Rainbow Six Vegs 2 audio problem

poruka: 6
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle skinuh igricu,sve to super lijepo,čak se preko web camere može slikat faca pa onda implementirat u igricu - cool! ali zvuk, zvuk je takav da se prekida,brejka,lomi,ono niš se ne čuje,kao kad npr slušate mjuzu na kompu i onda se komp

zbrejka a zvuk ostane zakinut ali dalje svira, tražio sam malo po netu,ljudi kažu da im se zvuk "samo"duplira kao neka vrsta jeke,ali kod mene nije tako,kod mene je još gore. U zahtjevima se spominje zvučna kartica koja podržava direct-x što imam(sound blaster live player 1024,znam da je starija zvučna ali nikad nisam imao problema u igricama sa njom), neznam dali može bit u tome što na Asusovoj matičnoj(P5B-Deluxe imam zvučnu pa se možda malo kolju)ali to je disable-ano otkad sam složio "novi" komp. Samo me zanima dali još netko ima problema sličnih ko i ja tj dali je do igrice ili do moje zvučne. THX!

Atomic

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rainbow Six Vegs 2 audio problem

Ma igra je prepuna bugova....a i govno je....totalni port sa x360...cak je i gamepad ostao uopcijama od x360...sramota

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Atomic kaže...

Dakle skinuh igricu,sve to super lijepo,čak se preko web camere može slikat faca pa onda implementirat u igricu - cool! ali zvuk, zvuk je takav da se prekida,brejka,lomi,ono niš se ne čuje,kao kad npr slušate mjuzu na kompu i onda se komp

zbrejka a zvuk ostane zakinut ali dalje svira, tražio sam malo po netu,ljudi kažu da im se zvuk "samo"duplira kao neka vrsta jeke,ali kod mene nije tako,kod mene je još gore. U zahtjevima se spominje zvučna kartica koja podržava direct-x što imam(sound blaster live player 1024,znam da je starija zvučna ali nikad nisam imao problema u igricama sa njom), neznam dali može bit u tome što na Asusovoj matičnoj(P5B-Deluxe imam zvučnu pa se možda malo kolju)ali to je disable-ano otkad sam složio "novi" komp. Samo me zanima dali još netko ima problema sličnih ko i ja tj dali je do igrice ili do moje zvučne. THX!

Atomic

A  da nije to opet neka fora koja je bila i u assassinu, da je stvar u torentu koji šteka? Jer sam čitao to što ti pišeš, jer sam tražio za skidat, pa sam odustao, jer se ljudi bune za taj zvuk, pa sad dal ima negdje možda da radi taj zvuk, neka druga verz. Ja bi rekao da je to opet do fake torenta.
17 godina
neaktivan

Osim problema sa zvukom,kakva je igra?

Failure is never an option
17 godina
neaktivan

Ma vi to imate neku nedovršenu verziju.

Ja igru imam za PS3 i igra je predobra te nema nikakvih problema sa zvukom.

Jedino moju braću po oružju nekad spopadne ludilo, ali se to ne događa tako često da bi to mogao nabrojati kao manu.

0 0 hvala 0
17 godina

Igra je meni super, nesto malo novosti u odnosu na prvi dio(moguće je dodat više opreme,imaš one maske za lice,pa npr "šare" koje se stavljaju na lice...),ja sam problem sa zvukom riješio tako što nisam imao instalirane drivere za integriranu zvučnu na matičnoj(Soundmax),stavio drivere za to, isključio soundblaster karticu i sve radi normalno,ma vrijeme je da mijenjam zvučnu i to je to.pozzz

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2008 10:12 (Atomic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice