 tako su se chiteri aktivirali a i to aimbot smece kosta 15$ a ru verzija rusta nekih 4-5$ pa ti vidi, boli ih kifla za ban samo naprave novi acc.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam u tri godine vidio samo jednog. I to kak skace 50m u zrak iz neke baze. Rekao adminu i frajer je popio ban.

Igraj na serverima di je 60tak ljudi i di su admini aktivni i to je to. High pop serveri ce uvjek privlacit takve..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Odustao od igre na neko vrijeme i definitivno na official serverima, broj chitera je strasan. Lik me samostrelom sprasi u glavu s dva brda udaljenosti. Kontam jebiga ima srecu do jaja ja ga jedva vidjeo koliko je daleko od mene. Brzo se spawnam i uzmem obican armor da sto prrije stignem do tijela jer je bio pravo daleko i nije imao sanse stici prije mene. Izadjem van i nakon par koraka isti lik koji je uspio stici do prvog brda me opet 1 strijelom iz punog trka sprasi u glavu. 2 puta za redom takva sreca je 1 od milijun. Jednom sam uspio ukrpati takav HS s te udaljenosti i to na lika koji je stajao i gdje sam ja stajao i fino namjestao nisan par sekundi, ubiti nekoga 2 puta dok se i on i ja krecemo s te udaljenosti.... BS

Kako je stigao update i kako su svi serveri uglavnom 200/200 tako su se chiteri aktivirali a i to aimbot smece kosta 15$ a ru verzija rusta nekih 4-5$ pa ti vidi, boli ih kifla za ban samo naprave novi acc.

Moras si staviti road sign jacket i road sign kilt i to tako da ti znakovi prekrivaju vitalna mjesta. Ako ih ostavis po defultu razmjestene, nije dobro.

12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Nist se nisam naspal. Isel sam spavat i tek oko jedan sam zaspal.
Danas ne igram duze od 21:00 nema sanse.

Ima veceras dosta posla. Jbt ja sam pri kraju snaga ... slabo spavam, yebem rijetko ali lose, putem na posao onako polupospan gledam ima li gdje hemp ili kamen za pofarmat ... na poslu u seriji sastanaka mastam o crossbowu kojim bi ostale sudionike sastanka roknuo nabrzinu i pofarmao njihovo meso i fat da napravim nesto korisnije od te originalno nemastovite i poprilicno bezivotne nakupine ugljikohidrata koja samo trosi zrak i sastanci, beskonacno sastanci ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 15:34 (Bastardo).
14 godina
neaktivan
Ovo je bilo skoro pa poeticno :D

Kad si doma? Lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gledal sam malo kak se brzo mogu dici leveli i danas sam na obali pecam. Postavil budem 100000x zamki i ima da dignem level 100 do 21:00.
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Kad si doma? Lol

A doma sam oko 18:30 ali ako taknem igru prije nego djeca butu u krevetu, zena ce me objesit mudima za orah ... Tako da dodjem iza 20:00 ...

NEW_MAN kaže...
Gledal sam malo kak se brzo mogu dici leveli i danas sam na obali pecam. Postavil budem 100000x zamki i ima da dignem level 100 do 21:00.

Farmanje kamenja i ubijanje medvjeda je najbrzi nacin. Kontam uzet kramp, sjekiricu, najest se i otici jednosmjerno dici level ...

17 godina

Ima dvije sheme za ubrzan level up, niti jedna nije super brza i ne moze se ocekivat deset levela u jednoj veceri. Isto tako ima jedna shema za po meni 10x brze dizanje xp-a potrebnog za otkljucavanje nacrta ali sa 10x xp bustom se ne busta i sami level up.
Isprobal budem prvo ove dvije sheme za level up a kasnije ili usput onu sa xp bust.
Trebam jedno drugo i trece tak da me stvarno zanima koliko ima istine u svemu tome.
Na kraju krajeva bude najvise profitiral onaj s cijim alatom okolo cjepam i majnam jer on dobiva boost od mene. Najbolje se dogovorit ko bude igral najvise i isel na navisi level da ga svi bustamo kroz njegov alat. Jedan nek napravi sjekire i cekice za sve pa da ga zbustamo kak spada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 16:50 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

vidis, to mi je bio plan za veceras ... ali malo pokvarenije ...

postaviti onaj mali pederski sanduk unutar naseg hemp gardena gore kraj ruba zice, ali tako da ga ovi kerovi izvana mogu otvoriti. I onda staviti u njega moje sjekirice pa nek si ih ponesu ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shema s ribama ne radi vise. Pokrpali su to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...
Sale_ds kaže...

Kad si doma? Lol

A doma sam oko 18:30 ali ako taknem igru prije nego djeca butu u krevetu, zena ce me objesit mudima za orah ... Tako da dodjem iza 20:00 ...

a sirota djeca se još pitaju zašto odjednom vrijeme za spavanje sa 10 pomaknuto na 8... i to u sred ljeta

uglavnom, čitam vas i gadite mi se koliko se dobro zabavljate, sve mi dođe da se u ovim poznim gamepauznim godinama zajebem i kupim to govno od igre

a onda zbogom pameti, ženo i živote

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 16:54 (picajzla0707).
17 godina
Meni je zena u hr sa djecom na porodiljnom a ja soliram. Pocetkom devetog mjeseca dolaze k meni jer klinci idu u jaslice i vrtic a zena bude kaj oce, mozda posao mozda dodatna skola.
Kaj ocu reci je to da s devetim mjesecom zavrsava moja gaming faza zivota i pocinje zivot. Racunam si nekih dvije godine dok lima ne zraste i bude u stanju hodat bez da se razbije te se igrat sam sa sobom. Onda ali tek onda mogu pocet razmisljat o nekoj igri na kompu u trajanju od sat vremena prije spavanja.
Ovaj vikend nejdem u hr kaj znaci da se komp ne gasi a ja budem spaval minimalno moguce vrijeme bez da umrem.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Meni je zena u hr sa djecom na porodiljnom a ja soliram. Pocetkom devetog mjeseca dolaze k meni jer klinci idu u jaslice i vrtic a zena bude kaj oce, mozda posao mozda dodatna skola.
Kaj ocu reci je to da s devetim mjesecom zavrsava moja gaming faza zivota i pocinje zivot. Racunam si nekih dvije godine dok lima ne zraste i bude u stanju hodat bez da se razbije te se igrat sam sa sobom. Onda ali tek onda mogu pocet razmisljat o nekoj igri na kompu u trajanju od sat vremena prije spavanja.
Ovaj vikend nejdem u hr kaj znaci da se komp ne gasi a ja budem spaval minimalno moguce vrijeme bez da umrem.

Ma ne brini, moze se igrati i sa djecom. Moji su naviknuti da u 20:00 budu u krevetu, pa onda malo igranja za starog cucka :)

Ide, ne kao kad si solo, ali ide ...

A ti pocajzla, igra je koma, ne uzimaj ... prije rusta sam imao zivot ... kakav takav al zivot, sada se vise druzim sa Saletom nego sa zenom jbt ...

16 godina
Neznam koliko vas igra al ak trebate jos igraca, rado bih se pridruzio jer vidim da je atmosfera dobra
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Neznam koliko vas igra al ak trebate jos igraca, rado bih se pridruzio jer vidim da je atmosfera dobra

Ne valja atmosfera nist ... Sale trosi kamenje i drvo ko blesav ... 

14 godina
neaktivan
Mislim da je vrijeme da se ja lagano povucem. Prije nego me vase zene pocnu trazit...

Radim 1x2 negdje, smjer nepoznat. Ako me i vidite to nisam ja 100%...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Napokon sam se naspavao i stigao rano u jutro na posao. Danas radim do 16:00 i od 16:30 peglam. Jucer sam ubral skoro tri levela danas budem cetiri.
15 godina
Rust- MMO

Ja bi došao kod vas ali me muči da li slažete stvari u svoje kutije ili ih random razbacujete gdje tko stigne. Preko svega mogu preći pa i preko pleskanja po goloj guzi uz zvuk gitare ali preko nereda u kutijama ne mogu :)

Btw koji serveR?

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

A ti pocajzla, igra je koma, ne uzimaj ... prije rusta sam imao zivot ... kakav takav al zivot, sada se vise druzim sa Saletom nego sa zenom jbt ...

17 godina
smiglcro kaže...

Ja bi došao kod vas ali me muči da li slažete stvari u svoje kutije ili ih random razbacujete gdje tko stigne. Preko svega mogu preći pa i preko pleskanja po goloj guzi uz zvuk gitare ali preko nereda u kutijama ne mogu :)

Btw koji serveR?

Stvari su u kutijama i sve je slozeno po abecedi jer smo svi ozbiljni odrasli ljudi.

Bez zajebancije sve je uredno i nismo ko cigani koji trpaju stvari u kutije prek kurca. Ako znas gdi kaj spada onda odneses u odredenu kutiju, a ako ne znas ili ti se neda jer si lijen onda ostavis u jednoj od dvije kutije koje se nalaze odma kod ulaza u zasebnoj sobici. Te dvije kutije se redovno prazne od ljudi koji znaju gdi kaj spada i roba se nosi u za to predvidene sobe te kutije u tim sobama.

Ime servera je

! [FR][EU] Marche ou Creve ! All Welcome ! ( No rules / Forced

Procedural Map

Svi zeljni zabave ste dobro dosli te pozeljni jer imamo neke agresivne susjede koje treba ubiti i pojesti.

17 godina
Moze netko reci koordinate gdi nam se kuca nalazi da malo mapu proucim i vidim gdi smo jer me izluduje kaj ne znam gdi je sjever gdi je jug te prema kuda se ide da se dojde do nekih "znamenitosti".
Planiram skocit do neke lokacije da kopam po kantama i smecu te sto brze dignem sto vise levela.
14 godina
neaktivan
Samo da nadodam.

30+ ili blizu i ak nis bar u glavi. Bastardo ima gitaru, a swiki voli spenkat ;).

Morat cemo prosirit bazu onda. U prijevodu morat cete krampat ko ludi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice