Rusenje igara u XP-u

poruka: 65
|
čitano: 7.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rusenje igara u XP-u

TuneUP Utilities 2009.

- očisti komp

- očisti registry

- optimiziraj

- defragmentiraj registry

...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rusenje igara u XP-u

dovoljan je i glary registry repair,ako već hoće optimizator onda glary utilities...bar je besplatan,ima i mogućnost nadogradnje

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:52 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rusenje igara u XP-u

Instaliraj novu verziju directx_aug2009_redist - click here

Instaliraj najnovije drivere za grafičku karticu.

Napravi update operativnog sustava.

Smanji rezoluciju u igri.

And say tnx Cool

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

0 0 hvala 0
16 godina
Rusenje igara u XP-u

Nisi napisa koja je temp.grafe.Vrti li vent od grafe?

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 17:33 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rusenje igara u XP-u
luckyluke kaže...

evo kad me igra "crashala" stisnuo sam Send Error Report i sve super pojavile se one tri kvacice i pise da stisnem Close ja stisnem ,vratim se nazad u igru i nakon 2 minute komp se restarta i tako jos jednom udem u igri i opet se restarta...Idem preskenirat komp Avirom restarta se komp,odem na MSN za 5 min ono Send Report Error,Dont SendVičeVičeViče

Gore spomenute temperature su u mirovanju,znaci za vrijeme testiranja temperatura nista od programa nije bilo aktivno.

Neznam sto da radim vise pa ako zna netko pomoci mi brzo bio bih mu zahvalan!

Hm čekaj malo, trebao bi ti se otvoriti defaultni browser i otvoriti Microsoftovu stranicu na kojoj će pisati uzrok problema.

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Temperature su ok.

Ja bi ipak probao ponovno sa kompletnim driverima i direct x.
Bez obzira što je sve već gore.

Ali, usputno razmisli šta si zadnje mijenjao na sistemu prije nego ti se počelo ovo dešavati.

ne znam baš ali meni se čini daje temp na matičnoj malo velika,vjerovatno griješim!

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM FORTRON BLU STORM II
15 godina
neaktivan
Rusenje igara u XP-u

ma instaliraj bolan system ponovo.beze gubis vrijeme na trazenje nekih programa.imao sam i ja isti problem na starom komp.ali je bio kriv i hdd.dosta bad sectora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 18:53 (moRtal_ze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rusenje igara u XP-u

Nanovo sam instalirao windowse stavio sve drivere i komp se opet rusi VičeVičeViče

Mora da je do hardverske prirode!

Sto da radim?Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rusenje igara u XP-u

Ako imaš nekog poznanika od kojeg bi mogao posuditi komponente i isprobati jednu po jednu.Dakle,ako uzmeš njegov/njezin RAM i staviš umjesto svog,ako sve radi,ideš dalje.Staviš njegov/njezin HDD umjesto svog i isprobaš tako svaku komponentu dok ne eliminiraš sve osim one pokvarene.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
Rusenje igara u XP-u

evo dvije slike errora

LINK i LINK 2

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Što se događa kad klikneš na Send Error Report? Jel se otvori preglednik kad pošalje?

BTW drugi put uploadaj sliku direktno na forum, jednostavnije je

17 godina
neaktivan

Pokušaj pokrenuti neki zahtjevni program a da nije igra ili photoshop, nešto šta ne muči grafičku već samo RAM i procesor, ORTHOS recimo ili nešto takvo. Ako se bude i dalje rušio pokrenuti program, možeš eliminirati sumnju na grafičku. Ako se prestane rušiti, onda je jako vjerojatno da je problem u grafičkoj, hardwerski ili softwerski

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
Rusenje igara u XP-u

evo novog errora cim podignem windowse LINK

mozda vam ovo nesto znaci...

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Desni klik na my computer - manage - event viewer - system. sad počinje zabava. nađi error/warning poruke (barem 2-3 zadnje) i kopiraj ih da ih malo vidimo. Dvoklikni na neku poruku da vidiš detalje. Imaš ikonicu copy ispod onih gore-dolje strelica.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
Rusenje igara u XP-u

evo errora LINK

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Ajoj, to nije niš. Treba još koji - neki stariji. Po ovom se ne da niš zaključit.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
Rusenje igara u XP-u

evo jos jedan LINK nesto se taj ITC/IP spominjao kod erroraNeodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rusenje igara u XP-u

Još nisi odgovorio što se dogodi kad klikneš na Send Error Report? Treba se otvoriti ovakva stranica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rusenje igara u XP-u

eh to mi se ne pojavi kao tebi nego se mali prozor otvori i ima tri retka nekakva i nakon 5 sekundi automatski se sve tri kvacice pokraj pojave i pise mi jedino close

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

eh to mi se ne pojavi kao tebi nego se mali prozor otvori i ima tri retka nekakva i nakon 5 sekundi automatski se sve tri kvacice pokraj pojave i pise mi jedino close

Taj mali prozor je OK, ali zajedno sa tim malim prozorom bi se trebao otvoriti Internet Explorer (ili Firefox, Chrome, koji god da ti je defaultni) i prikazati ovu web-stranicu. Pokušaj ponovno, ali nemoj odmah zatvarati prozorčić. I pokušaj bez da ti je browser već otvoren (on će ga sam otvorit), i obrnuto (tako da ga otvoriš prije slanja).

16 godina
Rusenje igara u XP-u

opet nista...Neodlučan

BTW u meduvremenu sam se dogovorio sa braticem koji je expert za kompove da ce mi sutra to srediti jer on misli da je u pitanju napajanje ili cooler od procesora pa cemo sutra viditi rezultate Izlanuo se

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
luckyluke kaže...

evo novog errora cim podignem windowse LINK

mozda vam ovo nesto znaci...

reinstaliraj windowse to se i meni pojavljivalo dok ih nisam rusio sad vise ne

16 godina
Rusenje igara u XP-u

ma reinstallao sam ih ja ali opet NULA!Viče

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
luckyluke kaže...

ma reinstallao sam ih ja ali opet NULA!Viče

Ako nakon pravilne reinstalacije Windowsa ostaje problem, nešto od očvrsja nije ispravno.

Samo treba ustanoviti što bi moglo biti.

1. Jesu li svi kablovi dobro uštekani u sve komponente koje traže kablovanje?

2. Kakvo je stanje s čistočom kučišta, pastom na procesoru i grafi?

3. Vrte li se svi ventilatori kada se upali komp?

4. Čuju li se kakvi zvukovi iz kučišta (pištanje, roštanje diska, pucketanje)?

5. Jesu li svi šarafi dobro pritegnuti?

6. Jesu li temperature uredne?

7. Kolika je starost napajanja i jeli puno prašine?

8. Koristiš li neke nestandardne komponente ili adaptere?

9. Koja ti je najstarija komponenta?

Ak se još čega sjetim, dodat ću...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
protjeran
Rusenje igara u XP-u

evo ovako. Iskljuci automatski restart: Desni klik na "My Computer">"Propertires">Pa onda na TAB "Advanced" pa pod dio "Startup and Recovery" klikni na "settings">I onda pod dio: "System Failure" odchekiraj "Automaticaly Restart"

Od sada nakon ovoga kom se nece restartat  nego bi trebao doci plavi ekran ("Blue Screen") E onda na m ti ljepo napiši šta tu piše...

I usput skini Avast! Antivirus...  AVAST! Download

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Rusenje igara u XP-u

ma decki hvala ali nemorate se trudit jer sutra nosim komp u servis,tako da cemo sutra viditi sveNamigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...

evo ovako. Iskljuci automatski restart: Desni klik na "My Computer">"Propertires">Pa onda na TAB "Advanced" pa pod dio "Startup and Recovery" klikni na "settings">I onda pod dio: "System Failure" odchekiraj "Automaticaly Restart"

Od sada nakon ovoga kom se nece restartat  nego bi trebao doci plavi ekran ("Blue Screen") E onda na m ti ljepo napiši šta tu piše...

I usput skini Avast! Antivirus...  AVAST! Download

Koliko sam ja shvatio, njemu se ne ruši cijeli sustav, nego samo igra. On nakon rušenja igre ostaje u Windowsima, tako da nema nikakvog restarta.

16 godina
odjavljen

i ti isto đabe turbiš da pogleda onaj error report, vidio bi istu poruku u event vieweru. ništa korisno. samo hex zapis.

16 godina
neaktivan

Tko je to 'ti'? Molim vas da se obraćate nickom jer ovako dođe do nesporazuma. Ako misliš na mene, ne radi se o nikakvom HEX zapisu, nego o automatiziranom Microsoftovom objašnjenju (na engleskom, a ne heksadecimalnom jeziku) koji bi možda mogao pomoći u pronalasku uzroka problema. Jesi pogledao sliku uopće?

Jedan od mojih Error Reporta - razlika je u tome što se meni pojavljivao BSOD, ali na isti način se objašnjava i razlog rušenja aplikacije. Jedan od mojih Error Reporta - razlika je u tome što se meni pojavljivao BSOD, ali na isti način se objašnjava i razlog rušenja aplikacije.
16 godina
Rusenje igara u XP-u

na neku cudnu foru komp se restarta dok nisam igrao..bas bio na desktopu i restartNeodlučanNakon sto se restartalo pisao mi onaj error ja stisnuo Send Report Error i pise OVO

kao sto pise andyju0101.

ima li ko kakvih rjesenja?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice