Jel igra tko ovo?Pa da zajedno probamo.Posto,vidim da ovako solo je jako tesko
Ja sam igrao ali jednostavno se tamo nema sta raditi i sve je monotono...
Aj napisite nickove od steama da se dodamo, pa da napravimo ekipu da igramo malo ovaj tjedan, posto je solo dosta tesko (i dosadno igrat)
moj je UoG | Atlas
Evo posto mi je RhinoCrunch poklonio primjerak Rust-a.... Koje servere preporucate?
Treba mi 1 ili vise Aktivni Igraca da igramo Rust na nekom serveru.
Uzalud igram kad sam sam... tako da volio bi da barem jos 1 ima da igramo skupa :D
Steam Nick ToXiC aLiEn
igra tko jos ? bas opet malo danas naletio.pa napisite koji server .
Ako je tko za , neka me doda na steamu nick popidi!
Ako je tko za , neka me doda na steamu nick popidi!
Mozes li tacan nick napisati posto ne mogu da najdem tacno ili ti mene add ToXiC aLiEn ... da igramo imam jedan server uskoro se biti "wipe" pa je bolje ispoceka da svi na serveru da krenemo xD
Evo za sada nas se skupilo troje, ako još netko želi dodajte UoG | Atlas
Počinjemo ovaj vikend. TeamSpeak obavezan
Cekam najavljene promjene. Navodno se igra prebacuje na novi engine
Jel znaš možda na koji engine? Ima nešto više o tome?
Jel znaš možda na koji engine? Ima nešto više o tome?
Ne znam, to sam negdje načuo. Morat ću više pogledat
nova verzija UNITY engine-a http://playrust.com/ pratite update-ove :D
Mozda me netko krivo informirao. Al vidim tu ima dosta promjena, pa pogledaj. Valjda je na ovo mislio onaj tko mi je to govorio
U čemu je razlika između Try Experimental i običnoga Rusta?
U čemu je razlika između Try Experimental i običnoga Rusta?
Rust obicni ti je stara igra, experimental ti je rust sa updateovima novim.
Al sve je drugacije i serveri su cudni...
Rade trenutno na velikom makeoveru igre.
Novi nacin gradenja, farming itd...
Jel ima domaćih ljudi? Igra li netko ovo? Baš ga skidam pa uskoro počinjem, malo mi dosadilo čekati poboljšanje u dayz pa ga odlučio kupiti. Nadam se da neću požaliti, jedan od razloga je taj novi zaokret u igri pa se nadam pozitivnim promjenama.
Jel ima domaćih ljudi? Igra li netko ovo? Baš ga skidam pa uskoro počinjem, malo mi dosadilo čekati poboljšanje u dayz pa ga odlučio kupiti. Nadam se da neću požaliti, jedan od razloga je taj novi zaokret u igri pa se nadam pozitivnim promjenama.
Mislim da je već svima odavno splasnula želja za igranjem jer je sve monotono i dosadno. Valjda će ljudi opet igrat kad dođe ovaj novi update u kojem su sve ispočetka napravili
Odakle ti to? Ja igram Rust negdje oko 100h i jos me vise igra vuce da igram
EDIT: Di mogu pogledat sta ce novo jos doc sve ukupno osim na stranici od Rusta?
trenutno bacen novac uzalud kao i dayz ni P od poluproizvoda.
Mislim da je već svima odavno splasnula želja za igranjem jer je sve monotono i dosadno. Valjda će ljudi opet igrat kad dođe ovaj novi update u kojem su sve ispočetka napravili
Igra je bila zabavna i drzala me online do 4 u jutro dok je bilo ekipe za igrat.
Bilo nas je 3 klana na serveru sa ogromnim bazama, napucavali bi se skoro svaku noc, bilo je preeje*eno
Al jbg, nekima skola, obaveze, posao... Cim otide par glavnih ni ostalima se neda vise.
Ja sada cekam ovaj update pa cu opet krenut malo ispocetka.
Meni je igra odlicna. I mene tako drzi da je igram cijeli dan i noc najbolje je prvo skupit ekipu dobru i da bude dosta zajebancije i onda krenit, i nemojte nikad sami igrat jer je predosadno
Imte preporuku na kojim serverima igrati? Vidim na neka dva koja sam igrao, 2 minute i dobijem metak u čelo. Malo frustrirajuce, ne stignem se ni okrenit kako spada već likovi sa masovnim naoruzanjem
Ko bi reko? Alpha da je poluproizvod? Ma nemoguće!
Daj lupi se po glavi, kakve gluposti ti pišeš mene bi bilo sram
Imte preporuku na kojim serverima igrati? Vidim na neka dva koja sam igrao, 2 minute i dobijem metak u čelo. Malo frustrirajuce, ne stignem se ni okrenit kako spada već likovi sa masovnim naoruzanjem
Igraj s ekipom na Offical serverima jer ce uvijek biti igrača i ako ste u dvoje lakse ce te prezivit. Evo ja trenutno igram na Germany 2 i imam dosta stvari ali cesto naleti cheater neki, tako da pametno gradi bazu/kucu.
ija bi igro ljudi al kad skinem igru i install je udjem da igram ono štopa do cega je racunar mi je AMD Phenom 3.0x4 RAM 4GB GRAF 512MB NVIDIA Geforce 8600 dali moze podrzat siste mje windows 7 64 bit ko zna neka pomogne hvala unapred.
ija bi igro ljudi al kad skinem igru i install je udjem da igram ono štopa do cega je racunar mi je AMD Phenom 3.0x4 RAM 4GB GRAF 512MB NVIDIA Geforce 8600 dali moze podrzat siste mje windows 7 64 bit ko zna neka pomogne hvala unapred.
http://unity3d.com/unity/system-requirements
Ovdje imaš sistemske zahtijeve za sam unity engine na kojem je rađen rust, tako da bi to trebalo biti u redu.
Pokušaj smanjiti detalje, rezoluciju i sl.
Ipak je to serija grafičkih iz 2006. tako da nije ništa čudno da ti se malo sporije vrti igra.
igra tko jos? ja opet poceo,otisao ne neki uk server...za sad sve fino polako ide :)