Resident Evil

poruka: 27
|
čitano: 2.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Resident evil

evo zanima me kolko vas ima da volite ovu igricu i sta mislite dali je  resident evil malo puno odlutao od same teme zombija.

mislim da resident evil 4,5 totalni prorašaj,zombi nemogu razmišljat nemozes pronaći municiju razvijanje oružija jos jedan promašaj.

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Resident evil
kromaser kaže...

evo zanima me kolko vas ima da volite ovu igricu i sta mislite dali je  resident evil malo puno odlutao od same teme zombija.

mislim da resident evil 4,5 totalni prorašaj,zombi nemogu razmišljat nemozes pronaći municiju razvijanje oružija jos jedan promašaj.

resident evil, znaci ovako iskreno nisam igrao ni jedan osim 4 ali sam gledao skoro svaki dok mi je brat prolazio i mogu reci da sam se vise puta lecno i uplasio svima nego u 4, zasto jer je totalno lose narpavljena sta se tice igrivosti ( grafika u takvim igrama ne znaci nista ) AI totalno sranje isto tako je s 5 ipak nisma ni igrao ni vidio ali jednostavno znam, zato jedva cekm alien novi uh to ce biti igra do jaja Smijeh
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
Resident evil

Od četvorke Resident Evil je promjenio taj osnovni koncpet i bacio se više na akcijski dio. Više je postao TPS nego kakva horor avantura sa akcijskim elementima kakava je prije bila. Samim time izgubio je na horor efektu, ali po meni i dobio uvelike na igrivosti i zanimljivosti. Četvorka i petica su obje legendarne igre, vrlo igrive, vrlo zanimljive i dobro smišljene. Zapravo draži mi je ovaj smjer kojime idu četvorka i petica nego onaj stari, iako ni on nije bio loš.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Resident Evil

Ne slažem se da je 4 igriva 2 sam priša jedno 5 puta, 3 sam bog zna kolko,a 4 jedva jednom ako ovako nastave mislim da će 6 izgledati ko max payn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil

ja u zadnje vrijeme krećem igrat horore. prije par dana sam prešao FEAR i uskoro mi stiže nastavak.

razmišljao sam i o Resident Evilu. jel to šta dobro? jel vrijedi igrat?

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Resident Evil
jurluk kaže...

ja u zadnje vrijeme krećem igrat horore. prije par dana sam prešao FEAR i uskoro mi stiže nastavak.

Pogledaj par gameplay trailera, pročitaj par recenzija i prosudi sam vrijedi li. Ako mene pitaš - Itekako vrijedi.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
18 godina
jurluk kaže...

F.E.A.R. nije nikakav horor, jest da je malo iritantna ona djevojčica ali...
RES je horor i igraj ga, probaj trojku, Nemesis.
Za pravi doživljaj, igraj Silent Hill 1 i 2!
Eto moja preporuke...
Dobar ti je i Fahrenheit ak imaš dobro srce...

Općenito iz Resident Evil serijala uvjerljivo mi rula 3. dio, Nemesis
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran

slažem se 3 je sigurno najbolja

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 14:46 (kromaser).
17 godina
neaktivan
Resident Evil

Meni je 4 zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Resident Evil

Resident 4, 2005 kad je izašla za ps2 proglašena igrom godine. O čemu vi pričate igra je clasic koji jednostavno moraš odigrat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Resident 4, 2005 kad je izašla za ps2 proglašena igrom godine. O čemu vi pričate igra je clasic koji jednostavno moraš odigrat.

E, i za GameCube je, ja mislim, isto proglašena igra godine.
17 godina
protjeran
Resident Evil

ako tek ovako mislite o 4 sta onda ter mislite o 5

sta vam je ljudi

mislim da bi trebali RE vratiti u grad ili selo nesto slicno parazit eve(također strava igra)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil

Obozavam ovaj serijal , sjecam se jos kad sam na ps 1 igrao RE 1,2,3 i pokrivao se po glavi od straha i nakon toga imao nocne more haha a sta cu bio sam lud , prvi dio sam presao sa 5-6 godina hah :D . Igra je izvrsna i mislim da je dobro sto su malo odlutali sa teme T-virusa , govorim ovo kao covjek koji je presao sve RE osim Code Veronica X, RE 5 i onih dijelova za Gamecube i za sta sve nisu . Uglavnom jako je dobro sto su odlutali sa T-virusa jer se ta tema dosta istrosila a igra je svakako odlucila nastaviti sa svojom tematikom i sadrzajem te se ustvari nije potpuno udaljila od osnovne ideje i teme igre , a sad mi se svida sto su sa 4 i 5 odlutali s t-virusa , ali se isto tako nadam da ce u 6 ili 7 vratiti k T-virusu opet , a posto je prica u dobrom razvoju tj nije odlutala od likova i osnovnih negativaca i samog zbivanja, to mogu bez problema uciniti i nazvat onda igru npr Resident Evil 6 : the return of the T-virus :P Svi dijelovi igre su izvrsni . Resident Evil 1 je poceo sa izvrsnom pricom i zapletom i vidjelo se da igra ima izvrsnu buducnost i bilo bi steta da nisu radili nastavke, 3. dio , Nemesis je isto izvrstan samo mi nije davao toliko izazova tj bio je prelagan i ne bas prestrasan ali jako zanimljiv, a svakako mi je najdrazi Resident Evil 2 jer ima najbolju pricu tj najzanimljiviju i najzamrseniju te svakako meni najdrai lik : Ada Wong ( uffff sto volim tu zenu ), Resident evil 4 mi se jako svidio radi povratka Ade odmah mi je srce iskocilo od srece kad sam je vidio xD te radi povratka Leona kao glavnog lika . Resident Evil Dead Aim je vise bio horror fps nego nekakav resident evil cistokrvni ali mi se jako svidio radi hektolitara krvi po zidu kad zombiju prospes mozak sa sacmom ili magnumom :D . Resident evil Code Veronica sam igrao ali ga nisam presao ali to je mozda po meni po fabuli najbolji dio za ps 2 tj najvise se pridrzao osnovne radnje i tematike te mi je nekako najstrasniji . Resident Evil 5 nisam igrao posto nemam PS 3 , a cujem da ce izaci za PC ali ja ga ne mislim ni igrati na PC-u jer jednostavno nije to to , nije to onaj stari dobar osjecaj kao sa joystickom derati zombije , seljake ispranih mozgova , lizardmane , nemesise i druge gadove i ljude sa ptsp-om (u ovom slucaju crnce )zato planiram uzeti fino na ljeto PS 3 i derati po MGS 4 I RE 5 radi toga se isplati dati 4000kn svakako :D

To bi bilo sve od mene za ovu temu , ne dajte da vas zombiji grizu Namigiva

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil

Resident Evil 5 je najbolji.

Da li je neko igrao Resident Evil 0?

Evo vam jedan video o pravom T-Virusu i Anti-Virusu

Šta imate reći o ovome?

Stvarno ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 12:16 (fareee).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

jel moze neko stavit resident evil 1,2i3 za ps1 da se skine ako moze nek mi da ink ili ako neko zna di ima za skinut nek kaže.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

imaš sigurno na partis.sl samo se registriraj

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

jel to da se skine sa onim rapidshare il tak nes

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

torrent fileovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

re4 je po meni najbolji nije bas jako strašan al je ok re 5 je malo glup ima retardiran inventori nemozes prekinut igriu dok mjenjas oruzja 1,2 i3 su dobri dasta.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

jel ima igdi rapishared

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil

Ekipa nije vam baš pametno ovdje raspravljati o torrentima i piratluku.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

nebih znao, mislim da  ne. skini utorrent i instaliraj ga imaš na brothersoft.com kasnije samo nađeš file na netu i otvoriš ga s torentom i to ti je to. probaj mininova.com, partis.sl, warez-bb, demonoid.com i naravno piratebay

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

pa da ima da kipim original ja bi ga kupio

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident Evil

ja mislim na pravu verziju...

sorry...

pričamo o nečemu drugome...

nije piratstvo...

hm..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
maxy 100 kaže...

pa da ima da kipim original ja bi ga kupio

u bosni imaš svega...

imaš milion štandova na bilo kojoj tržnici...

15 godina
protjeran

jel imas cd-e od resident evil 1,2i3

15 godina
protjeran
Resident Evil

nisam nikada to igrao...

znam da je bruka...

ali najbliže sto sam došao bio je doom2

Moj PC  
0 0 hvala 0