Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
Resident evil 5

E ja se ne slažem, baš je dobro što su uveli co-op da bog da što više igara bilo co-op. Pa ste probali igrati cod:waw co-op, meni je jedanput bolji u dvoje ili više, još kad se spikamo, a i prednost je što možemo jedna drugog izljećiti.

A jel probao ko co-op re5?????

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo taman skinuo igru i instalirao je - kao ono 'paf', igrica je na japanskome Plač Ali sva sreča da je ovdje jedan kolega napomenuo kako se može namjestiti engleski jezik. nakon šta

sam to napravio, startao sam igru. Pogledao sam mnogo trailera prethodno pa me odlična grafika i motion nisu iznenadile. Nekako me setting podsječa na Far Cry 2 koji me je iznervirao i podosta razočarao.

Inaće, nadam se da to ova igra neće, tek sam je isprobao na pet minuta. prošli nastavak mi je bio fenomenalan. Kod ovoga odmah su mi se svidjele uvodne animacije ali me zasmetala ženska koju sam i očekivao. Djeluje mi kao da je tu da mi smeta a i kamera me iznervirala, koja je liku odmah iza leđa. Nisam trošio puno vremena na sređivanje toga - ako se i uopće može srediti, nego sam vrludao područjem. Inaće, mislio sam da će ovo biti prezahtjevna igra ali je odlično optimizirana. Moj 9800 GTX+ ovo bez problema vrti na full.  O samoj igri javim sutra.

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Evo da vam malo objasnim zasto crasha,to se i mom frendu dogodilo i reko sam mu da sam instalira ATI 9.9 drivere i radilo mu je! a za onaj co op fix odite na teknogod.com i tam nadite i skinite to i procitajte readme... i da ,igru sam igrao 20 minuta co op i zbriso je jer nis nevalja..barem meni,ja sad igram Red faction guerilla na LANu sa frendom i miran sam Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

A meni je igra u co-op baš super ja i frend (tu s foruma) igramo cijelo vrijeme. I meni vrti bes štekanja sve na high jedino aa je 8x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

dal se moze igrati co op na jednom kompu?

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5
luckyluke kaže...

dal se moze igrati co op na jednom kompu?

Ne kolko ja znam!

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

kako igras co-op ? hamachi??

0 0 hvala 0
16 godina

Da hamchi i još neki dodatak!Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

koji dodatak tia bi i ja igrat :D sa prijateljen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Nakon nekoliko sati igranja i podosta prijeđenih kilometara u igri mogu reći da mi je igra skroz odlična. Ispočetka sam se iživcirao kontrolama, i sam setting igre nije mi legao, imao sam osječaj da igram Far Cry 2.  Ali nakon šta sam ozbiljnije prelazio igru i usput svladavao kontrole počeo je rasti u meni dojam da se radi o odličnom ostvarenju. Likovi su odlično napravljeni, kretnje su zavidne, kooperativni mod također zadovoljavajući i animaciju su lijepo odrađene i kamera je takva da imaš osječaj da gledaš pravi film. Okolina je raznolika, od sela, pa do rudnika, podzemnih kanalizacija, pa kroz kamenolom itd. Gameplay je vrlo sličan predhodniku tako da i ovdje imamo neke borbe gdje se od igrača samo traži da za vrijeme animacije klikne određeni gumb. Također priča je solidna iako ništa preposebno ali to se nije ni očekivalo.  Uglavnom, daleko sam od kraja igra ali dovoljno sam igrao da bih mogao dati neko mišljenje. Ima nekih nedostataka ali sve to pada u sjenu od odlične grafike, gameplaya i nabrijane atmosfere. A i svakojaka oružja nas čekaju kroz igru kako napredujemo, i naravno uvijek je tu i nadogradnja arsenala koji se obavlja uz prikupljen novac. Moja ocjena bi zasad bila nekih 9/10. 

I kažem, nemojte odmah posustati od igre ako vas živciraju kontrole ili nešto drugo, potrebno je malo vremena da bi se ušlo u igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 4:49 (Citadel).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Mrak Resident evil 5 je vani za komp.Ja si ga idem nabaviti takođerCool.A k vas zanima na prvom chapteru kad ste se borili protiv tipa sa velikom sjekirom(exocution majini)jeste otišli iza tržnice kod onih crvenih vrata i pokupili VZ61Neodlučan?A ako netko hoće napisatu ću sastavak svih oružja i nakojemu su chapteru i mijestuSmijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 17:25 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

Mrak Resident evil 5 je vani za komp.Ja si ga idem nabaviti takođerCool.A k vas zanima na prvom chapteru kad ste se borili protiv tipa sa velikom sjekirom(exocution majini)jeste otišli iza tržnice kod onih crvenih vrata i pokupili VZ61Neodlučan?A ako netko hoće napisatu ću sastavak svih oružja i nakojemu su chapteru i mijestuSmijeh.

Joj kada se sjetim lika koji je napisao na youtube-u secret weapon i onda mi pokupi to smece ^^ 

Dosta ljudi propusti te briefcase-e jer jure kroz igru, polako i sigurno treba igrati. Inace nemojte cekati u kuci dok helic ne dođe, jer kada unisti vrata kovceg nestane. ;D

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
Aldex kaže...

Joj kada se sjetim lika koji je napisao na youtube-u secret weapon i onda mi pokupi to smece ^^ 

Dosta ljudi propusti te briefcase-e jer jure kroz igru, polako i sigurno treba igrati. Inace nemojte cekati u kuci dok helic ne dođe, jer kada unisti vrata kovceg nestane. ;D

Znam da nije neko oružje ali će na prva dva chaptera dobro doći.Bolje nać besplatno nego kupovatiNamigiva.

Evoga popis oružjaCool.

Chapter1-1 Berreta M92f(to svi znaju)VZ61 iza tržnice kada se borite sa Gospodinom velika sjekira.

Chapter1-2 itacha M27(sačmarica)na samome početku chaptera vidjet čete uništene ljestve,ako pošaljete gore Shevu reći će da je nešto na drugoj strani.Kada dođete do drugih uništenih ljestva gurnite je gore i ona će automatski pokupiti ključ.Sada kada probijete vrata sa zajedniškum kickom vidjet ćete scenu na kojoj žena moli za pomoć no prvo dođite do vrata druge kuče otključajte ih ključem i vola na zidu je prva sačma(ako je unaprijedite na maksimum otključati ćete hydra posebna sačmarica košta 30.000).

Chapter 2-1 na samome početku chaptera u hangaru ćete vidjeti kovček otvorite ga i H&Q MP5 je vaš.

Također na istome chapteru kada prođete marinu i oko vas je puno kuća a ravno od vas je garaža.Uđite u nju i tamo je S75 rifle(dobro dođe protiv chainsaw majinia).

Chapter 2-2 kada prođete rudnik i dođete do neke kuće u kojoj ste imali scenu sa Irwingom i netko u kaputu ga je oslobodio.U toj istoj prostoriji u ormarićima do prozora je SVD dragunov rifle.

Chapter 2-3 ništa.

Chapter 3-1 kada se vozite po močvari u sjeveroistočnom dijelu mape zapazit ćete malu točkicu koja je zapravo palupotopljeni brod sa kovčegom u kojemu je ROCKET LUNCHERSmijeh.Na tom istom chapteru dalje kada dođete do dijela koje izgleda kao naselje pored mrtvog tijela BSAA agenta leži S&W M29 magnum(unaprijediš na maksimum i dobiš S&W M500 magnum handcannion).

Chapter 3-2 ništa.

Chapter 3-3 kada Josh drugi pud stane da potegnete ručke odite još malo iza i naći ćete prolaz odite po njemu do kućice na vodi sa M3(sačmaricom).

Chapter 4-1 Kada potegnete prve viseče drške i otvori vam se prolaz stepenica,odete dole po njima i vidjeti ćete put ispred vas i put desno otiđite putem desno i tamo je prolaz na lijevo odite do njega i tamo je kovček a u kovčegu grenade luncher(jedino oružje koje nemože imati beskonačne metke)

Chapter 4-2 kada dođete do tajnog labaratorija i otprilike u sredini chaptera u jednom kutu vidjeti ćete vrata ispred vas i vrata desno od vas.Ako odete u ona ravno idete dalje a ako u ona desno AK-74 je vaš.

Chapter 5-1 ništa.

Chapter 5-2 kada prolazite pokraj trake na kojima se neuspješno testirani judi pale prije nje je red par stolova i na jedno je kavček sa SIG 556(automatska puška).

Kada ubijete par divovskih kukaca odete ravno i tamo je platforma koju čete morati iskoristiti da prijeđete prijeko no prvo odite lijevo uđite u vrata tamo je kovček u kojemu je PSG-1(rifle).

Također u istom chapteru kada se borite sa Weskerom i još nekimŠutim otiđite do vrata i chris će reći da su zaključana a zatim će ga Wesker udariti i vrata će pasti okrenite se brzo po stepenicama sve dok ne dođete do lijesa recite Shevi da vam pomogne i unutra je Lighting Hawk magnum.

Chapter 6-1 kada se spuštate niz veliko stubište na samome dnu je kovšek i u njemu Jail braker(Striker iz Resident evila 4).

Chapter 6-2 ništa.

Chapter 6-3ništa.

Evo nadam se da će vam ovo biti korisnoOsmijeh.Sada se nadam da će se svi kovčegi pronaći.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 21:33 (Aldex).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

E ja se ne slažem, baš je dobro što su uveli co-op da bog da što više igara bilo co-op. Pa ste probali igrati cod:waw co-op, meni je jedanput bolji u dvoje ili više, još kad se spikamo, a i prednost je što možemo jedna drugog izljećiti.

A jel probao ko co-op re5?????

Ja jesam sa frendom na PS3 i nemam druge riječi nego mrakSmijeh.

Aldex
16 godina
Resident evil 5

ljudi ja zapeo na onom bossu,chapter 2-2 pa i nikako da ga se rijesim.

zna li netko sto da radim da ga ubijem,tj.gdje da pucam po njemu jer u glavu nejdeNeodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

zna li netko sto da radim da ga ubijem,tj.gdje da pucam po njemu jer u glavu nejdeNeodlučan

Trebaš ga gađati kada je u zraku  u ono narančasto na sredini tijela a kada padne ga ponovno u to pucaj tako dva tri puta i gotov jeSmijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 22:38 (Aldex).
16 godina
Aldex kaže...
luckyluke kaže...

Trebaš ga gađati iz zraka u ono narančasto na sredini tijela a kada padne ka ponovno u to pucaj tako dva tri puta i gotov jeSmijeh.

Kako iz zraka?NeodlučanZnam da Chris i Sheva nemogu letjeti pa si valjda mislio na ovog zmaja recimo tako...

Svejedno HVALA!

Jedva cekam da ga sredim pa da krenem dalje igram ovu FENOMENALNU igru.

nisam igrao 1-3 dio,nisam bio fan,bzvz skinuo 4 da vidim igra me impresionirala i sada sa gustom igram ovaj 5 dioNamigiva

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Super samo ak gdje zapneš napiši.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 22:41 (Aldex).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Kak je tebi prošo chainsaw majini jesi li imao poblema ili ne?

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 22:45 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
Aldex kaže...

Super samo ak gdje zapneš napiši.

Nadam se da necu vise zapoesti nigdje.Namigiva

Ljudi ako nekog smeta sto nema laserskog ciljnika koji je bio zastitni znak 4-orke i 5-ice na konzolama,pristekajte joystick i odjednom cete dobiti taj laserski ciljnikNamigiva

Obozavam u Resi serijalu laserSmijeh

Luckyluke!
16 godina
Aldex kaže...

Kak je tebi prošo chainsaw majini?

Ako mislis na onog "masakera s motornom pilom"Smijeh onda ovako...

Njeg mi nije bio problem prijeci

Taktika je bila 2 metka shortgunom onda upercut i tako 4-5 puta i srusim ga.Osmijeh

Jedva cekam onu misiju kad se puca iz montiranog topa a zombiji za tobom na motoru jedva cekam taj dio!Cool

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Mene je taj gad samo jedanput sa svojom motorkom dotaknul ali više neće nadam seNeodlučan?

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Aldex kaže...

Kak je tebi prošo chainsaw majini?

Ako mislis na onog "masakera s motornom pilom"Smijeh onda ovako...

Njeg mi nije bio problem prijeci

Taktika je bila 2 metka shortgunom onda upercut i tako 4-5 puta i srusim ga.Osmijeh

Jedva cekam onu misiju kad se puca iz montiranog topa a zombiji za tobom na motoru jedva cekam taj dio!Cool

To mi je  zakon chapter jedan od najboljih kroz igruCool.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 22:51 (Aldex).
16 godina
Resident evil 5

Najgore je kad te dohvati motorkom i odma si mrtavIznenađen

Znaci ,do tud si dosao?

Samo smireno dalje i preci ces ga bez vecih problema Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

U chapteru 3-2 će ti doći 3 chainsaw majinia to mi je jedan od onih koji mi nisu dragiIzlanuo se.

Aldex

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Najgore je kad te dohvati motorkom i odma si mrtavIznenađen

Znaci ,do tud si dosao?

Samo smireno dalje i preci ces ga bez vecih problema Namigiva

SAD SAM NA CHAPTERU 5-1 U TAJNOM LABARATORIJU.

Aldex
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Nakon ovog bossa na kojemu si stao ti je chapter u kojem pucaš iz oružja na autu po majinima na motorimaOsmijeh.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

evo i meni je igra pre dobro vrti sve na full u 70fps-a samo jos nesto jel moze ko napravit kakav tutorial kako se moze igrati re5 co-op na pc-u!!! hvala.

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
HeateX kaže...

evo i meni je igra pre dobro vrti sve na full u 70fps-a samo jos nesto jel moze ko napravit kakav tutorial kako se moze igrati re5 co-op na pc-u!!! hvala.

Za co-op moraš imat hamachi i onaj program koji sam ti poslao na PM,taj program samo treba tvoj prijatelj pokrenuti ako ce se on spajati k tebi,

a ako češ se ti spajati k njemu onda samo ti pokreni taj program.Sad kad složiš hamachi onda ides u igru star->new game i tamo kad dođeš do ti pise "organize,buy,redy tam ga cekas da se spoji,

s tim da on mora iti na join game->custom game->search i tamo stisne F12(čut če zvuk working)i onda stisni da ga traži i kad uđeš k njemu opet F12(da prekineš prijenos)jer ce ti crashati igru.

I u onom programu imas dva registri fajle klikni na onog na kojem pise hamachi.

17 godina
Resident evil 5

Instaliral!

Prvi dojmovi odlični, grafika vrhunska, a to će moći okusiti velik broj ljudi, uključujući i mene, jer je igra majstorski optimizirana.

Meni sve na high, 1280/960, Dx10 ide 30-50fpsa.

Nego odma prvi problemi!

Prvi je iritirajuća nemogućnost sejvanja, znam da treba nekaj sa Wl al ne znam kaj, ja već imam Live acc zbog Flatouta... ne kužim! :(

Drugi je gamepad i famozni AIMING controls!!

Imam Logitech Cordless Rumblepad 2 i sve je normalno osim nišanjenja/gledanja/pomicanja kamere!

Naime, igram na "gljive", lijeva je naravno za kretanje, desna za pomicanje kamere.

Ona radi sasvim ok ali potpuno zbrkano; kad stisnem gljivu dole, kamera ide desno, stisnem gore, kamera ide lijevo, stisnem lijevo, kamera ide gore, stisnem desno - kamera ide dole WTF!!

Morem samo invertirati te axise ali nemrem ih zamjeniti da budu normalni :(

To mora biti ovak, ko u svim ostalim igram: gljiva gore-kamera gore, gljiva dole-kamera dole, gljiva desno-kamera desno, gljiva lijevo-kamera lijevo!!

Al problem je kaj nemrem tak naštelati...

Moral budem izgleda prčkati po profileru iako sumnjam da budem to namjestil.

Dal zna netko kak to složiti?

Puno je bolje (bilo bi da valja kretanje kamere) nišaniti s gamepadom nego s mišem jer u tom slučaju nema ciljnika već je prisutan laser, a on je dio Resia i naučen sam na njega.

Miš Miš
Gamepad Gamepad
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice