Red Faction Guerilla

poruka: 142
|
čitano: 17.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Red Faction Guerilla
Abra008 kaže...

Neznam baš.. probaj reinstalirati igricu, probaj instalirati nove drivere, windows live, directx, VCRedist, napravi malo mjesta na hardu...

1.probo

2. driveri su friski kao i windowsi.

3.windows live takoder novi

4.directx novi.

5.takoder

6.imam 250gb slobodnog mjeta na sistemkom disku i 600gb na drugoj particiji

edit: nisam probo vcredist ustvari kad bolje razmislim. ali koristim x64 vistu sp2 ako to imam kakve veze

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 15:37 (toxic).
17 godina
M_dipl. kaže...

Pa dobro, ajde prvo reci je li igra originalna ili piratska?

Je li ti radila prije ili od samog početka ne radi?

Jel imaš .Net 3.0 sa SP1?

Ako ti je radila prije, što si instalirao na računalo u međuvremenu?

Ako ti od samog početka ne radi javi se njihovom supportu (u slučaju originala) ili (a) kupi igru ili (b) skini si je nanovo.

Svakako instaliraj novi windows live prije svega.

Sta mislis kakva je verzija igre? (kao i kod vecina vas imam malo orginala)

Od same instalacije nije radila

Imam

A zadnje sam vec napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Eh ovo je bilo uzaludno utroseno vrijeme na instalaciju i igranje koji 3-4 sata.Po recenzijama ocekivo sam barem razinu prva dva sa novim enginom .Ok presli su u konzoplaski third i ajde reko mozda bu barem for unistavanje.Ovakvu repeticiju i monotonost nisam dugo video.Ponoavljanje istih misija open wotld fora koja me sve vise iritira di se vozikam od jedne tocke do druge tocke.A okolis mars ok mars crveni planet nema tu raznolikosti ali zgrade uvije iste pa stalno razbijanje onih mine ora jezeva i sanduka naruzanja.Neprijatelji bezglavi sam trckaraju od zaklona do zaklona a ponekad te ni ne vide.Horde onih vozila transportera.Jedino kaj vredi je razbijanje zgrada a to dosadi vrlo brzo zbog jednih te istih zgrada.Unistavanje sa onim mehovima svodi se na button mesh i odri sam da pokrsis sve.Nisam ocekivo nest specijalno barem pristojnu igu kao sto su prve dvije bile ali ovo je trecerazredna igra (multiplatform polako ali sigurno ubija igre)

2 1 hvala 0
17 godina
Tcherot kaže...

Eh ovo je bilo uzaludno utroseno vrijeme na instalaciju i igranje koji 3-4 sata.Po recenzijama ocekivo sam barem razinu prva dva sa novim enginom .Ok presli su u konzoplaski third i ajde reko mozda bu barem for unistavanje.Ovakvu repeticiju i monotonost nisam dugo video.Ponoavljanje istih misija open wotld fora koja me sve vise iritira di se vozikam od jedne tocke do druge tocke.A okolis mars ok mars crveni planet nema tu raznolikosti ali zgrade uvije iste pa stalno razbijanje onih mine ora jezeva i sanduka naruzanja.Neprijatelji bezglavi sam trckaraju od zaklona do zaklona a ponekad te ni ne vide.Horde onih vozila transportera.Jedino kaj vredi je razbijanje zgrada a to dosadi vrlo brzo zbog jednih te istih zgrada.Unistavanje sa onim mehovima svodi se na button mesh i odri sam da pokrsis sve.Nisam ocekivo nest specijalno barem pristojnu igu kao sto su prve dvije bile ali ovo je trecerazredna igra (multiplatform polako ali sigurno ubija igre)

takoder potpis jedna jako meni glupa igra sa time jako lose optimizirana... sve monotono i nikakvo ukratko 2/10.. a ovih 2 moze dobit samo zato jer je red faction

17 godina
odjavljen
Red Faction Guerilla

jel ima ko problema sa zvukom na 4.1 - 7.1 sistemima? u parkeru mi je bilo ok ali u dustu je katastrofa,pozadinski zvukovi ubijaju sve ostalo,šum itd. rješenje je da se samo prebaci na stereo ali mene zanima dali je netko uspio skužit kako da to profunkcionira na 7.1 sistemu, ima li neki hotfix,patch? hvala 

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pomoć

Hej ljudi možete li mi pomoći ,ne znam da li će mi red faction raditi na laptopu.

Minimalna konfiguracija je Core 2 Duo od 2,00Ghz ,a ja na laptopu imam Intel Core 2 Duo od 1,99Ghz (to mi pokazuje kada odem na control panel/system/general. 

Karlo Maurman
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:23 (Burnout).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: pomoć
Burnout kaže...

Hej ljudi možete li mi pomoći ,ne znam da li će mi red faction raditi na laptopu.

Minimalna konfiguracija je Core 2 Duo od 2,00Ghz ,a ja na laptopu imam Intel Core 2 Duo od 1,99Ghz (to mi pokazuje kada odem na control panel/system/general. 

Reci nam ostatak svoje konfe pa ćemo ti pomoći..Namigiva

16 godina
neaktivan

Evo ostatka konfiguracije ali sada mi pokazuje da imam 2,00Ghz a jučer mi je pokazivalo 1,99Ghz?

Konfiguracija je : Intel Core 2 Duo CPU T7250 2,00 Ghz 2,00 GB of ram.

P.S. Ne znam kako da pogledam koju grafičku imam na prijenosniku.

Karlo Maurman
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 11:18 (Burnout).
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Još nešto mi nije jasno sa Red Factionom što znači to da je za "Windows live"?

Karlo Maurman

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Burnout kaže...

Evo ostatka konfiguracije ali sada mi pokazuje da imam 2,00Ghz a jučer mi je pokazivalo 1,99Ghz?

Konfiguracija je : Intel Core 2 Duo CPU T7250 2,00 Ghz 2,00 GB of ram.

P.S. Ne znam kako da pogledam koju grafičku imam na prijenosniku.

jer mozda znas koji je model  jer ako je intelova graficka nema sanse da pokrenes igru ,a i da imas nvidia ili ati nemoj se previse nadat ipak je to 

laptop

BUCKETHEAD
16 godina
Red Faction Guerilla

Evo, baš sam danas instalirao igru i prvi dojmovi su ok. Vidit ćemo kasnije oče li bit igrivo ili ne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledao sam min.sistemske zahtjeve u bugu 204 a, oni glase:Core 2 Duo, 1GB RAM,GeForce 7600/Radeon 3850.

Danas sam našao račun od laptopa imam nvidia GeForceGo 8600,PCle x16,256MB ram.

Onda ću valjda moći pokrenuti igru.

Hvala na pomoći ljudi.

P.S. U bugu 204 su Red Faction-u dali ocjenu 86.

Karlo Maurman
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 8:24 (Burnout).
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Hej, nešto me zanima hoće li možda za Red Faction:Gurrella izaći možda kakva ekspanzija kao za sims?Namigiva

Karlo Maurman

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

jel ima ko problema sa zvukom na 4.1 - 7.1 sistemima? u parkeru mi je bilo ok ali u dustu je katastrofa,pozadinski zvukovi ubijaju sve ostalo,šum itd. rješenje je da se samo prebaci na stereo ali mene zanima dali je netko uspio skužit kako da to profunkcionira na 7.1 sistemu, ima li neki hotfix,patch? hvala 

dakle, jel ima netko,itko imalo slican problem! zbog toga sam odustao od igranja

JESUS SAVES!!!
16 godina
zabranjeniples kaže...

Evo, baš sam danas instalirao igru i prvi dojmovi su ok. Vidit ćemo kasnije oče li bit igrivo ili ne.

Ipak igra nije po mom ukusu. Deleted

16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ja sam kupio igru i meni je super.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

imam problem(igra je piratska), igrao sam je 6-7 sati pa prestao pa krenuo igrati i nisam mogao loadati je nemam neki account, zna netko kako to zaobići ili riješiti?

kak da si to sredim....plsPlač

Kupujem grafičku do 2000kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

To ti je zato jer je za windows live. Trebaš internet da si napraviš account, moš imat off-line ili on-line accaunt.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
Red Faction Guerilla

Igru sam kupio i meni je sasvim dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Evo da malo oživim temu ( mada nema veze s ovom igrom, nije mi se dalo otvarati novu temu )...

Najavljen je novi Red Faction, Armagedon, predstavljen je na E3 ove godine, i po viđenome se čini dosta dobar, uvedeno je dosta noviteta, pa čak i horor elementi, a da se zaključiti da će se većina igre ( ako ne i cijela igra ), odvijati pod zemljom.

Evo link pa pogledajte teaser

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Evo da malo oživim temu ( mada nema veze s ovom igrom, nije mi se dalo otvarati novu temu )...

Najavljen je novi Red Faction, Armagedon, predstavljen je na E3 ove godine, i po viđenome se čini dosta dobar, uvedeno je dosta noviteta, pa čak i horor elementi, a da se zaključiti da će se većina igre ( ako ne i cijela igra ), odvijati pod zemljom.

Evo link pa pogledajte teaser

Opet se vracamo u podzemlje, kao i u staroj dobroj jedinici...

Dajem demonoid pozivnicu na pm
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Odite pod red faction armageddon, story onima koji su igrali guerillu bit će jako zanimljivo.

Jedva čekam 2011 kad će ta igra izaći!Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 8:14 (Burnout).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice